Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω και το βρίσκω ενδιαφέρον.Έχω φίλους και συγγενείς που μένουν μακρυά και μαθαίνω για αυτούς καθημερινά, μιλάω μαζί τους, παίρνω μέρος σε κανέναν διαγωνισμό, χαζεύω φωτογραφίες, ε αυτά.

Επεξ/σία από pavlinara
  • Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικά ένα απ'τα μεγαλύτερα κακά του fb είναι ίσως ότι βάζει τον κόσμο σε πειρασμό να δει τί κάνει ο/η τάδε πρώην. Και από κει που λες 'Τον έχω ξεπεράσει τον  ..., δεν με νοιάζει τί κάνει στη ζωή του.' ξαφνικά κολλάς με την μέθοδο της κλειδαρότρυπας και σε καίει να ξέρεις ποιά είναι η γκόμενα που ποζάρει στο πλευρό του κλπ.

Δυστυχώς οι χρήστες του το έχουν διαμορφώσει έτσι πλέον το fb και εμπνέει τις κατινιές σε όλα τα επίπεδα. Κατά την γνώμη μου, το όλο πράγμα έχει ξεφύγει κατά πολύ...και γι'αυτό δεν θέλω ν'ασχοληθώ.

Δημοσ.

Βασικά ένα απ'τα μεγαλύτερα κακά του fb είναι ίσως ότι βάζει τον κόσμο σε πειρασμό να δει τί κάνει ο/η τάδε πρώην. Και από κει που λες 'Τον έχω ξεπεράσει τον  ..., δεν με νοιάζει τί κάνει στη ζωή του.' ξαφνικά κολλάς με την μέθοδο της κλειδαρότρυπας και σε καίει να ξέρεις ποιά είναι η γκόμενα που ποζάρει στο πλευρό του κλπ.

Δυστυχώς οι χρήστες του το έχουν διαμορφώσει έτσι πλέον το fb και εμπνέει τις κατινιές σε όλα τα επίπεδα. Κατά την γνώμη μου, το όλο πράγμα έχει ξεφύγει κατά πολύ...και γι'αυτό δεν θέλω ν'ασχοληθώ.

Έλα τώρα, άστα αυτά.

Θες να ξέρεις τα πάντα για τον πρώην σου και εύχεσαι να είναι αρκετά βλήμα ώστε να τα δημοσιεύει και να τα βλέπεις.

Δημοσ.

Έλα τώρα, άστα αυτά.

Θες να ξέρεις τα πάντα για τον πρώην σου και εύχεσαι να είναι αρκετά βλήμα ώστε να τα δημοσιεύει και να τα βλέπεις.

ΧD lol, not really. Τον αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι. Οπότε δεν θέλω να ξέρω τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Οντως μεγαλη αληθεια. Το Facebook stalking σε πρωην και νυν ερωτικα ενδιαφερονται ειναι μια πονεμενη ιστορια. Ξεχασα να το αναφερω πριν στα μεγαλα κακα του facebook. Αν και για τις πρωην βασικα ξεπερνιεται ευκολα, απλα κανοντας ενα block. Ετσι εκανα σε μια προσφατη περιπτωση και απο τοτε ξενιασα τελειως με το συγκεκριμενο ατομο.

Αλλα αυτο που σε μια υπαρχουσα σχεση ή σε ενα ερωτικο ενδιαφερον, σε καιει να δεις τι σχολια της γραφουν, ποιοι καναν Like και γιατι, και ολα τα σχετικα, μαλλον ειναι μεγαλη αμαρτια. Ισως να πρεπει να συμβιβαστουμε με το γεγονος οτι δεν μπορουμε να ελεγξουμε αυτο το κομματι, ουτε μπορουμε να κανουμε τπτ οποτε ας ζουμε στην αγνοια μας. What papa doesn know, doestn hurt. Αφου δεν μπορουμε να to ελεξουμε γιατι να προβληματιζουμαστε χωρις λογο, απλα ειναι αδικο is all...

Δημοσ.

Απλα καμια φορα ειναι η ανάγκη του να εχεις facebooki. Αυτη ειναι η εξυπνάδα τους που το καναν αναγκαίο. Δηλαδη στη σχολη μου καποτε ειχαμε ενα κλειστο φορουμ και ειχαμε καλο και οργανωμένο υλικό. Το facebook αντικατεστησε το forum με τα 200.000 μηνυματα γιατι απλα ο κοσμος το θεωρουσε ξεπερασμενο και δεν ειχε τα καλα του fb. Ναι μεν χαθηκε η οργανωση κτλ δε μπορουσες να ψαξεις κατι αλλα η αμεσοτητα ηταν κατι που θελαν μαλλον ολοι.

Eπισης αν θες να προωθησεις στις μαζες το προιον σου βοηθα το FB. Ετσι αναγκαζεσε να το χρησιμοποιεις. Προσωπικα περα απο chat με γνωστους μια φορα τις δυο βδομαδες /τυχαια   και για να βρω πληροφοριες για κατι που θελω δεν ασχολουμαι καν.

Δημοσ.

Δεν ανηκω σε καμμια απο τις δυο αυτες κατηγοριες.

Ουδεποτε ειχα FB, για το λογο που ανεφερα(απαισιο ιντερφεϊς).

Αυτό που με χαλάει εμένα είναι η διαχείριση φωτογραφιών! ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙΚΑ καθώς δεν έχει επιλογή για να επιλέξεις... εκτως αν είναι σε κάποιο Αλμπουμ και σβήσεις το αλμπουμ, ... την καύλα τους είχαμε για να χάνουμε τον χρόνο μας βάζοντας τις φωτο σε αλμπουμ....Anyway άλλο ήθελα να σε πω...

Καλά ρε φίλος, τώρα που λες για Interface! έχει το Twitter καλό Interface? Ενα ΑΠΑΙΣΙΟ Wall έχει, εκεί είναι πραγματικά να απορείς πως έχει τόσο κόσμο...

Προσωπικά δεν έχω Twitter επειδή δεν μου αρέσει η φιλοσοφία του (όχι το Interface, δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα εκεί... δεν κολλάω σε τέτοια).

Δηλαδής ρε παιδί μου δεν υπάρχει και "άμεση" επαφή με του followers-friends πως τους λένε τεσπα! έχει Τσατ εκεί? ή απλά γράφουν στο στατους τους και κοιτάνε οι άλλοι?

Στο fb εσύ επιλέγεις ποιους θα κάνεις φίλους, τι θα ποστάρεις, τι θα ανεβάσεις, ποιος θα το δει... Δεν καταλαβαίνω γιατί πολλοί αισθάνεστε απειλή από αυτό...

Καλά λες, αλλά υπάρχει και το θέμα του "φακελώματος", επίσης το ΦΒ χρησιμοποιεί τους χρήστες του για να βγάλει λεφτά, πως;; απλά μαζεύει διάφορα δεδομένα από μας και βγάζει διάφορα στατιστικά που τα στέλνει σε εταιρίες... και τσουπ ξαφνικά σου πετάγεται μια διαφήμιση στα δεξιά σου ... αν όχι μπροστά στο Wall σου (2 φορές το έχω δει, διαφημιστικό ποστ ΧΩΡΙΣ να έχω κάνει ΛΙΚΕ).

Δεν χρειάζεται κάποιος να βάλει τα πάντα, ένα όνομα φτάνει!

Επίσης λίγη προσοχή με τις φωτογραφίες γιατί τίποτα δεν διαγράφεται πραγματικά! βλέπω τώρα τις γκομενες να ποζαρουν ημίγυμνες...

Βασικά! μην ανεβάζετε φωτο από προσωπικές στιγμές (με την οικογένεια, γενέθλια, μια έξοδος...)

Γιατι οχι skype;

Και τα 2 έχουν σκοπό να φέρουν κοντά τον κόσμο, άλλο όμως κάνει το ένα και άλλο το άλλο.

Το ΦΒ απευθείνεται σε κόσμο που θέλει να μοιραστεί πράγματα και καταστάσεις ενώ το Skype σε άτομα που τους ενδιαφέρει η πολυμεσική-επικοινωνία. (όχι απλά τσατ).

Δεν ξέρω αν το ΦΒ διαθέτει βίντεο ή voice-call αλλά αν έχει τότε είναι σίγουρα αποτυχημένα Features!

To skype το χρησιμοποιείς από το να μιλήσεις με τους φίλους σου μέχρι και για την δουλειά σου, το ΦΒ απλά το έχεις για "Κουτσομπολιό" να το πω?

Άρα μην συγκρίνουμε αυτά τα 2.

Δημοσ.

Και τα 2 έχουν σκοπό να φέρουν κοντά τον κόσμο, άλλο όμως κάνει το ένα και άλλο το άλλο.

Το ΦΒ απευθείνεται σε κόσμο που θέλει να μοιραστεί πράγματα και καταστάσεις ενώ το Skype σε άτομα που τους ενδιαφέρει η πολυμεσική-επικοινωνία. (όχι απλά τσατ).

Δεν ξέρω αν το ΦΒ διαθέτει βίντεο ή voice-call αλλά αν έχει τότε είναι σίγουρα αποτυχημένα Features!

To skype το χρησιμοποιείς από το να μιλήσεις με τους φίλους σου μέχρι και για την δουλειά σου, το ΦΒ απλά το έχεις για "Κουτσομπολιό" να το πω?

Άρα μην συγκρίνουμε αυτά τα 2.

Δεν τα συγκρινα.Λεει οτι παλια τον βολευε το msn,οποτε πιο κοντα σε αυτο ειναι το skype και οχι το fb.

Δημοσ.

Δεν τα συγκρινα.Λεει οτι παλια τον βολευε το msn,οποτε πιο κοντα σε αυτο ειναι το skype και οχι το fb.

Το msn μας βολευε ολους, γιατι το ειχαν ολοι επειδη ηταν προεγκατεστημενο, οποτε υπηρχαν πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να εισαι online στο msn. Το skype απο την αλλη, περασε απο χιλια κυματα, δυσκολεψε πολυ το χρηστη, ειδικα κατα τη μεταβαση στην ms οπου ειχες το απαραδεκτο των διπλων account, οπου αλλη λιστα  ειχες στο ενα, κι αλλη στο αλλο του παλιου msn, βαρυνε αρκετα, εβγαλε πολλα bugs, οποτε λιγοστεψαν παρα πολυ οι χρηστες που το εχουν μονιμα online. Εχω μια λιστα 20 ατομων απο τις ενδοξες εποχες του, και πλεον 2-3 βλεπω online, οι υπολοιποι ουτε καν το εχουν εγκατεστημενο.

Δημοσ.

wow τόσες πολλές παπαριές μαζεμένες καιρό είχα να διαβάσω. Τα μάτια μου.

Δε σου φταιει κανενας, εσυ φταις που ξεκινησες να το διαβαζεις :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και με την δικια σου μαζι  εννοεις σιγουρα ..

Επεξ/σία από MauMaus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα κι εγώ το λάθος να το διαβάσω παρ όλο που το συγκεκριμένο site που βρίθει από ναζιστές, φασίστες, καμμένους και λοιπούς ψεκασμένους έπρεπε να με προϊδεάσει. Τι άλλο θα σκεφτούν να γράψουν και υπάρχει κόσμος που τους παίρνει στα σοβαρά και ενημερώνεται από εκεί. Γι αυτό μετά λένε κάποιοι τι μαλακίες διαβάζουν στο fb... αφού ο κάθε περιθωριακός τύπος γίνεται ηχείο αυτών των sites/blogs λογικό είναι.

Το fb είναι ξεκάθαρο στους κανονισμούς του οτι δεν επιτρέπεται η ρητορική μίσους εναντίον φυλών/εθνικοτήτων και εναντίον ατόμων με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Και αυτό γίνεται κυρίως με βάση των reports που γίνονται από άλλους χρήστες και μετά ελέγχονται οι σελίδες. Και καλά κάνει. Εδώ υπάρχει σελίδα δήθεν πατριωτών με το όνομα Εθνικιστική αντεπίθεση γεμάτο ναζιστικές σβάστικες και ακόμα όρθιο είναι. Μόνο κάτι φωτογραφίες τους έσβησαν...κατα τ άλλα το μίσος και το ναζιστικό παραλήρημα καλά κρατεί αλλά όχι... αμα κλείσει αυτή η σελίδα-μνημείο τότε φταίνε οι Εβραίοι, οι μασώνοι και οι εξωγήινοι που μισούν την Ελλάδα μας και θέλουν να την χτυπήσουν με κάθε τρόπο.

Γράψτε λάθος... μάλλον δέησε το fb να κάνει το αυτονόητο και να την κατεβάσει. Τρομερό χτύπημα κατά του χριστιανισμού και του ελληνισμού.

Επεξ/σία από Grey Warden
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...