dinak Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 καλησπέρα, έχω παραγγείλει από τις 26/9 πακέτο από αμερική μέσω usps. To tracking εχει τελευταία ενημέρωση 28/9 απ'όπου κ πρέπει το πακέτο να έφυγε για Ελλάδα, αλλά από τότε δεν έχω κάτι νεότερο...ξέρει κανείς γιατί αργεί τόσο;
georgekz750 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Αν δεν ειναι με express δεν εχει αργησει. (εννοω μην ανησυχεις απο τωρα.Και με express μου ετυχε μια φορα να κανει 25 μερες και ηταν η καθυσερηση απο τα ΕΛΤΑ τελικα) Περιπου 3 βδομαδες ειναι σχετικα συνηθισμενο με first class ή απλο priority.
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 γενικα τωρα τελευταια βλεπω πολλες καθυστερησεις σε δεματα απο εξωτερικο! εγω περιμενω 2 απο κινα τα οποια παιζει και να εχουν χαθει(το ενα σιγουρα) και ενας φιλος μου εχει θεματα με κατι δεματα απο Αγγλια
original911 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Από Γερμανία εκανε δέμα 2 βδομάδες να φτάσει.
LongTom Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Από Γερμανία εκανε δέμα 2 βδομάδες να φτάσει. Τόσο πολύ; Εγώ έστειλα και έλαβα δέμα(δικό μου) που έκανε κατά μέσο όρο 3-5 μέρες να φτάσει στον προορισμό του. Επίσης όταν παράγγελνα από amazon.de από Ελλάδα ερχόταν σε λιγότερο από μια εργάσιμη.
original911 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Τόσο πολύ; Εγώ έστειλα και έλαβα δέμα(δικό μου) που έκανε κατά μέσο όρο 3-5 μέρες να φτάσει στον προορισμό του. Επίσης όταν παράγγελνα από amazon.de από Ελλάδα ερχόταν σε λιγότερο από μια εργάσιμη. Κι ομως τοσο πολυ! Ενω τις αλλες φορες εκανε οσο κ σε σενα.Απο Αγγλια συγκεκριμενα απο sportsdirect μου εκανε 4 μερες κ μεσολαβησε Σ/Κ οποτε δεν ξερω τι παιζει
Unabomber Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Απο sportsdirect και γω που μενω Λονδινο κανει 3-4 μερες για να ερθει.... οποτε λογικα σου ηρθε.
Daemonos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Καλά καλά, να ξέρετε κάτι λαμόγια στο τελωνείο πώς τα τσιμπάνε αν δούν κάτι που να το θέλουνε, και μετά τρέχα γύρευε!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα