Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να προσπαθησω να συνεχισω τα μπανια μες στο χειμωνα. Εχω ακουσει πως αποκτας μεγαλυτερη ανοχη στο κρυο, χτιζεις πιο γερο οργανισμος και εισαι λιγοτερο επιρρεπης σε γριπες και ιωσεις.

Εχω Καποιες πρωτες αποριες που θα ηθελα να απευθυνω ωστε να ειμαι καλυτερα προετοιμασμενος για το τι ισχυει.

-Ποσες φορες την εβδομαδα πρεπει να πηγαινεις ωστε να θεωρεισαι συνηθισμενος. 1 αρκη, ή θελει πιο συχνα. Ας πουμε εγω σκεφτομαι να πηγαινω καθε Κυριακη.

-Ποση ωρα χρειαζεται να κολυμπησεις? Θελει στολη, ή μπορεις απλως με βερμουδα?

-Με τι σκουπιζεσαι μολις βγεις για να στεγνωσεις αμεσα? Μια απλη πετσετα καλοκαιριου αρκει, ή θελει κατι πιο χοντρο για να τραβηξει πιο γρηγορα τα νερα? Γιατι υποτιθεται πως η θαλασσα ακομα ζεστη ειναι, το εξω μετα ειναι το ζητημα...

Επισης εχω ακουσεις πως δεν πρεπει να μπεις ιδρωμενος στην θαλασσα γιατι οταν ιδρωνεις ανοιγουν οι ποροι του δερματος και ετσι και μπεις μεσα την ψωνισες!

Αλλα πραματα που τυχον θα πρεπει να γνωριζω?

Δημοσ.

Κοίταξε... Υπάρχουν κάποια θεματάκια που πρέπει να προσέξεις. Μπορείς να πάθεις και καρδιακή προσβολή άμα μπεις απότομα. Στολή όχι δεν είναι ανάγκη αν και για αρχή εγώ θα έπαιρνα. Αυτό νομίζω ότι έπρεπε να το ξεκινήσεις από το καλοκαίρι σε παγωμένες θάλασσες για να συνηθίσεις. Άμα πας τώρα ξεκίνα σιγά σιγά και για λίγη ώρα. Το πόσο θα κάτσεις αυτό είναι δικό σου θέμα. Όσο για την πετσέτα, σκουπίζεσαι και στο αμάξι γρήγορα :P

Δημοσ.

Αλλα πραματα που τυχον θα πρεπει να γνωριζω?

Το τηλέφωνο του ΕΚΑΒ
Χαχα Γαματο !Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Εγω εκανα μπάνιο πριν καμια βδομάδα όταν η θερμοκρασία είχε πεσει γυρώ στους 20 και το νερό μου φαινόταν πολυ πιο ζεστό απο πριν να πεσει η θερμοκρασία. Η μονη στιγμη που κρυωσα λίγο ηταν οτάν βγηκα και φύσαγε. Αν εχεις συνεχισει τα μπανια με άνεση απο το καλοκαίρι πιστεύω δε θα εχεις πρόβλημα. Δώσε έμφαση στο να ζεσταθεις καλά οτάν βγεις. Πάρε κάνα μπουρνουζι να φορεσεις αμέσως .. Για αργότερα που θα εχει κρυώσει και η θάλασσα δε μπορω να ξέρω να σου πω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...