Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν ησουν καμια 10ρια χρόνια νεότερος θα σου έλεγα τι να κάνεις αλλα τώρα σου λεω μακριά, δεν θα δουλέψει, μυρίζει fail απο τώρα. Στο θέμα του ξυλοδαρμού κλπ θα έπρεπε η μάνα της να πάει στους τσέους να τραβήξει μια μήνυση να πάρει τα παιδιά και να γίνει καπνός , αλλα ποτέ δεν το κάνουν και στο τέλος κλάφτα .

anyway , δεν θα σου πω τι θα έκανα στη θέση σου γιατι λογικά δε θες μπλεξίματα 

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

1. Ο TS τρολλάρει..

2. Τον τρολλάρει το μικρό

Εχει plot holes απο παντου η ιστορια.. :P (Τουλαχιστον ηταν entairtaining.. :P)

Δημοσ.

σχετικα μ'αυτα για το ιντερνετ ουτε κ μενα μου βγαζουν νοημα στο γιατι τα κανει οπως τα κανει..ουτε γω βγαζω ακρη..

για τη μανα της,οπως ευκολα μπορεις να καταλαβεις το κλεισε κατευθειαν το σπιτι της κανοντας μια τετοια κινηση συν τη ρετσινια που θα φαει σε μια τοσο κλειστη κοινωνια.

πιθανον ομως να την ταρακουνουσε λιγο το να της μιλαγε καποιος τριτος οπως εγω για παραδειγμα κ να ξεκιναγε να παιρνει αποφασεις.

Αμ πες το ότι έβαλες στο μάτι και την μάνα και ψάχνεις για τρίο με milf από την μια και κοριτσίστικο κωλαράκι από την άλλη...

Δημοσ.

Πάντως όσοι φρικάρετε η νόμιμη ηλικία συναίνεσης είναι τα 15. Άμα η άλλη γουστάρει μεγαλύτερους τι πρόβλημα έχετε όλοι; Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να την πάρει σπίτι του όσο είναι ανήλικη. Τηλέφωνο στην αστυνομία από την ίδια και καλύτερα ο OP να μείνει μακρυά της.

• Like 1
Δημοσ.

Αμ πες το ότι έβαλες στο μάτι και την μάνα και ψάχνεις για τρίο με milf από την μια και κοριτσίστικο κωλαράκι από την άλλη...

Καλέ συ 1378740_623880140967423_811381414_n.jpg πρέπει να πας στο Σειρηνάκη για σεναριογράφος....

Πρέπει το θέμα να κλειδωθεί, δεν νομίζω ότι υπάρχει νόημα

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσο είναι trollιά το θέμα, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω παρόμοιες τακτικές και πρακτικές οικογενειών σε μικρές κοινωνίες. 

Όμως, ΕΑΝ είναι αλήθεια αυτά που λέει ο TS τότε:

@TS

Κάνε κάτι. Μπορείς να πάρεις την αστυνομία, ή όποιο τμήμα της είναι αρμόδιο, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ όπως την έγραψες εδώ. Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε και δεν πρόκειται κανένας να σε κατηγορήσει επειδή ένα 16χρονο το έπαιξε 18χρονη. 

Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσεις μία τέτοια σχέση. 

Οπότε, εάν σου αρέσει η μικρή και νιώθεις το χρέος να βοηθήσεις/συνδράμεις στην εξέλιξή της τότε κάνε κάτι με την αστυνομία και την κατάσταση που έχει η μικρή στο σπίτι της έτσι ώστε να την ελευθερώσεις από αυτό. Και μόλις τελειώσει αυτό το θέμα τότε χάσου και εσύ από την ζωή της. Όταν γίνει 18 μπορείς να την ξαναβρείς. 

Το να το συζητάς εδώ μέσα αφενός υποβαθμίζει την σημασία των γεγονότων και αφετέρου δείχνει ότι είτε είσαι δειλός και δεν κάνεις κάτι είτε ότι δεν "γουστάρεις" όσο λες την κοπελίτσα. 

Και εάν όντως ενδιαφέρεσαι για μία τόσο μικρή κοπέλα, άσ' την να μεγαλώσει και να έρθει σε εσένα από επιλογή ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ 18 και πάνω. 

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως όσοι φρικάρετε η νόμιμη ηλικία συναίνεσης είναι τα 15. Άμα η άλλη γουστάρει μεγαλύτερους τι πρόβλημα έχετε όλοι; Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να την πάρει σπίτι του όσο είναι ανήλικη. Τηλέφωνο στην αστυνομία από την ίδια και καλύτερα ο OP να μείνει μακρυά της.

δηλαδή μπορείς να μπηδάς 15+ και να μη σε πάνε μέσα?  :wub:

Δημοσ.

Αυτός συντηρεί το κοτσοβολο :Pπάντως πλάκα πλάκα αν στα 16 μου με έβλεπε ο πατερας μου να συνομιλω με έναν 35χρόνο στο Skype θα μου έκοβε το ίντερνετ τα πόδια και τα αυτιά ανετα.

φιξντ

• Like 1
Δημοσ.

Ας τα συνοψίσουμε λοιπόν:

Ο πατέρας της, δεν αφήνει να πηγαίνει καλά-καλά στις φίλες της από την γειτονιά, αλλά είναι οκ να πηγαίνει για μπάνιο, μιας και σε μια τόσο κλειστή κοινωνία, δεν έτυχε να σας δει ποτέ κανείς και να του το σφυρίξει. Έχει δώσει ένα σκασμό λεφτά σε laptop, αλλά εξακολουθεί να έχει internet. Τον φοβάται τόσο πολύ που από τα 14-15 το έσκαγε όλο το βράδυ απ' το σπίτι για να δει το αγόρι της. Και πάλι φυσικά δεν τους είδε κανείς από την κλειστή κοινωνία. Μάλιστα...

Δημοσ.

δηλαδή μπορείς να μπηδάς 15+ και να μη σε πάνε μέσα?  :wub:

Άμα θέλει και η άλλη ναι. Αν είναι βιασμός θεωρείται αποπλάνηση ανηλίκου όμως και διώκεται παραπάνω από τον βιασμό ενηλίκου.

Δημοσ.

αν ησουν καμια 10ρια χρόνια νεότερος θα σου έλεγα τι να κάνεις αλλα τώρα σου λεω μακριά, δεν θα δουλέψει, μυρίζει fail απο τώρα. Στο θέμα του ξυλοδαρμού κλπ θα έπρεπε η μάνα της να πάει στους τσέους να τραβήξει μια μήνυση να πάρει τα παιδιά και να γίνει καπνός , αλλα ποτέ δεν το κάνουν και στο τέλος κλάφτα .

anyway , δεν θα σου πω τι θα έκανα στη θέση σου γιατι λογικά δε θες μπλεξίματα 

οπως κ να χει το να ειχα εγω μπλεξιματα σιγουρα δεν θα βοηθουσε κανενα,ουτε θα βγαινε κατι το θετικο..στα υπολοιπα συμφωνω κ γω.

σε ολους τους αλλους που αρπαξαν την ευκαιρια να βγαλουν χολη-κακια-κριτικη-ηθικη-προσβολες,δεν θα τους κανω τη χαρη να παιξω το παιχνιδακι τους..θα τους ευχηθω μονο η να συμβει κατι τετοιο στους ιδιους η σε καποιο αγαπημενο τους προσωπο για να δουν πως ειναι.

αυτα..κ ας κλεισει καπου εδω το θεμα γιατι εγω τουλαχιστον δεν το συνεχιζω αλλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...