HERTHAN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Εγω δεν ειχα ποτε ουτε εχω ουτε βρισκω τον λογο να εχω γιατι δεν με βοηθαει σε κατι και δεν το χρειαζομαι. Τωρα αν καποιος εχει καλα κανει αφου του αρεσει και του χρησιμευει στην καθημερινοτητα του και στην ζωη του γενικοτερα. Απορω γιατι να πρεπει να βαζουμε ταμπελες τυπου ''οποιος δεν εχει ειναι...." ή "οποιος εχει ειναι....." 1
Prof_Chaos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ο μόνος λόγος που το κρατάω είναι οι συγγενείς στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.. και πάλι είμαι στο τσάκ να το διαγράψω..
g_alkis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Οι έννοιες facebook και χρειάζομαι είναι παντελώς ασύμβατες. Αν ενοούν βέβαια κάποιοι οτι χρειάζονται να είναι φίλοι (λολ) με τους συμμαθητές τους στο νηπιαγωγείο που έχουν να τους δουν, ακούσουν, μιλήσουν (γιατί πολύ απλά το επέλεξαν) καμιά 20 χρόνια, ναι είναι τρομερά απαραίτητο.
marios_geo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Οι έννοιες facebook και χρειάζομαι είναι παντελώς ασύμβατες. Σωστά. Καθώς επίσης και οι έννοιες Χρειάζομαι - κινητό Χρειάζομαι - internet Χρειάζομαι - αυτοκίνητο. ... Για αυτό άλλωστε κανείς δεν τα χρησιμοποιεί.
poten159 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Απορω γιατι να πρεπει να βαζουμε ταμπελες τυπου ''οποιος δεν εχει ειναι...." ή "οποιος εχει ειναι....." Αυτο ακριβως. Βαζουμε ολους τους ανθρωπους σε 2 κατηγοριες! Μου θυμιζει Linux-αδες η ολη φαση (just kiddin!!)
BritGreek Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Έλα όμως που υπάρχουν περιπτώσεις που το facebook όντως χρειάζεται. Στη δική μου περίπτωση (νέα επιχείρηση), το καλύτερο κανάλι προσέγγισης και διαφήμισης αποδείχτηκε το facebook, και μάλιστα εντελώς δωρεάν, γιατί επέλεξα να μην αγοράσω likes. Η διανομή φυλλαδίων είχε μηδενική (στην κυριολεξία) προσέλευση, όπως και οι αφίσες, το door to door το ίδιο, και μόνο μέσω facebook κατάφερα να βελτιώσω την κατάσταση στοχεύοντας απευθείας στο κοινό που με ενδιέφερε μέσω ανοιχτών και κλειστών ομάδων της περιοχής που αναπτύσσομαι. 3
walkerr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Σωστά. Καθώς επίσης και οι έννοιες Χρειάζομαι - κινητό Χρειάζομαι - internet Χρειάζομαι - αυτοκίνητο. ... Kι εγω, που δεν εχω ουτε αυτοκινητο ουτε κινητο? :shock:
marios_geo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Kι εγω, που δεν εχω ουτε αυτοκινητο ουτε κινητο? :shock: Είναι τόσο δύσκολο να διακρίνεις την ειρωνεία; Τίποτα δεν χρειάζεται, αλλά καλό είναι να το έχουμε.
walkerr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Είναι τόσο δύσκολο να διακρίνεις την ειρωνεία; Τίποτα δεν χρειάζεται, αλλά καλό είναι να το έχουμε. Οσο τη διεκρινες εσυ στο δικο μου, τοσο τη διεκρινα κι εγω στο δικο σου Παντως το ιντερνετ ειναι απαραιτητο 1
Asmodeus21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Είναι τόσο δύσκολο να διακρίνεις την ειρωνεία; Τίποτα δεν χρειάζεται, αλλά καλό είναι να το έχουμε. Tωρα συγκρινεις το FB με το αμαξι και το internet? Νομιζω τρολλαρεις σιγα μην ειναι και ειδος 1ης αναγκης.
g_alkis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μα γιατί; Μη έχοντας φέισμπουκ δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Ανάγκη μπορεί να είναι για εκείνους που προωθούν τη δουλειά τους. Για τους υπόλοιπους τα έχουμε πει, vanitas vanitatum μπλα μπλα.
marios_geo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Ανάγκη μπορεί να είναι για εκείνους που προωθούν τη δουλειά τους. Για τους υπόλοιπους τα έχουμε πει, vanitas vanitatum μπλα μπλα. Ένα μικρό σχόλιο. Κρίνεις εσύ την ματαιοδοξία, έχοντας γράψεις 23521 μηνύματα μόνο στο insomnia (και ποιος ξέρει σε πόσα άλλα forum). Να, αυτά δεν μπορώ.
pournaras Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) 90 μηνυματα στο μεγαλυτερο τεχνολογικο φορουμ της ελλαδας, και απο αυτα το 80% δηλωνει οτι δεν εχει fb και το υπολοιπο 20 οτι εχει "αλλα αν μπορουσε δε θα ειχε"... Τετοιο ομαδικο τρολλινγκ δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2013 από pournaras 3
Cossutius. Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Το Facebook ανάλογα με το πως το χρησιμοποιεί κανείς, ειναι χρήσιμο, άχρηστο, ψυχαγωγικό, βαρετό, επικίνδυνο, ακίνδυνο, εργαλείο προβολής η απλα εργαλείο ψυχαγωγίας! Δε κατηγορώ κανέναν είτε αν εχει είτε όχι. Ο κάθε ένας μας κάνει τις επιλογές του! Σαφώς θεωρώ κουτο να βλέπω μια πάρεα σε ενα καφέ να κάνουν likes στα κινητά τους αλλα άμα τη βρίσκουν έτσι εμένα τι με νοιάζει; Περισσότερο φυσικα ενοχλητικοι ειναι όσοι το παίζουν ξεχωριστοί, διαλαλοντας με στόμφο και υπερηφάνεια ότι δεν έχουν μπει ποτε στη διαδικασία της εφαρμογής αυτής, λες και ειναι κανά σπουδαίο επίτευγμα! Ξέρω πολλούς ξεχωριστούς ανθρώπους που δρν εχουν αναγκη προβολησ που ενημερώνουν κάθε μέρα το στάτους τους, ξέρω και άλλους επίσης ξεχωριστούς που δε το χρησιμοποιούν! So what? Θα κρίνω τον κόσμο από το αν και τον τροπο που πιθανόν να χρησιμοποιεί μια διαδικτυακή εφαρμογή; Παρεμπιπτόντως δεν έχω ούτε εγω λογαριασμό! Προτιμώ να γράφω καμία χαζομαρα στο ινσομνια όπως κάνουμε οι περισσότεροι... Κάποιες φορές παίρνω και likes.... Oh wait..... Sent from my iPhone using Insomnia 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα