Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

έχω παραγγείλει από τις 26/9 πακέτο από αμερική μέσω usps. To tracking εχει τελευταία ενημέρωση 28/9 απ'όπου κ πρέπει το πακέτο να έφυγε για Ελλάδα, αλλά από τότε δεν έχω κάτι νεότερο...ξέρει κανείς γιατί αργεί τόσο;

Δημοσ.

Αν δεν ειναι με express δεν εχει αργησει. (εννοω μην ανησυχεις απο τωρα.Και με express μου ετυχε μια φορα να κανει 25 μερες και ηταν η καθυσερηση απο τα ΕΛΤΑ τελικα)

Περιπου 3 βδομαδες ειναι σχετικα συνηθισμενο με first class ή απλο priority.

• Moderators
Δημοσ.

γενικα τωρα τελευταια βλεπω πολλες καθυστερησεις σε δεματα απο εξωτερικο! εγω περιμενω 2 απο κινα τα οποια παιζει και να εχουν χαθει(το ενα σιγουρα) και ενας φιλος μου εχει θεματα με κατι δεματα απο Αγγλια

Δημοσ.

Από Γερμανία εκανε δέμα 2 βδομάδες να φτάσει.

Τόσο πολύ;

Εγώ έστειλα και έλαβα δέμα(δικό μου) που έκανε κατά μέσο όρο 3-5 μέρες να φτάσει στον προορισμό του.

Επίσης όταν παράγγελνα από amazon.de από Ελλάδα ερχόταν σε λιγότερο από μια εργάσιμη.

Δημοσ.

Τόσο πολύ;

Εγώ έστειλα και έλαβα δέμα(δικό μου) που έκανε κατά μέσο όρο 3-5 μέρες να φτάσει στον προορισμό του.

Επίσης όταν παράγγελνα από amazon.de από Ελλάδα ερχόταν σε λιγότερο από μια εργάσιμη.

Κι ομως τοσο πολυ! :blink: Ενω τις αλλες φορες εκανε οσο κ σε σενα.Απο Αγγλια συγκεκριμενα απο sportsdirect μου εκανε 4 μερες κ μεσολαβησε Σ/Κ οποτε δεν ξερω τι παιζει :huh:

Δημοσ.

Καλά καλά, να ξέρετε κάτι λαμόγια στο τελωνείο πώς τα τσιμπάνε αν δούν κάτι που να το θέλουνε, και μετά τρέχα γύρευε!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...