Grey Warden Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Οτι ναναι,γι'αυτο δεν εχω fb. Κοίτα να δεις που πέσαμε σε νοσταλγό και στο insomnia. Έλεος. Νοσταλγός του Χίτλερ ή του Τζιγγερ; Μην μου πεις και τα δύο γιατί θα χάσω την πίστη που έχω στην ανθρωπότητα. 1
walkerr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Απο τους χρηστες του. Εχεις καποια στοιχεια που σε κανουν να αμφιβαλλεις; Οχι, θελω ομως στοιχεια που να αποδεικνυουν οτι ειναι οντως το μεγαλυτερο τεχνολογικο φορουμ της ελλαδας. Τι εννοεις "απο τους χρηστες του"? Οτι εχει τη μεγαλυτερη επισκεψιμοτητα?
Asmodeus21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Οχι, θελω ομως στοιχεια που να αποδεικνυουν οτι ειναι οντως το μεγαλυτερο τεχνολογικο φορουμ της ελλαδας. Τι εννοεις "απο τους χρηστες του"? Οτι εχει τη μεγαλυτερη επισκεψιμοτητα? To adslgr.com εχει περισσοτερη btw.
KREATOR13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Κοίτα να δεις που πέσαμε σε νοσταλγό και στο insomnia. Έλεος. Νοσταλγός του Χίτλερ ή του Τζιγγερ; Μην μου πεις και τα δύο γιατί θα χάσω την πίστη που έχω στην ανθρωπότητα. Πιο βλακας πεθαινεις
Grey Warden Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Η σωστή ερώτηση θα ήταν ποιός δεν έχει twitter πάντως. Εγώ έφτιαξα πρόσφατα για να έχω ένα timeline με sites που παρακολουθώ αλλά δεν μπορώ να πω οτι με ενθουσιάζει. Το fb μπορεί να λειτουργήσει περισσότερο σαν forum συζήτησης για ποικίλα θέματα. ΥΓ. Kreator13, κλαίω. 1
walkerr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Η σωστή ερώτηση θα ήταν ποιός δεν έχει twitter πάντως. Μαλλον η σωστη ερωτηση ειναι ποιος εχει facebook και τουϊτερ μαζι. Για διπλο καψιμο
walkerr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Αφου μπηκαν σε αυτο το τοπικ να γραψουν οολοι οι αντικοινωνικοι/ μιζεροι/κακομουτσουνοι και δεν ξερω εγω τι αλλο για να πουν οτι δεν θελουν το fb αλλα ταυτοχρονα γραφουν σε φορουμ 24/7 .βεβαια εδω εχεις την ανωνυμια που σε καλυπτει και σε προστατευει απο τα κομπλεξ σου. Η πλακα ειναι οτι αυτοι που συνειδητα δεν εχουν fb απο αποψη και οχι για αλλους λογους ζητημα ειναι να ειναι το 1%, σε χειροτερη κατασταση ειναι βεβαια οσοι εχουν fake account αυτοι χριζουν ιατρκης γνωματευσης. Βασικα, και η αναρτηση σου χρηζει ιατρικης γνωματευσης. 5
Fotis13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Αφου μπηκαν σε αυτο το τοπικ να γραψουν οολοι οι αντικοινωνικοι/ μιζεροι/κακομουτσουνοι και δεν ξερω εγω τι αλλο για να πουν οτι δεν θελουν το fb αλλα ταυτοχρονα γραφουν σε φορουμ 24/7 .βεβαια εδω εχεις την ανωνυμια που σε καλυπτει και σε προστατευει απο τα κομπλεξ σου. Η πλακα ειναι οτι αυτοι που συνειδητα δεν εχουν fb απο αποψη και οχι για αλλους λογους ζητημα ειναι να ειναι το 1%, σε χειροτερη κατασταση ειναι βεβαια οσοι εχουν fake account αυτοι χριζουν ιατρκης γνωματευσης. Βασικα, και η αναρτηση σου χρηζει ιατρικης γνωματευσης. ειπε ο ανθρωπος που δεν εχει κινητο ΟΚ! Sent from my ipad4 using Insomnia 2
walkerr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ειπε ο ανθρωπος που δεν εχει κινητο ΟΚ! Sent from my ipad4 using Insomnia ο ανθρωπος ομως εχει το κεφαλακι του ησυχο. Sent from my home using Insomnia (παω στοιχημα οτι τωρα θα μας πεις πως οποιος δεν εχει κινητο χρηζει ιατρικης γμωματευσης)
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 καλά που υπάρχει το fb και βλέπουμε καμιά ταινίατο twitter μου το θεωρώ τελείως άχρηστο, έχω αλλά δεν το χρησιμοποιώ καν
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Θυμήθηκα κάτι που έχει αναφερθεί αρκετές φορές και εδώ μέσα, τη γκριμάτσα και την αντίδραση κάποιου όταν του λες ότι δεν έχεις σχετικό λογαριασμό. Άραγε ο Freud θα μπορούσε να το εξηγήσει; 1
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Να λες πάλι καλά που όταν σε φλερτάρει ένας άντρα ρωτάει ακόμα για το όνομά σου και τον αριθμό του τηλεφώνου σου και όχι εξ αρχής για το ID του fb
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Φλερτάρουν face to face ακόμα; Νόμιζα ότι μέσω Facebook, Skype κ.λπ. γίνονται πλέον αυτές οι δουλειές απ' τους περισσότερους. 1
Toufas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ο ανθρωπος ομως εχει το κεφαλακι του ησυχο. Sent from my home using Insomnia (παω στοιχημα οτι τωρα θα μας πεις πως οποιος δεν εχει κινητο χρηζει ιατρικης γμωματευσης) ολοι εσενα περιμενουν να παρακολουθησουν, mel gibson. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα