DragoticSaen Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα συμφορουμιτες, μηπως μπορει να μου εξηγησει γιατι crasharei το NVIDIA contro panel και πως μπορω να το διορθωσω;
Xristaras12 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 περνα ξανα τον driver της καρτας γραφικων σου.
DragoticSaen Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 το εχω κανει ηδη..εχω διαγραψει εντελως τα drivers και τα ξανα εκανα install...το ιδιο!
ntg1980 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Κάνε κλικ εδώ και τσέκαρε αν υπάρχει νέα διαθέσιμη έκδοση των drivers (στην επίσημη ιστοσελίδα μπορείς να σκανάρεις αυτόματα το σύστημα σου). Aν υπάρχει, επέλεξε να γίνει εγκατάσταση και κάνε "χειροκίνητη εγκατάσταση", τσεκάροντας το κουτάκι που λέει να γίνει καθαρή εγκατάσταση των drivers πριν ξεκινήσεις! Κοινώς δε θα κάνει αυτόματη αναβάθμιση, αλλά θα κάνει πρώτα απεγκατάσταση του προηγούμενου λογισμικού, πριν προχωρήσει στη νέα εγκατάσταση. Πιθανόν να σου ζητήσει restart.Aν ούτε μ'αυτό λυθεί το πρόβλημα σου, κάνε υπομονή μέχρι να βγει νέα διαθέσιμη έκδοση. Αν και τότε έχεις πρόβλημα, μάλλον φταίει η κάρτα γραφικών σου!
DragoticSaen Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Το εχει το προβλημα εδω και 3 version το προβλημα. Οταν την πρωτο πηρα με drivers που ειχε ητανε κομπλε. Αρα μαλλον φταινε τα drivers? Sent from my iPhone using Insomnia
ntg1980 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Πολύ πιθανόν. Κι εγώ όταν άλλαξα τη κάρτα γραφικών στην GeForce GT 440, στη πρώτη έκδοση μου παρουσίασε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα, στην αμέσως επόμενη μάλιστα μόνο που έκανα κλικ να μου ανοίξει ο πίνακας ελέγχου NVIDIA, έκανε crash όλη η εφαρμογή όπου κι αν πατούσα.Μετά απ'το τρίτο update σταμάτησαν τα προβλήματα απότομα.Άρα αγνόησε!
DragoticSaen Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 ωραια τοτε θα περιμενω το επομενο update...ευχαριστω Sent from my iPhone using Insomnia
Petert Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Δεν φταιει ο driver... Ελεος Για οτι παει στραβα, παντα φταιει ο driver... Κανε unistall τους drivers, και την visual c++, μπες με safe mode και καθαρισε τα υπολειμματα των driver με driver sweeper, μετα εγκατεστησε τα παλι. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2013 από Petert
ntg1980 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Προς τι το "έλεος" δε κατάλαβα!Αν ξέραμε τι έφταιγε, λες να το συζητούσαμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα