sonyxp Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα, Τραυμάτισα το μεσαίο(..ι..) δάχτυλό μου, έχει μελανιάσει κιόλας! Καμιά ιδέα? εκτός από το φαρμακείο που θα πάω σε καμιά ώρα.
The_Judas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Πήγαινε σε ένα εφημερεύων νοσοκομείο για να το δει κάποιος και να βγάλουν πιθανόν κάποια ακτινογραφία. Ο φαρμακοποιός το ίδιο θα σου πει. Υ.Γ: φαντάσου να το βάλουν σε γύψο και να το έχεις υψωμένο για μέρες
sonyxp Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Ξέρεις πόσο περίπου θα πάει το μαλί? για να ξέρω και πόσα να πάρω μαζί μου (Φοιτητής) Άκυρο! μόνο είσοδο πληρώνεις κάνα 5αευρω μόνο!
michael92 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Ξέρεις πόσο περίπου θα πάει το μαλί? για να ξέρω και πόσα να πάρω μαζί μου (Φοιτητής) Άκυρο! μόνο είσοδο πληρώνεις κάνα 5αευρω μόνο! 7
panosno1com Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 κ νομιζω μονο για νοσηλεια? η εισοδος θα παραμεινει στο τάλιρο;
slipknot Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Απλά πες μου ότι θα μπορέσεις να scratchάρεις ξανά...
funbreaker Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Από 1/1/2014 θα ισχύσει το 25ρι. Ρε παιδιά αυτό θα είναι για νοσηλεία και με εισοδηματικά κριτήρια. Όχι για τα εξωτερικά ιατρεία. Εκεί 5.
sonyxp Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 αυτό μας έλειπε! 25ε... θα τυπώσουμε 25αευρα του αδωνη και θα πηγαινουμε στα μπουρδέλα νοσοκομεια
Adon1s Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 το 25ρι είναι για περίπτωση νοσηλείας . ΤΣ πές λίγο κάτι παραπάνω Εννοώ μια περιγραφή . Λέγοντας τραυματισμός , με πριόνι , βελόνα , μαχαίρι , ξυράφι ; Το χτύπησες σε τραπέζι ; Στο έπιασε πόρτα , στο πάτησαν ; Επίσης λέγοντας μελάνιασε , είναι όλόκληρο απο την πρώτη φάλαγγα μπλέ ή σε ενα σημείο ; Μπορείς να το κουνήσεις κανονικά ή αντέχεις να το έχεις μόνο σε θέση "πάρτα μαλάκα" ; Φαντάζομαι το βασικό το έκανες ήδη , ήτοι πάγος .
sonyxp Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 το 25ρι είναι για περίπτωση νοσηλείας . ΤΣ πές λίγο κάτι παραπάνω Εννοώ μια περιγραφή . Λέγοντας τραυματισμός , με πριόνι , βελόνα , μαχαίρι , ξυράφι ; Το χτύπησες σε τραπέζι ; Στο έπιασε πόρτα , στο πάτησαν ; Επίσης λέγοντας μελάνιασε , είναι όλόκληρο απο την πρώτη φάλαγγα μπλέ ή σε ενα σημείο ; Μπορείς να το κουνήσεις κανονικά ή αντέχεις να το έχεις μόνο σε θέση "πάρτα μαλάκα" ; Φαντάζομαι το βασικό το έκανες ήδη , ήτοι πάγος . Βασικά δεν ήταν κάτι... απλά εγώ φοβάμαι πολύ. Χτύπησα το μεσαίο δάχτυλο με την μπάλα, μελάνιασε λίγο και ήταν ψιλο-πρησμένο. Τώρα έχει υποχωρήσει αρκετά, μπορώ να το κουνάω και με άνεση. Στο φαρμακείο μου είπαν ότι δεν είναι τίποτα, δεν μου δώσανε κάποιο φάρμακο ούτε μου είπαν να πάω σε κάποιο νοσοκομείο να το δω!
Adon1s Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Ελα ρε και συ ναπουμε P Βαλε πάγο , τυλιξέ το και περίμενε ... Αν το έσπαγες δε θα το κουνουσες καν .
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Το χω παθει κ γω απο μπασκετ. Στραμπουληγμα ειναι κ θελει συνεχεια παγο για να υποχωρισει το οιδημα.
De@th L0rd Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Αν τραβήξω κι εγώ φωτό από τραυματισμούς στα χέρια από εργασία (με γάντια εννοείται) θα έπρεπε να ανακατεύονται κάποιοι. ΠΑΓΟ ΡΕ,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα