Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έσκασαν μύτη και οι θιγμένοι «έχοντες μαποβιβλίο» να (προσπαθήσουν να) θίξουν τους μη έχοντες.

Ναι τραγικο.

Πολλοι ειναι της φασης (οπως ενας γνωστος μου) "Δεν μπαινω συχνα ρε..." και ακομη οταν παμε για καφε-μπυρα ειναι την περισσοτερη ωρα με σκυφτο κεφαλι στο κινητο.

• Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο fb εσύ επιλέγεις ποιους θα κάνεις φίλους, τι θα ποστάρεις, τι θα ανεβάσεις, ποιος θα το δει... Δεν καταλαβαίνω γιατί πολλοί αισθάνεστε απειλή από αυτό...

Vanity.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Στο fb εσύ επιλέγεις ποιους θα κάνεις φίλους, τι θα ποστάρεις, τι θα ανεβάσεις, ποιος θα το δει... Δεν καταλαβαίνω γιατί πολλοί αισθάνεστε απειλή από αυτό...

Προσωπικα δεν ειναι θεμα απειλης πιο πολυ αλλα αισθητικης. Αλλα γενικα δεν ειναι ετσι , τιποτα δεν ειναι ασφαλες στο internet γενικοτερα ασε που τοσο ογκος πληροφοριας ειναι δυναμη οπως και να το κανεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω εφτιαξα εναν ψευτικο λογαριασμο με το ονοματεπωνυμο μου,φωτογραφιες μου και εκανα add τους φιλους μου και επι ενα χρονο μιλουσα μαζι τους,εμπαινα στα profile τους,εβλεπα τις φωτογραφιες τους και αυτοι ουτε που το καταλαβαν πως ο λογαριασμος μου ειναι ψευτικος και θα μπορουσε να ηταν ενας αλλος με το ονοματεπωνυμο μου και τις φωτογραφιες μου.

• Like 2
Δημοσ.

μπαίνω συχνά στο facebook 
μιλάω με φίλους που μένουν μακριά και δεν γίνεται να βρεθούμε αλλα και με τους υπόλοιπους για να κανονίσουμε κάτι ή να μιλήσουμε γενικά.
έχω να βάλω κάρτα στο κινητό κάτι μήνες. 

όσοι γνωστοί/φίλοι απο μακριά έσβησαν το fb τους χαθήκαμε

για αυτη τη χρήση προτιμούσα το msn πάντως , κρίμα που καταργήθηκε 

ανησυχία στο θέμα ασφάλειας δεν παίζει απο εμένα , σκοτίστηκα για τις πληροφορίες , να τις βάλουν στον κώλο τους
επίσης δεν με νοιάζει αν ο καθένας και η καθεμία με κατασκοπεύει γιατι δεν ενημερώνω στο fb τι κάνω , που πάω κλπ

και τέλος δεν κάνω add άτομα που δεν γουστάρω επειδή ειναι γνωστοί/κοινές παρέες/συγγενείς , όπως δεν θα τους καλούσα σπίτι μου, όποιος απο αυτούς ξενερώσει να φάει κανα μπιφτέκι να ηρεμήσει.

• Like 2
Δημοσ.

Πώς γίνεται ένας λογαριασμός να είναι ψεύτικος;

Eννοει οτι δηλωνε αλλος και ηταν αλλος.

Πχ. κανω εγω ενα λογ/σμο με το ονομα του Ακη Τσοχατζοπουλου και μπαινω ως Ακης Τσοχατζοπουλος...

Δημοσ.

Και γω για αυτό το λόγο χρησιμοποιώ το fb, κυρίως για τα pm ομαδικών συζητήσεων με φίλους κτλ.
από κει και πέρα ο καθένας το χρησιμοποιεί όπως θέλει, απλά χρειάζεται σύνεση και μέτρο.
Ειδικά από τις νεότερες ηλικίες γίνονται άλογες καταχρήσεις πράγμα κατακριτέο...

Δημοσ.

Δεν εχω το ονομα μου και μπαινω σπανια (για stalking και μονο..) δεν ξερω αν πιάνομαι οτι δεν εχω, δεν νωθω οτι εχω παντως η its complicated κατι τετοιο.. :P

Δημοσ.

Όταν πλέον γίνεται συζήτηση και θεωρείται άξιο αναφοράς το εάν έχεις ή όχι facebook, δεν υπάρχει καμία διαφορά του να έχεις και του να μην έχεις. 

Και πρακτικά και θεωρητικά. 

Δημοσ.

Έχω εναν λογαριασμό με ψεύτικο όνομα και με την δεύτερη υπηκοότητα μου μόνο και μόνο για να παιζω top eleven... Άρα νμζ πιανομαι στους μη έχοντες.<br><br><br>

Sent from my MT11i using Insomnia

Δημοσ.

Eννοει οτι δηλωνε αλλος και ηταν αλλος.

Πχ. κανω εγω ενα λογ/σμο με το ονομα του Ακη Τσοχατζοπουλου και μπαινω ως Ακης Τσοχατζοπουλος...

Εγω εφτιαξα εναν ψευτικο λογαριασμο με το ονοματεπωνυμο μου,φωτογραφιες μου και εκανα add τους φιλους μου και επι ενα χρονο μιλουσα μαζι τους,εμπαινα στα profile τους,εβλεπα τις φωτογραφιες τους και αυτοι ουτε που το καταλαβαν πως ο λογαριασμος μου ειναι ψευτικος και θα μπορουσε να ηταν ενας αλλος με το ονοματεπωνυμο μου και τις φωτογραφιες μου.

Γιατί εγώ κατάλαβα ότι χρησιμοποίησε τα ισχύοντα;

Δημοσ.

Και εγώ δεν έχω.

Είχα φτιάξει πολύ παλιά μόνο και μόνο για να δω τι παίζει.

Αφού είδα ότι σπαταλούσα πολύ ώρα κυρίως χαζεύοντας και παίζοντας mini games το έσβησα (3 χρόνια πριν περίπου) και από τότε δεν ξανα έκανα...

Για επικοινωνία με άτομα που είναι μακριά υπάρχει το skype το κινητό το whatsup (στο android) και γενικά ένα σωρό τρόποι να επικοινωνήσεις χωρίς να τρως 3 ώρες χαζεύοντας.

Γιατί έχει καταντήσει κωμικό πια το "θα μπω 1 λεπτό να τσεκάρω μήπως έχω τίποτα - το inbox μου ...) και να κάθονται ώρες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...