Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα μικρό σχόλιο. Κρίνεις εσύ την ματαιοδοξία, έχοντας γράψεις 23521 μηνύματα μόνο στο insomnia (και ποιος ξέρει σε πόσα άλλα forum). 

Να, αυτά δεν μπορώ.

Αν παρακολουθούσες στο hardware παλιότερα, θα έβλεπες πού πήγαν τα posts μου.

• Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω πως το γυρησαμε στον αριθμο μηνυματων λες και εχει καποια σχεση. Απλα ελεος.

Είναι κάτι ανάλογο με τα λάικς και τους "φίλους"

Δημοσ.

Μια στιγμη, για να καταλαβω; συζηταμε στο ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ αν το facebook δεν ειναι απαραιτητο;

WHAT?

Ακομα καλυτερα αυτην την σουρεαλα θα ηθελα να την δω σε μεσημεριαναδικο. Μια Στεφανιδου/Λαμπιρη να κανει ρεπορταζ για το ποσο χασιμο χρονου ειναι το facebook. Και στο καπακι να παιρνουνε αργοσχολες φανατικες της εκπομπης και να λενε "Πειτε τα! χανει ο κοσμακης τον καιρο του σε ανουσια πραγματα. Συγχαρητηρια σε εσας, το πανελ αλλα και στο κοινο που ειναι εκει και σας στηριζει"

Μου θυμιζετε καποιους μεχρι να αποκτησουνε προσφατα κινητο το εκραζαν (απο τελη 90ς) ως αχρηστο, φανφαραδικο, μπελα, ελλειψη ιδιωτικοτητας στην ζωη κλπ

Το facebook ειναι σαν το κινητο. Επικοινωνια και ψυχαγωγια. 

Αν ο καποιος για ν αγορασει κινητο ξοδευει δυο μισθους, ειναι ολη μερα και φλυαρει δυνατα ενοχλωντας τους τριγυρω, παιζει ολη μερα φιδακι και κουραζει τους γνωστους του με κλισε ανεκδοτα σε sms ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ

• Like 2
Δημοσ.

Αν εχεις κοινωνικο κυκλο δεν γινεται να μην εχεις. Εγω το σνομπαρα αρκετα αλλα ειδα την χρησιμοτητα του οταν λογο βλακειας κατεστρεψα το τηλεφωνο μου και εχασα ΟΛΕΣ τις επαφες μου. Αν δεν ηταν και το facebook καλα κρασια να τους ξαναβρω ολους. Δεν ασχολουμαι πολυ αλλα ειναι ο μοναδικος ευκολος και προσβασιμος τροπος για να μενω σε επαφη με ολους τους φιλους και οικογενεια που ειναι μακρια μου. Αυτο και το skype. 

Δημοσ.

Δυστυχώς δε με καλύπτει αυτό σαν ορισμός.

Φίλους μπορείς να έχεις χωρίς να έχεις account στο μαποβιβλίο;

Eχεις πολλα μηνυματα μην γραφεις σε αυτο το νημα.

Δημοσ.

Δυστυχώς δε με καλύπτει αυτό σαν ορισμός.

Φίλους μπορείς να έχεις χωρίς να έχεις account στο μαποβιβλίο;

Δεν μπορω να το πω διαφορετικα. Οποιος εχει απλα καταλαβαινει και ειδικα ο επαγγελματικος κυκλος σχεδον επιτασει (σαν αγραφος νομος) οτι θα εχεις και facebook ειδικα αν η δουλεια σου εχει αμεση σχεση με επαφη με κοσμο και οχι απαραιτητα ασχετους και αγνωστους. Σε καθε περιπτωση ομως με καλυψε ο Cossutiu.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...