Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω fb με πολλούς irl friends και πολλούς με τους οποίους δεν γνωρίζομαι προσωπικά αλλά συζητάμε για τον Παναθηναϊκό και για διάφορα άλλα θέματα. Επίσης ενημερώνομαι για θέματα αρχαιολογίας και έχω επαφές με σημαντικούς ανθρώπους επιστήμονες που μια χαρά έχουν προφιλ και το χρησιμοποιούν καθώς υπάρχουν άπειρες σελίδες αρχαιολογικού περιεχομένου. Σιγά την ντροπή που πρέπει να νιώθει κάποιος αν έχει προφιλ. Όσο για το ρουφιανιλίκι ξέρουν οτι στις πολιτικές μου απόψεις είμαι αντιναζί και αντιτζιγγερικός. Τιμή μου.

Να σε ενημερωσω απλως για καποιες εξελιξεις που ισως σου εχουν διεφυγει,πρωτον οι ναζι εχουν αποχωρησει απο την Ελλαδα απο το 1944 και δευτερον ο Τζιγγερ εχει αποχωρησει ΚΑΙ αυτος απο τον Παναθηναικο απο το 2011.

Επισης αυτο το thread αναφερεται σε οσους ΔΕΝ εχουν facebook. :mrgreen:

• Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σιγουρα ντροπη δεν ειναι αν το χρησημοποιεις για διαφημηση κλπ Αλλα σε πολλες περιπτωσεις ειναι καταντια κυριολεκτικα.

Δημοσ.

Να σε ενημερωσω απλως για καποιες εξελιξεις που ισως σου εχουν διεφυγει,πρωτον οι ναζι εχουν αποχωρησει απο την Ελλαδα απο το 1944 και δευτερον ο Τζιγγερ εχει αποχωρησει ΚΑΙ αυτος απο τον Παναθηναικο απο το 2011.

Επισης αυτο το thread αναφερεται σε οσους ΔΕΝ εχουν facebook. :mrgreen:

Την τελευταία φορά που είδα (νεο)ναζί ήταν μέσα στην ελληνική βουλή και ο Τζίγγερ το 2011 πάρκαρε τις μετοχές του. Αποχώρησε το 2012 αφού επί ένα χρόνο σχεδόν παρουσιαζόταν από τους κύκλους του ως συνομιλητής κάποιου Τσάκα που τύγχανε κουμπάρος του ανθρώπου που είχε η οικογένεια στην διοίκηση του Οφη πριν μερικά χρόνια και ο Παναθηναϊκός το 2013 αποχώρησε από την Παιανία την έκταση της οποίας σφετερίστηκε η προδοτοοικογένεια καθώς είχε παραχωρηθεί από το κράτος στον Παναθηναϊκό και όχι στην οικογένεια. Αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

Δύο κατηγορίες ανθρώπων εδώ

1) αυτοί που δεν είχαν ποτέ, καθώς δεν αντέχουν να βλέπουν φωτογραφίες από γκομενακια, χρήστες να μαζεύουν like... και ακολούθει μια πίστη περιγραφή της λειτουργίας του Facebook, που θα ήξερε μόνο κάποιος που το έχει φάει με το κουτάλι.

2) οι υπεράνω , αυτοί που δεν τους αρέσει, αλλά έχουν λογαριασμό μόνο για να επικοινωνούν με φίλους του, να κρατάνε επαφή με άτομα που μεταναστατευσανε... Δηλαδή αυτοαναιρουν την άποψή τους, καθώς αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης των κοινωνικών δικτύων.

Μερικοί, δεν καταλαβαίνουν πόσο γελοίοι γίνονται;

• Like 4
Δημοσ.

Α ρε γατάκια εσείς που όλοι δεν έχετε ΦΒ, τςςς!

Εγώ έχω, το χρησιμοποιώ καθημερινά απλά δεν πολυασχολούμαι με λικε σε κάθε μαλακια, επίσης ούτε σχολιάζω την κάθε παπαριά.

Έχω καμιά 50αριά φίλους, ούτε! δεν πολυασχολούμαι με το αν θα έχω κάποιον ΦΒ η όχι, έχω φίλους που δεν τους έχω ΦΒ.

Τώρα μην ανοίξουμε κουβέντα για το ποιος στα αλήθεια είναι φιλος!

Δημοσ.

Οπως ολα τα πραγματα ετσι και το facebook ειναι εργαλειο η μπορει να σου προσφερει πραγματα αρκει να ξερεις να το χρησιμοποιησεις. Δεν διαφωνω οτι ειναι πολυ ευκολο να μπεις στο τριπακι οπου θα "καιγεσαι" για τα likes αλλα ειναι κριμα καποιος να μενει μονο εκει. 

Εγω μεχρι στιγμης το χρησιμοποιω για την προωθηση στις φωτογραφιες που βγαζω, σε διαχειριση καποιων σελιδων για μερικους πελατες μου και φυσικα στην επικοινωνια με καποια ατομα που εχουν φυγει εξωτερικο. Βεβαια υπαρχει και ο αλλος λογος που αναφερθηκε πριν για τα γενεθλια και τις γιορτες, μιας και εγω εχω το ιδιο θεμα και δεν τα παω καλα με ημερομηνιες το facebook φροντιζει να μου θυμιζει πραγματα.

Δημοσ.
Βεβαια προκειται για διαφορετικο θεμα, αλλα πιστευω οτι σε αυτες τις ηλικιες εχει κανει ζημια σε παρα πολλα επιπεδα....  :mellow:

Αυτο ειναι το σημανικοτερο για μενα. Ο καθενας εχει η δεν εχει αναλογα με τα γουστα του και τις αντιληψεις του, αλλα η αληθεια ειναι οτι εχει κανει ζημια. Δεν ξερω με ποιο τροπο το εννοεις αλλα εγω αντιλαμβανομαι ολο και περισσοτερο οτι υποβαθμιζει σε μεγαλο βαθμο την επικοινωνια και ειδικα στις νεαρες ηλικιες πρεπει οντως να κανει ζημια. Βγαινεις εξω για καφε και ο αλλος εναι με το κεφαλι σκυμενο στο κινητο να ασχολειται με social media, να ανοιγει ειδησουλες, να σηκωνει το κεφαλι να σου λεει για μια ανοητη ειδηση που μολις διαβασε, η οποια ειναι της στιγμης, δηλαδη μια που στο λεει και μια που το ξεχασες, πας να συζητησεις για κατι και δεν υπαρχουν κοξνα ενδιαφεροντα κτλ κτλ. Οι κοινωνικοτητα εχει πεσει θυμα της ψευτο-κοινωνικοτητας. Ολοι λενε ενταξει μωρε σιγα, ειναι αναλογα πως το χρησιμοποιεις, αλλα δεν μπορεις να μου το βγαλεις απο το μυαλο οτι νιωθω πως τα πραματα ειναι πλεον πολυ διαφορετικα απο παλια, και οχι με καλη εννοια :(

Δημοσ.

Ειχα facebook για 2-3 χρονια στο λυκειο και να λεω την αληθεια ειχα μπει στην κατηγορια των "addicted".Ωσπου καταλαβα (προσωπικη αποψη) οτι ειναι μια μ@λ#κι$!Δεν ξερω απο που να ξεκινησω για ποιον λογο το εσβησα,ειναι τοσοι πολλοι.

Οταν πρωτοεφτιαξα το φβ ηταν ακομα σε σταδιο που οι περισσοτεροι δεν ειχαν,το ηξεραν μεν αλλα δεν ειχαν φτιαξει προφιλ.Και τοτε ελεγε πολυ για μενα γιατι ηταν πιο "σοβαρο".Δεν εγραφε κανεις στο wall του "καλημερα,μολις ξυπνησα" η "μπαινω για μπανιο" και παρομοια.Ελπιζω να καταλαβαινετε τι εννοω,Ηταν πιο σοβαρο.

Μετα απο καιρο ξεκινησε η "ποζερια".Δηλαδη, φωτογραφια με το καλο αμαξι κτλ.

Εμαθα τι κερδος εχει το φβ απο ολο αυτο,το τι κανει με τις πληροφοριες μας.

Μετα απο αυτα εκλεισε το κεφαλαιο φβ για μενα και φυσικα διεγραψα το προφιλ μου.

Δημοσ.

1) αυτοί που δεν είχαν ποτέ, καθώς δεν αντέχουν να βλέπουν φωτογραφίες από γκομενακια, χρήστες να μαζεύουν like... και ακολούθει μια πίστη περιγραφή της λειτουργίας του Facebook, που θα ήξερε μόνο κάποιος που το έχει φάει με το κουτάλι.

2) οι υπεράνω , αυτοί που δεν τους αρέσει, αλλά έχουν λογαριασμό μόνο για να επικοινωνούν με φίλους του, να κρατάνε επαφή με άτομα που μεταναστατευσανε... Δηλαδή αυτοαναιρουν την άποψή τους, καθώς αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης των κοινωνικών δικτύων.

Δεν ανηκω σε καμμια απο τις δυο αυτες κατηγοριες.

Ουδεποτε ειχα FB, για το λογο που ανεφερα(απαισιο ιντερφεϊς).

Δημοσ.

Kατσε γιατι μας περνας για χαζους. Οτι καποιος δεν εχει FB αυτο δεν παει να πει οτι δεν ξερει πως λειτουργει (κατα ενα ποσοστο τουλαχιστον) απο φιλους , συγγενεις κλπ που εχουν και απο συζητησεις.

Βαλε και τριτη κατηγορια ανθρωπων αυτους που λενε βλακειες και μια τεταρτη αυτους που δεν ειχαν ποτε κι απλα ξερουν πως λειτουργει χονδρικα.Γιατι ετσι πως τα περιγραφεις ιδανικα ολοι εχουν.

• Like 1
Δημοσ.

Στο fb εσύ επιλέγεις ποιους θα κάνεις φίλους, τι θα ποστάρεις, τι θα ανεβάσεις, ποιος θα το δει... Δεν καταλαβαίνω γιατί πολλοί αισθάνεστε απειλή από αυτό...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...