Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Σήμερα μετά από καιρό άνοιξα μια εργαλειοθήκη που φίλαγα έξω στην βεράντα κάτω από μεγάλο και στεγανό υπόστεγο. Την άνοιξα και υπήρχε μια λίμνη μέσα. Τώρα το πως μπήκε νερό μέσα δεν ξέρω γιατί την είχα βάλει σε σημείο που ήταν σίγουρα στεγανό...! Τέλος πάντων το αποτέλεσμα μετράει, το οποίο είναι ότι ένας τροχός και ένα δράπανο κάναν βουτιά.!

Τι μπορώ να κάνω για να μην μου κάνει ταου? να τα ανοίξω για καθάρισμα ή έστω κάτι για να τα σώσω.! :/

Δημοσ.

Καλά για τον τροχό δεν το συζητάω είχε βουλιάξει αλλά το δράπανο ήταν πολύ λίγο και ποιο πολύ η μύτη οπότε πες σε αυτό κάτι γίνετε..!

Δημοσ.

Αν δεν έχει χαλάσει το βερνίκι στα τυλίγματα και δεν έχουν "ψωριάσει" τα γρανάζια πολύ, με ένα καλό και προσεχτικό καθάρισμα, αλλαγή ρουλεμάν, έλεγχο του διακόπτη και καλωδίων ίσως να είναι εντάξει.

Πάρα πολύ καλό στέγνωμα πριν μπει σε πρίζα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν έχει χαλάσει το βερνίκι στα τυλίγματα και δεν έχουν "ψωριάσει" τα γρανάζια πολύ, με ένα καλό και προσεχτικό καθάρισμα, αλλαγή ρουλεμάν, έλεγχο του διακόπτη και καλωδίων ίσως να είναι εντάξει.

Πάρα πολύ καλό στέγνωμα πριν μπει σε πρίζα.

Καλά εννοείτε μόλις είμαι σίγουρος ότι είναι οκ θα μπει σε πρίζα.. Οκ θα τα ανοίξω και βλέπουμε..

Ξεπλυνε τα με νερος_χωρις_αλατα και θα εισαι κομπλε.

Να φανταστώ για να φήγουν τα υπάρχον άλατα αλλά και πάλι θέλει καθάρισμα μετά ή το αφήνω καμιά μέρα να στεγνώσει?

Δημοσ.

σιγουρα θα πρεπει να στεγνωσει

αν νιωθεις ανοιξε το μεσα να δεις αν εχει παρει τιποτα νερο και εχει χαλασει τελειως.

Δημοσ.

Δεν είναι καιρός για να πετάμε λεφτά..! άμα φτιάχνονται καλός αλλά αν όχι τότε τα πετάς όχι να τα πετάξω για να πληρόσω 100€ min από την στιγμή που δεν τα έχω...

Δημοσ.

Τα ανοιγεις, τα σκουπιζεις με ενα χαρτομαντηλο/πετσετα αφου εχεις ριξει σπρευ κυκλωματων/επαφων..

Τα αφηνεις ανοιχτα κανα 2ημερο να στεγνωσουν..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Άνοιξε τα και στέγνωσε τα τελείως με ένα πιστολάκι για τα μαλλιά ή αν έχεις blower.

Μόλις φύγει όλη η υγρασία ρίξε οινόπνευμα ή WD40 όπου δεις άλατα κ άστο 15-30 min να στεγνώσει και να διαλύσει τα άλατα.

Σκούπισε τα με ένα βαμβακερό πανί να καθαρίσουν.

Όπου είχε λιπαντικό θα ξαναθέλει.

Με αυτή τη διαδικασία έχω σώσει μέχρι και vhf που πέσανε σε θαλλασινό νερό με τη μπαταρία τους.

Αν ήταν νερό της βροχής μόνο και δεν είχε στεγνώσει, δεν είναι τίποτα.

Την ίδια μέρα θα σου ξαναδουλέψουν ;)

/sc

Δημοσ.

Τα ανοίγεις. τα στεγνώνεις πολύ καλά να μην μείνει νερό πουθενά, ρίχνεις μπόλικο wd40 στα μηχανηκά μέρη για να αποφύγεις την σκουριά, σπρέυ επαφών ή ηλεκτρολογικό σπρέυ με λάδι όπου δεις ότι χρειάζεται στους διακόπτες.

Στον τροχό κοίτα αν έχει χάσει το γράσσο του γρανάζια. Αν ναι, δύσκολα τα πράγματα. Ρουλεμάν δεν χρειάζεται να αλλάξεις εκ πρώτης όψεος. Αν κάνουν σα στραγαλισμένα το ξανασυζητάμε.

Τα βάζεις σε ένα πολύμπριζο με μακρύ καλώδιο και πατά το κουμπί του πολύμπριζου από μακριά. Να μην έχεις καναν υπολογιστή/σημαντική συσκευή ανοιχτή γιατί μπορεί να πέσει ο ρελές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...