pietropap Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα και ίσως μπορείτε να με βοηθήσετε ή να το λύσω ή να μάθω οτι δεν μπορώ να κάνω κάτι για να μην παιδεύομαι άλλες μέρες στο ψάξιμο!!!Λοιπόν η τηλεόραση μου παίζει με usb πολλούς τύπους αρχείων (mkv,mp4,avi...) συνοδευόμενα από αρχεία υποτιτλων .srt όταν τα έχω με το ίδιο όνομα. Το πρόβλημα είναι οτι οι υπότιτλοι φαίνονται μικροί και στις 3d και στις 2d ταινίες! Δοκίμασα νομίζω ΤΑ ΠΑΝΤΑ...πόσα προγράμματα για να αλλάξω το μέγεθος τον υποτιτλων .srt αλλά δεν τα κατάφερα! Μόνο όταν τα έκανα .idx/.sub αλλά δεν τα αναγνωρίζει έτσι η TV και επίσης όταν τα ενσωμάτωσα αυτά μέσα στο αρχείο με FreeMake Video Converter αλλά με πήρε...χρόνια μέχρι να γίνει!Θέλω να ρωτήσω ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να μεγαλώσω τούς υπότιτλους στο .srt και αν γίνεται να μετατρέψω τα .idx/.sub σε .srt?! δεν θέλω να τα ενσωματώσω όμως σε ένα αρχείο με freemake video converter γιατί κάνει...πολλές ώρες!απλά να αλλάξω το μέγεθος των γραμμάτων στα .srt!Σας είπα πολλά!Ευχαριστώ πολύ
TheELF Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Το srt δεν έχει πληροφορίες για το μέγεθος οπότε αυτό το κομμάτι το ξεχνάς. Σου μένει μόνο η μετατροπή,αν δεν έχει η tv κάποιο μενού με το οποίο αλλάζει το μέγεθος.
pietropap Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Η τηλεόραση δεν έχει και αναρωτιέμαι οπότε με αυτό που μου λες αν γίνεται να μετατρέψω το .srt σε άλλη μορφή, να κάνω εκεί αλλαγές και μετά να το ξανακάνω .srt για να το διαβάσει η τηλεόραση! τα έκανα idx/sub με το 3D converter αλλάζοντας μέγεθος αλλά έτσι δεν τα διαβάζει! τα διάβασε μόνο όταν τα έβαλα όλα μαζί (mkv+idx/sub) με το freemake video πήρε όμως πάρα πολύ ώρα!δεν ξέρω πως να το κάνω!έχω σκάσει!!!το μόνο που θέλω είναι να δω μεγαλύτερους υπότιτλους με σχετικά γρήγορο τρόπο!ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση πάντως φίλε
TheELF Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Η τηλεόραση δεν έχει και αναρωτιέμαι οπότε με αυτό που μου λες αν γίνεται να μετατρέψω το .srt σε άλλη μορφή, να κάνω εκεί αλλαγές και μετά να το ξανακάνω .srt για να το διαβάσει η τηλεόραση! Μα αυτό λέω, αν το ξανά κάνεις srt θα χαθούν οι πληροφορίες μιας και τα srt έχουν μόνο χρονισμούς και κείμενο (σαν στάνταρ).
MauMaus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 τοσο μεγαλο ειναι το προβλημα ? δε βλεπονται ? κριμα για τον player της τηλεορασης ειδικα απ την στιγμη που σου παιζει τοσα αρχεια mkv,mp4 οπως λες .. στο σημειωματαριο στις επιλογες , στην γραμματοσειρα , αν μεγαλωσεις το μεγεθος δε γινεται τιποτα ?
pietropap Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ααα μάλιστα!κατάλαβα!άρα .srt και μεγάλους υπότιτλους δεν υπάρχει περίπτωση να δω στην τηλεόραση!θέλει δηλαδή να βρω έναν άλλον τύπο αρχείων που να μπορώ να δω με μεγαλύτερα γράμματα στην τηλεόραση και να το υποστηρίζει.καμιά ιδέα τι μπορώ να δοκιμάσω και πως?η τηλεόραση είναι η panasonic TX-L42FT60 αν βοηθάει Μερικές φορές είναι πρόβλημα...ειδικά στις 3D ταινίες που δεν γίνεται να είσαι κοντά και υποτίθεται θέλεις να απολαύσεις την εικόνα και δεν θες να είσαι σκαλωμένος στα γράμματα για να καταλάβεις τα πάντα που γράφει στους υπότιτλους γιατί σε πολλές περιπτώσεις σε κουράζει! Αν εννοείς να ανοίξω το srt με σημειωματάριο και να μεγαλώσω τη γραμματοσειρά από την μορφή το έκανα και δεν γίνεται τίποτα δυστυχώς!!!τα μεγαλώνει όλα!δεν ξέρω αν πρέπει να επιλέξω ξεχωριστά μόνο τα κειμενάκια και όχι και τους χρονισμούς αλλά δεν νομίζω οτί παίζει ρόλο γιατί και πάνω ο TheELF γράφει οτί δεν αλλάζει το srt στην τηλεόραση φαίνονται πάλι μικρά και να μεγαλώσω τη γραμματοσειρά
MauMaus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 ναι λογικα δε γινεται ! με hdmi να συνδεσεις pc με tv να φανταστω δε σε βολευει ε ?
pietropap Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 με βολεύει εντάξει μπορώ να συνδέσω υπολογιστή αλλά δεν ξέρω υπάρχει κάνα καλό πρόγραμμα να παίζει ωραία το 3D?στην τελική θα το βλέπω με τους πιο μικρούς υπότιτλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα