dimitra_m3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Φλερτάρουν face to face ακόμα; Νόμιζα ότι μέσω Facebook, Skype κ.λπ. γίνονται πλέον αυτές οι δουλειές απ' τους περισσότερους. ναι ναι ακόμα υπάρχει το φλέρτ face to face...
walkerr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ολοι εσενα περιμενουν να παρακολουθησουν, mel gibson. Δεν εννοουσα τις παρακολουθησεις φιλε, εννοω οτι δε χτυπαει και δε με ενοχλει. Ο γεροξουρας Μελ Γκιμπσον που κολαει?
tsifotis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μαλλον απο την ταινια που ειναι συνωμοσιολογος (conspiracy theory) 1
KREATOR13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Ειναι συνομωσιες οτι παρακολουθουνται τηλεφωνα?? :wacko: :wacko:
Toufas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Αν εχεις κινητο που χτυπαει με το παραμικρο, το προβλημα ειναι ο κυκλος σου και εσυ Αν στο facebook εχεις ατομα που πατανε like σε καθε πατσολα, ειναι πεφτουλες σε ασχετες γκομενες που τους γυάλισαν, και ζουν την ζωη τους κατα την πλειοψηφια της στο facebook και για το facebook, φταις εσυ και ο κυκλος σου.
walkerr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Ειναι συνομωσιες οτι παρακολουθουνται τηλεφωνα?? :wacko: :wacko: Οχι βεβαια, τα παρακολουθουν για τη διευκολυνση σου. Ειναι οπως πχ. το youtube που παρακολουθει τα βιντεο που βλεπεις και τις συνηθειες σου, με σκοπο να σου προτεινει κατοπιν παρομοια βιντεο. Αν εχεις κινητο που χτυπαει με το παραμικρο, το προβλημα ειναι ο κυκλος σου και εσυ Και αραια να χτυπαει παλι με ενοχλει. Αρκει το σταθερο, ουτε μπορω να κουβαλαω αχρηστα αντικειμενα.
walkerr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Οκ, εσυ εισαι το προβλημα. Ευχαριστω. Γιατι με ευχαριστεις, ψυχολογε μου? Σε ποιον ειμαι "το προβλημα" ??
pournaras Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Οχι, θελω ομως στοιχεια που να αποδεικνυουν οτι ειναι οντως το μεγαλυτερο τεχνολογικο φορουμ της ελλαδας. Τι εννοεις "απο τους χρηστες του"? Οτι εχει τη μεγαλυτερη επισκεψιμοτητα? Εστω δεν ειναι το πρωτο, ειναι το δευτερο, το τριτο ξερωγω. Ας το διατυπωσω λοιπον στο ενα απο τα μεγαλυτερα τεχνολογικα. Που ακριβως ειναι το προβλημα σου δε βλεπω. Το οτι λοιπον σε ενα τετοιο φορουμ, κυριαρχει στις πρωτες σελιδες (που ειπωθηκαν οι θεσεις του καθενος, πριν ξεκινησουν οι διαλογοι) η απαντηση οτι "δεν εχω fb" μονο ως trolling μπορω να το εκλαβω.
Grey Warden Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 A ξέχασα να πω οτι μέσω fb γνώρισα την κοπέλα μου με την οποία σε λίγες μέρες κλείνουμε 3 χρόνια και 2 μήνες. Γνωριστήκαμε σχολιάζοντας σε ένα poll περι καπνίσματος ή μη καπνίσματος και κουβεντιάζαμε ένα διάστημα , είπαμε να γνωριστούμε από κοντά και το γλυκό έδεσε. Το fb με έχει καταστρέψει στην κυριολεξία. Μπου χου χου. 1
KREATOR13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Facebook το κανατε εδω μεσα .... Επισης απο το alexa,insomnia>adslgr
walkerr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Εστω δεν ειναι το πρωτο, ειναι το δευτερο, το τριτο ξερωγω. Ας το διατυπωσω λοιπον στο ενα απο τα μεγαλυτερα τεχνολογικα. Που ακριβως ειναι το προβλημα σου δε βλεπω. Το οτι λοιπον σε ενα τετοιο φορουμ, κυριαρχει στις πρωτες σελιδες (που ειπωθηκαν οι θεσεις του καθενος, πριν ξεκινησουν οι διαλογοι) η απαντηση οτι "δεν εχω fb" μονο ως trolling μπορω να το εκλαβω. Δεν εχω καποιο προβλημα. Απλα σε ρωτησα που στηριζεις το οτι ειναι το πρωτο τεχνολογικο site. Για να μαθουμε δηλαδη, πληροφοριακα. Τεχνολογια και fb δε νομιζω οτι εχουν σχεση. Δε καταλαβαινω ομως γιατι σου φαινεται trolling το οτι πολλοι απο δω δεν εχουμε fb. Toσο περιεργο ειναι? Facebook το κανατε εδω μεσα .... Επισης απο το alexa,insomnia>adslgr Για δωσε link.
KREATOR13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 http://www.alexa.com/siteinfo/insomnia.gr http://www.alexa.com/siteinfo/adslgr.com Ποια αλλα φορουμ παιζουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα