panagos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Φάση να μην ασχολείται κανείς με το τι κάνει ο άλλος στην προσωπική του ζωή, δεν παίζει; Αναρωτιέμαι ποιος είναι χειρότερος. Αυτός που επιδεικνύεται στο FB ή αυτός που επιδεικνύεται ότι δεν έχει FB.. 6
walkerr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δηλαδη θα απολογηθoυμε κιολας που δεν εχουμε FB?... 4
8elwADSL Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Είχα,το έχω σβήσει εδώ και 2 χρόνια και πολύ καλά έκανα.
Miracle Worker Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Εγώ έχω με nickname μόνο για κάποια application.
poten159 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Εχω απο πολυ παλια, το διασκεδαζα με τα παιχνιδακια με τις συννενοησεις που επιτρεπει σε ενα κοινο μηνυμα για πολλα ατομα, αλλα πλεον σκεφτομαι να διαγραψω τον λογαριασμο μου ...το μονο που με κραταει ακομα ειναι διαφοροι φιλοι που ειναι στο εξωτερικο, παλιοι φιλοι απο τον στρατο και αρκετες τετοιες περιπτωσεις...
Orpheas1992 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Αναρωτιέμαι ποιος είναι χειρότερος. Αυτός που επιδεικνύεται στο FB ή αυτός που επιδεικνύεται ότι δεν έχει FB.. Πες τα....
Asmodeus21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δεν εχω γιατι ειμαι αντιθετος σε ολη αυτη τη μουρλα. Η μονη περιπτωση που μπορει να εφτιαχνα ειναι μονο για διαφημηστικους λογους και για τιποτε αλλο. Εν το μεταξυ πολλοι λενε "σιγα μωρε δεν το χρησιμοποιω πολυ" και σχεδον ολη μερα καθε μερα ειναι μεσα ακομα κι οταν ειναι εξω (για καφε κλπ) αυτα ειναι γελοιοτητες.
pappous_soulis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Εγώ έφτιαξα facebook για να κάνω report κάτι αντιχριστιανικές ομάδες με παστίτσια. 3
Asmodeus21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Αυτός που επιδεικνύεται στο FB ή αυτός που επιδεικνύεται ότι δεν έχει FB.. Δεν εχω δει κανεναν να "επιδεικνυεται" οτι δεν εχει FB (Αν εχεις δει καποιον πες μας πως επιδεικνυεται). Eν αντιθεσει παρα πολλοι ακομα κι παρεα να βγουν ειναι στο FB με το smartphone. Και βαζουν τωρα ειμαι εδω, τωρα εκει, τωρα πινω μπυρα. Το αλλο τραγικο , εχουν Η/Υ μονο για το FB και δεν ξερουν να το χρησιμοποιουν για τιποτε αλλο. Αρτος και θεαματα. 1
georgekz750 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δεν εκανα ποτε. Μου το ειχε προτεινει καποτε (πολυ πριν γινει τετοια μοδα) ενας φιλος,αλλα γενικα μου φαινοταν αδιαφορη ιδεα. Εξαλλου με οσους φιλους θελω να μιλαω,μιλαω ειτε απο κοντα,ειτε με τηλεφωνο ειτε με mail κλπ Τωρα τελικα μου φαινεται οτι ειναι μια απο τις λιγες σωστες επιλογες της ζωης μου που δεν ασχοληθηκα ποτε. Ειδικα οταν βλεπω τριγυρω μου τι αγχος βγαζουν ατομα με το να γραφουν "ειμαι εδω" μετα απο λιγο "ειμαι εκει",τωρα εφαγα αυγα,τωρα πηγα για κακα μου κλπ Για να μην μιλησω καν για το αγχος που βγαζουν για το αν πηραν "likes" για την ατακα-δηθεν ψαγμενη π@παρια που αντεγραψαν απο καποιον αλλο...
revolver1990 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Έχω και μπαίνω συχνά.Κυρίως ενημερώνομαι για την σχολή και για θέματα της περιοχής από τα διάφορα groups.Είναι ανάλογα πως το χρησιμοποιείς.Υπάρχουν άτομα που θέλουν να διαφημιστούν,άλλα να προβάλουν το ego τους ή να κάνουν καμάκι,άλλα που θέλουν να ενημερωθούν.Facebook is for everyone 3
poten159 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Έχω και μπαίνω συχνά.Κυρίως ενημερώνομαι για την σχολή και για θέματα της περιοχής από τα διάφορα groups.Είναι ανάλογα πως το χρησιμοποιείς.Υπάρχουν άτομα που θέλουν να διαφημιστούν,άλλα να προβάλουν το ego τους ή να κάνουν καμάκι,άλλα που θέλουν να ενημερωθούν.Facebook is for everyone Συμφωνω πως ισχυει αυτο, απλα το Φεις ως επιχειρηση εκμεταλευεται ολες αυτες τις ομαδες χρηστων μεγιστοποιωντας (βεβαιως βεβαιως) τα κερδη του. Αυτο που με "ταρακουνησε" παντως για να ειμαι ειλικρινης ειναι και η επιδραση του στις (αρκετα) νεαρες ηλικιες, κατι που διαπιστωσα οταν ειχα δουλεψει παλαιοτερα σε νετ καφε φιλου για λιγο καιρο ως βοηθος. Βεβαια προκειται για διαφορετικο θεμα, αλλα πιστευω οτι σε αυτες τις ηλικιες εχει κανει ζημια σε παρα πολλα επιπεδα....
Pa0ki Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δεν έχω εδώ και 1+ χρόνο Μεγάλος ρουφιάνος, μακριά
Grey Warden Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Έχω fb με πολλούς irl friends και πολλούς με τους οποίους δεν γνωρίζομαι προσωπικά αλλά συζητάμε για τον Παναθηναϊκό και για διάφορα άλλα θέματα. Επίσης ενημερώνομαι για θέματα αρχαιολογίας και έχω επαφές με σημαντικούς ανθρώπους επιστήμονες που μια χαρά έχουν προφιλ και το χρησιμοποιούν καθώς υπάρχουν άπειρες σελίδες αρχαιολογικού περιεχομένου. Σιγά την ντροπή που πρέπει να νιώθει κάποιος αν έχει προφιλ. Όσο για το ρουφιανιλίκι ξέρουν οτι στις πολιτικές μου απόψεις είμαι αντιναζί και αντιτζιγγερικός. Τιμή μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα