Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

κ θελω να τις βλεπω με αριστα χρωματα.

μιας κ κλασσικα δε παιζει χρημα.

αυτά τα 2 δεν πάνε μαζί...

επίσης ότι και να πάρεις άριστα δεν θα είναι αν δεν κάνεις calibration...

Απαυτο μεταφερεται και εικονα και ηχος?

θα βάλεις ηχεία πάνω στο monitor?

Δημοσ.

calibration με το μάτι ή έχεις πάρει spectrophotometer κι έτσι?

μάλλον για το πρώτο τον κόβω :P

δεν έχουν πολλοί τέτοια ακριβά και εξειδικευμένα tools :P

επίσης όσοι έχουν δεν ανοίγουν thread για οθόνη και low budget μάλιστα

Δημοσ.

Εχω φιλαρακι τον καλυτερο calibrator εν ελλαδι (τον μανωλιο). Οποιος ειναι στοβ χωρο τον ξερει.

Αρκει αυτο;

Επισης harry εχω προτζεκτορα και συστημα ηχειων 6000 ευρω σε περιπτωση που νομιζεις οτι το calibration το κανω για την φτηνιαρικη οθονουλα του pc.

Ελα να δεις bluray 2d η και 3d στις 120 ιντσες μου κ ελα μετα να μου πεις για low budget οθονες:-p

• Like 1
Δημοσ.

Το color calibration ειναι επιστημη ! ενας απλος χρηστης δε θα καταφερει ποτε να καλιμπραρει σωστα !

τωρα η αληθεια ειναι οτι οι οθονες που μπορουν να καλιμπραριστουν σωστα κοστιζουν πανω απο 2000 ευροπουλακια !

ομως επισης αλλη μια αληθεια ειναι μερικοι εμφανιζοντε απ το πουθενα χωρις να εχουν να πουνε τιποτα παρα μονο να πουλησουν ειρωνια  κ αναθεμα αν ξερουν τι ειναι το calibration .. ετσι το κοβω ..

Δημοσ.

Εχω φιλαρακι τον καλυτερο calibrator εν ελλαδι (τον μανωλιο). Οποιος ειναι στοβ χωρο τον ξερει.

Αρκει αυτο;

Επισης harry εχω προτζεκτορα και συστημα ηχειων 6000 ευρω σε περιπτωση που νομιζεις οτι το calibration το κανω για την φτηνιαρικη οθονουλα του pc.

Ελα να δεις bluray 2d η και 3d στις 120 ιντσες μου κ ελα μετα να μου πεις για low budget οθονες:-p

Chill bro δεν το έγραψα για να στην πω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...