Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε θα βγάλεις εύκολα άκρη από το λογαριασμό, γιατί οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις μεταβάλλονται πολύ ανάλογα με την κλίμακα. Επίσης, όταν αλλάζει η κλίμακα, αλλάζει η χρέωση από την πρώτη KWh. 

Σε αυτο εχεις εντελως λαθος .

Τι εννοείς;
  • Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>Οτι η χρεωση ειναι κλιμακωτη αναλογα  με το ποσες κιλοβατωρες εχουμε καψει το τετραμηνο.</p>

Δηλαδή λες ότι αν πχ κάψεις στο 4μηνο 3000kWh, πληρώνεις άλλη τιμή για τις πρώτες1200, άλλη για τις επόμενες 800 και άλλη για τις τελευταίες 1000, μέχρι τις 3000;

(Δε θυμάμαι ακριβώς τις κλίμακες)

Δημοσ.

<p>Ναι ετσι....Κι εγω δεν θυμμαι καλα  τις κλιμακες αλλα νομιζω η πρωτη ειναι μεχρι 800kWH</p>

Δηλαδή στο λογαριασμό σου γραφει διαφορες τιμές; Γιατί εγώ βλέπω με μία τιμή να πολλαπλασιάζει το σύνολο των kWh της μέρας και με μία της νύχτας.

Δημοσ.

Στο λινκ λέει ότι ανάλογα με την κατανάλωση αυξάνει το κόστος, αλλά όταν αλλάξεις κλίμακα, η χρέωση είναι ενιαία αυξημένη από την πρώτη kWh.

(Επισης επιβεβαιώνει και τα 16 λεπτά την kWh που είπα πριν.)

Δημοσ.

Κοιτα το συνημμενο  Γ1

Ενιαια ειναι η χρεωση στο νυχτερινο που ειναι πιο φτηνο και απο την χαμηλη κλιμακα Γ1Ν

Στον πίνακα που αναφέρεται στα κλιμάκια, γράφει σε παρένθεση "στο σύνολο της κατανάλωσης"

Που σημαίνει αυτό που σου λέω.

Τσεκαρέ το και στο λογαριασμό σου. Δεν υπάρχει κλιμακωτή χρέωση στις KHh, ανάλογα σε ποιο κλιμάκιο είσαι, εφαρμόζεται η αντίστοιχη τιμή από την πρωτη KWh.

Ή δοκίμασε εδώ να βάλεις κατανάλωση 1999Kwh και 2001 να δεις διαφορά.

http://www.money-money.gr/news/ipologiste-moni-sas-posa-tha-plironete-sti-dei/276

Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση εχω ενα διοροφο σπιτι απο 120  τετραγωνικα ο καθε οροφος η θερμανση με υγραεριο αξιζει? ειμαστε Καστορια και εδω το κρυο δεν αστειευεται

Δημοσ.

Ετσι ειναι αν περασεις στη επομενη κλιμακα θα χρεωθεις απο την πρωτη κιλοβατορα με την τιμη της καινουργια κλιμακας.

Μονο για το κομματι Διανομης και Μεταφορας που ειναι μικρο στο συνολο του κοστους της κιλοβατωρας....Τα λεφτα δεν πανε ολα στην ΔΕΗ αλλα και σε ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ

Η ΔΕΗ εχει ακομα την παραγωγη και την εμπορια του ηλεκτρικου ρευματος...Ακομα....

Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση εχω ενα διοροφο σπιτι απο 120  τετραγωνικα ο καθε οροφος η θερμανση με υγραεριο αξιζει? ειμαστε Καστορια και εδω το κρυο δεν αστειευεται

Μήπως εννοείς φυσικό αέριο (κεντρική εγκατάσταση θέρμανσης) ; Αν εννοείς αυτό, αξίζει. Αν εννοείς σόμπα υγραερίου με φιάλες, όχι. Δεν εννοώ ότι δε ζεσταίνει, κάθε άλλο, ζεσταίνει και πολύ μάλιστα, αλλά δε συμφέρει με τίποτα. Αν δουλεύει κατά το μεγαλύτερο μέρος τού 24ωρου, κάθε τρεις, βία τέσσερις μέρες, θα πρέπει να γεμίζεις ξανά τη φιάλη.

Δημοσ.

Ρε παιδιά για αλλο λόγο άνοιξα τπ θέμα και ακόμα δεν πήρα την βοήθεια.

Λοιπόν, κάντε σας παρακαλώ απο 2 προτάσεις για. ..1. Θερμοπομπους, με τιμές απο 30 έως και 100 ευρώ.

2. Καλοριφέρ λαδιού απο 50 εως 100 ευρώ. 3. Άλλη πηγή θέρμανσης εως 100 ευρώ. Εννοείται οτι θα γράψετε τα καλύτερα μηχανήματα με σχέση τιμής και απόδοσης. Κάτι τέτοιο περίμενα ως βοήθεια. Επίσης ο χώρος που θέλω να καλύψω δεν ξεπερνάει τα 20τ.μ. .Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...