Προς το περιεχόμενο

Karta ixou me ptiki exodo...


internet_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Super Moderators
Exo apokodikopoiiti dolby digital me optiki eisodo.. i mitriki mou den exei optiki exodo.. uparxoun kartes grafikon me optiki exodo? poies kai poso kanoun peripou?

 

Telika ypothetw oti milame gia karta hxou etsi? :lol:

 

Loipon prosfata phra thn Terratec aureon fun 5.1 h opoia kostizei peripou 40-45 euros. Yposthrizei 5.1 speakers kai ehei enswmatwmenes 2 optikes eisodous/exodous (in/out).

8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι περισσότερες κάρτες έχουν πλέον digital Ιn/Out... Για το digital Out που σε ενδιαφέρει υπάρχουν έξοδοι TOSlink και SP/DIF, που δεν έχουν πρακτικά διαφορά σε ποιότητα αλλά έχουν στην χρηση τους μιας και πρέπει να ξέρεις τι καλώδια θα αγοράσεις και τι έξοδο έχει ο ενισχυτής σου!

Oι μεγάλες εμπορικές εταιρίες που φτιάχνουν κάρτες ήχου (creative, terratec) σε΄σχεδόν όλα τους τα μοντέλα έχουν οτικές εισόδους/εξόδους.

Αυτό που διαφέρει είναι φυσικά η ποιότητα, και για να μου λες πως θες να την συνδέσεις σε DD αποκωδικοποιητή, μάλλον την χρειάζεσαι. Ίσως η Terratec να έχει καλύτερη ποιότητα σε κάποια μοντέλα της από αυτά της creative (μιας και η πρώτη ξεκίνησε από πιο επαγγελματικά προϊόντα και όχι τις εμπορικούρες που βγάζει η δεύτερη τόσα χρόνια), αλλά δεν νομίζω να την βρεις στα 40-50 euro...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

TERRATEC AUREON 5.1 FUN 37.44euro + fpa

TERRATEC AUREON 7.1 145euro +fpa

 

Egw ehw thn fun 5.1 kai opws eiha ehei 2 optikes eisodous/exodous.

Thn phra apo to Cosmodata (den pswnizw apo kei apla htan to mono magazi pou thn eihe etoimoparadoth, enw oloi oi alloi eprepe prwta na thn kanoun parageleia)

8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...