therock Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Φανταζομαι πολλες συζητησεις θα εχουν γινει για το ποσο αχρηστο και χρονοβορο ειναι τα facebook Και μπλα μπλα μπλα. Εγω παντως σημερα αηδιασα με καποιες συνειδητοποιησεις που εκανα και για πρωτη φορα αποφασισα να το απενεργοποιησω ετσι για να δω ποσο θα αλλαξει η ζωη μου και προς ποια κατευθυνση. Δεν το διεγραψα τελειως γιατι φανταζομαι θα το ξανανοιξω καποια στιγμη τετοιο "ζωο" που ειμαι Αναρωτιεμαι υπαρχουν ατομα που να μην εχουν φτιαξει καν, και πραγματικα να μην εχουν ασχοληθει εστω και λιγο? Ολους οσους ξερω ακομα και ατομα που το κραζουν πεισματικα καποια στιγμη φτιαχνουν. Ασχετα με το επιπεδο ενασχολησης. Και εγω ειχα, αλλα με ψευτικο ονομα κρυφο προφιλ, χωρις να βαζω πολλους φιλους, και να ανεβαζω φωτο και σχολια, αλλα παρολα αυτα, και παλι ενιωθα πως εχανα το χρονο μου.
parasaser Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 μπα ψυχολογικό είναι το θέμα, το facebook πλέον είναι κάτι συνηθισμένο. Έδινε σε κάθε έναν τη δυνατότητα να δημιουργήσει μια ''σελίδα'' για την προβολή του. σαν μόδα ήταν καλή, κάτι πρωτότυπο, τώρα όμως έγινε βαρετό και αν θες περιττό.
nemesiskp Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Εφτιαξα ενα της πλακας ισα ισα να κανω like για να παρω τσαμπα το metro2033 απο την thq ή nvdia δεν θυμαμαι και ποτε δεν το ξαναανοιξα. 2
*nenya* Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δεν έχω και έχω γλιτώσει από ανούσια κουτσομπολιά. 4
LongTom Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Έχω ένα για δύο λόγους: -Για να με θυμίζει ο γκομπιούτορας γενέθλια και γιορτές(δεν ξέρω ούτε τα δικά μου) και να μην φαίνομαι ακοινώνητο γαϊδούρι. -Για να κρατάω επαφή με 15 φίλους που είναι διεσπαρμένοι στα πέρατα του κόσμου και δεν τους βρίσκω αλλιώς. Παρόλα αυτά δεν έχω αληθινό όνομα(για να αποφεύγω τους ανεπιθύμητους-κουτσομπόληδες),δεν αποδέχομαι αιτήματα φιλίας από άτομα που δεν έχω γνωρίσει IRL,ελάχιστες έως καμία προσωπική φωτογραφία και με όσα άτομα χάνομαι ή χαλιέμαι τους βγάζω πάραυτα. Έτσι κάθε δεδομένη στιγμή έχω 15-18 άτομα φίλους. Χρήσιμο εργαλείο γενικά,αλλά θέλει προσοχή γιατί γίνεται πάρα πολύ εύκολα η κλειδαρότρυπα των κουτσομπόληδων και των ανώμαλων. 1
The_Judas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Και εγώ έφτιαξα απλά για να έχω πρόσβαση σε κάποιον διαγωνισμό. Γενικά δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα, μπαίνω καμιά φορά το μήνα αλλά δεν βλέπω τίποτα το σπουδαίο που να με κρατήσει. Το facebook είναι κατά κύριο λόγο εργαλείο επιδειξιομανίας. Άνθρωποι που βγάζουν online φωτογραφίες με την κάθε ενασχόλησή τους κυρίως για να δείξουν ότι είναι "καλύτεροι" από τους άλλους! Κοίταξε με εδώ στο Παρίσι, κοίταξέ με εδώ με μαγιό, εδώ είμαι με 2-3 γκόμενες-γκόμενους στο μπαρ και πολλά σουπερ-ουάου σκηνικά. Ειδικά οι γυναίκες παρουσιάζουν κάθε ξεκωλο φόρεμά τους λίγο προτού βγούν σε έξοδο... και μετά γράφουν ότι ψάχνουν έναν πολύ ρομαντικό άντρα (μάλλον θα αγνοήσει το ντεκολτέ και θα κοιτάξει βαθιά στην ψυχή τους). ...όχι ότι οι άντρες πάνε πολύ πίσω βέβαια. 5
KREATOR13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δεν εχω και ειμαι περηφανος γι'αυτο!Ειχα φτιαξει παλια αλλα ειδα οτι ειναι μαλακια και το παρατησα. Θεωρω οτι στη ουσια ειναι ενα εργαλειο κατασκοπειας,απο επαγγελματικα θεματα μεχρι γκομενικα,ολα τα αλλα ειναι βιτρινα. 1
walkerr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Oυτε εχω, ουτε ειχα ποτε. Το ιντερφεις του ειναι απαισιο, οποτε δεν ασχοληθηκα καθολου. 1
headbanger Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 έχει περίπου 2 βδομάδες που το απενεργοποίησα. Ελπίζω να μην το ανοίξω ξανά ποτέ. Απόφαση αυθόρμητη.
Phoenix7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Ασχετο...αλλα αυτο με τις σελιδες στο facebook εχει παραγινει το κακο... οποιοι εχουν τις ξεπουλανε οσο, οσο σε site, για τρελα ποσα... εχετε δει κατι αντιστοιχο; Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
jessica_ds Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Έχω facebook και ομολογώ ότι έρχονται στιγμές που αισθάνομαι "ντροπή" που έχω. Αρχικά ήμουν πολύ αντίθετη να κάνω λογαριασμό αλλά κάποια στιγμή με έπεισαν. Το μόνο θετικό που πιστεύω ότι έχει είναι ότι μπορείς να ενημερώνεσαι από διαφορές σελίδες με πολύ απλό τρόπο... και αυτός είναι και ο βασικός λόγος που εξακολουθώ να το διατηρώ. Αλλά όσο βλέπω την εξάρτηση που παθαίνει ο κόσμος , την αφελή για μένα μορφή κοινωνικοποίησης κάνοντας συνεχώς likes ο ένας στον άλλο, επισημαίνοντας που είναι ανά πασά στιγμή και δημοσιεύοντας κάθε μορφή σκέψης, ψυχικής διάθεσης και προσωπικών στιγμών... απορώ και ταυτόχρονα λυπάμαι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα