Regulus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Επειδή έχω δει μια OLED από κοντά (αν και μικρών διαστάσεων) το μαύρο της είναι του άλλου κόσμου, απόλυτο. Λογικά είναι το επόμενο βήμα στις τηλεοράσεις αφού φάμε στη μούρη τις 4Κ LCD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Ναι αλλά οι OLED έχουν θέμα για την ώρα, χαλάει το ένα χρώμα από τα 3 που έχει και μετά χαλάνε όλα..Θέλουμε καμιά 5ετιά ακόμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 λες να αρχισουν να σκοτωνουν τις 60αρες πλασμα τα μαγαζια? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 στο εξωτερικό καθόλου απίθανο, εδώ @@ σκότωμα θα κάνουν... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μετά από αρκετό ψάξιμο είχα καταλήξει σε plasma. Είχα διαβάσει όλες τις γνώμες, αν θέλει στρώσιμο ή όχι, αν παρουσιάζει ghosting ή όχι και φυσικά, σαν κλασικό πρόβατο, είπα να ακολουθήσω ευλαβικά τη διαδικασία στρωσίματος, αν και είχα πειστεί ότι το στρώσιμο είχε σταματήσει να είναι απαραίτητο δύο-τρεις γενιές πίσω από την δική μου. Σήμερα, τρία χρόνια μετά, η τηλεόραση μου φαίνεται ακόμη άριστη, ποτέ δεν έχω δει ghosting, την φωτεινότητα την έχω στο 70% και γενικά έχω μείνει εξαιρετικά ικανοποιημένος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Προλαβαινω να αγορασω πλασμα! Ιδιες τιμες παιζουν με lcd ή πιο κατω; απο ιντσες τα ιδια παιζουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 skroutz it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeGR7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Αυτο ειναι και το επισημο τελος της τεχνολογιας PLASMA. Κριμα γιατι ο ανταγωνισμος, τους κυριως στο μαυρο, ηταν αυτος που ωθησε την αναπτυξη τεχνολογιων οπως το Local Dimming στις LCD. Ενα κεφαλαιο εκλεισε, ενα νεο αρχιζει. 4K AMOLED FTW!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Αν ηξερε ο κοσμος απο οθονες τηλεορασης, μονο πλασμα θα αγοραζε. Οποιαδηποτε πλασμα των 400 ευρω, παταει κατω πανακριβα μοντελα LCD για πλακα, σε ποιοτητα οθονης, μαυρο κτλ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FlevasGR Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Εδώ οι LCD έχουν αρχίσει και "παλιώνουν" ποσο μάλλον οι ΠΛΑΣΜΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Η panasonic είχε εξαγοράσει πριν χρόνια την κορυφαία τεχνογνωσία της pioneer που είχε με τις plasma kuro τηλεοράσεις της. Το μαύρο και η ποιότητα γενικά εικόνας που είχαν οι panasonic plasma ήταν τελείως εκτός συναγωνισμού αλλά είχαν και αρκετά προβλήματα όπως ανομοιομορφίες που φαινόντουσαν σε ανοιχτά χρώματα. Η τεχνολογία plasma πάντως δεν έχει εγκαταλειφθεί ακόμα και η samsung με την lg συνεχίζουν να βγάζουν plasma τηλεοράσεις. Η τεχνολογία που θα αντικαταστήσει τις plasma που μας δίνει ισάξιο μαύρο είναι η oled. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Τα τελευταία χρόνια σε όποιο μαγαζί και να πήγαινες, led πλασάρανε. Μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους; Δεν το ξέρω αλλά δεν βρίσκω και άλλο λόγο. Ενας απο τους λογους ειναι οτι οι LCD φαινονται καλυτερα στις βιτρινες των καταστηματων κατω απο τα φωτα προβολεων που υπαρχουν μεσα στο καταστημα. Μπαινεις μεσα π.χ στο media markt και βλεπεις 10 lcd στην σειρα να παιζουν και 1 πλασμα, και η πλασμα κατω απο τα πολλα φωτα φαινεται σα σκ@τα. Ε αυτος που δεν ξερει θα παρει την LCD και δεν σκεφτεται οτι την τηλεοραση του δεν θα την χρησιμοποιήσει στην βιτρινα του καταστηματος αλλα στο σκοτεινο δωματιο του, εκει που η πλασμα τα σπαει. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Πολύ κρίμα. Είμαι φανατικός υποστηρικτής των Plasma και ειδικά της Panasonic. Απίστευτη εικόνα και μαύρο. Όσο για το burn-in, θέλει πραγματικά προσπάθεια πλέον για να το πετύχεις. Μας έφαγε το marketing ρπμ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anagnoct Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 το burn-in υπαρχει και απ'οτι φαινεται θα υπαρχει και στις oled. μπορει να εχει γινει πιο ανεπαισθητο αλλα αν καταλαβεις οτι το εχεις παθει δεν φευγει απ'το ματι σου. Ειναι και αυτα τα λογοτυπα των φανταστικων ελληνικων καναλιων... Συνηθως διακρινεται πιο ευκολα σε μια γκρι οθονη (εικονα). Βλεποντας ταινια δεν προκειται να το καταλαβεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Εδώ οι LCD έχουν αρχίσει και "παλιώνουν" ποσο μάλλον οι ΠΛΑΣΜΑ ε και? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα