totti211 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα παιδια...Εχω σπουδασει μηχανολογια πληροφορικης σε τει..εχω κανει την πρακτικη μου κ περιμενω μονο να παρουσιασω την πτυχιακη εργασια για να καταφερω να παρω πτυχιο...Σκεφτομαι να ανοιξω ενα μαγαζακι με service η/υ αλλα και εμποριο...Χρειαζομαι καποια αδεια ασκησεως επαγγελματος κ αν ναι απο που μπορω να την προμηθευτω???
NikosKallithea Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δεν νομίζω, το επάγγελμα δεν ειναι κατοχυρωμένο. Μονο έναρξη εμπορικής επιχείρησής πρέπει να κάνεις.
totti211 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 μπορω δηλαδη να κοβω αποδειξεις παροχης υπηρεσιων ετσι χυμα??
The_Judas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μηχανολογία πληροφορικής δεν υπάρχει , μάλλον θα εννοείς μηχανικός πληροφορικής Δεν χρειάζεσαι καμία άδεια ασκήσεως. Κάνεις έναρξη στην εφορία ως κατάστημα λιανικής πώλησης η/υ και παροχής υπηρεσιών. Ενας λογιστής θα σε βοηθήσει περισσότερο αν δεν γνωρίζεις.
totti211 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 ευχαριστω πολυ..αν κ σημερα που πηγα στο επιμελητηριο να εκκινησω τις διαδικασιες μου ειπαν να προσκομησω κ αδεια ασκησεως επαγγελματος....???
doutsos13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ? χμμμ αν θέλεις του μηχανικού που έχεις την δυνατότητα να την πάρεις ορίστε!!http://www.eetem.gr
nvel Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 η εετεμ δεν εκδίδει άδειες ασκήσεως επαγγέλματος για καμία ειδικότητα ειδικότητα μηχανικού, ειδικά για τους μηχανικούς πληροφορικής δεν νομίζω να υπάρχει καν η έννοια της επαγγελματικής άδειας
kakofonixx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 ευχαριστω πολυ..αν κ σημερα που πηγα στο επιμελητηριο να εκκινησω τις διαδικασιες μου ειπαν να προσκομησω κ αδεια ασκησεως επαγγελματος....??? τι σχεση εχει το επιμελητηριο? στην εφορια της περιοχης που θα εχεις εδρα θα πας κανεις εναρξη
kage Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 εγω θα προτεινα αν δεν εχεις βρει ηδη πως θα πλασαριστεις στις πρωτες θεσεις σε ψακτηρια να μην ανοιξεις... οπως και να χεις βρει ηδη συνεργατες για να στελνεις λαποπ μητρικες γενικοτερα για reballing κτλ
REDODIN7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 η εετεμ δεν εκδίδει άδειες ασκήσεως επαγγέλματος για καμία ειδικότητα ειδικότητα μηχανικού, ειδικά για τους μηχανικούς πληροφορικής δεν νομίζω να υπάρχει καν η έννοια της επαγγελματικής άδειας Σωστα αδεια εχεις αυτοματα λογω πτυχιου το λεει πανω πχ εγω που ειμαι ηλεκτρολογος λεει τοσα κινηση, τοσα εγκατασταση και μετα τις κατηγοριες δηλαδη υπογεια, εναερια κλπ Στο ΕΤΕΕΜ πας για να παρεις σφραγιδα και να βαζεις υπογραφες αν θες να κανεις μελετες.
kakofonixx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Σωστα αδεια εχεις αυτοματα λογω πτυχιου το λεει πανω πχ εγω που ειμαι ηλεκτρολογος λεει τοσα κινηση, τοσα εγκατασταση και μετα τις κατηγοριες δηλαδη υπογεια, εναερια κλπ ουτε καν! επαγγελματα που δεν απαιτουν αδεια ασκησης επαγγελματος μπορει να τα ασκησει ο οποιοσδηοπτε χωρις απαραιτητα να εχει πτυχιο απλως πας στην εφορια και κανεις εναρξη, κανενας δε θα σου ζητησει καποιο πτυχιο απλως σε ειδικοτητες που μπορεις να αποκτησεις πτυχιο σου δινονται παραπανω δυνατοτητες οπως σωστα λες (να βαζεις υπογραφες αν θες να κανεις μελετες)
pinwkolwnies Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 ευχαριστω πολυ..αν κ σημερα που πηγα στο επιμελητηριο να εκκινησω τις διαδικασιες μου ειπαν να προσκομησω κ αδεια ασκησεως επαγγελματος....??? Παραμύθια σου έλεγαν,ούτε τη τύφλα του δεν ήξερε ο υπάλληλος. Εκτός κι αν δεν του εξήγησες τις θες να κάνεις.Δηλαδή έβαλες μπρος τα πτυχία σου και τις γνώσεις κι αυτός νόμισε ακούγοντας "ηλεκτρολόγος μηχανικός" (ή κάτι τέτοιο) ότι θα κάνεις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε οικοδομές.
totti211 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 ευχαριστω υπαρχει περιπτωση να μου το ειπε αυτο γιατι στην περιγραφη της επιχειρησης εγραψα παραχη υπηρεσιων Η/Υ και εμποριο...μηπως πρεπει να το πλασαρω καπως αλλιως για να μην μπλεξω??
The_Judas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μια χαρά είναι η περιγραφή, δεν παραπέμπει σε κάτι άλλο. Θέλεις σίγουρα να ανοίξεις κατάστημα λιανικής πώλησης η/υ;
pinwkolwnies Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μια χαρά είναι η περιγραφή, δεν παραπέμπει σε κάτι άλλο. Θέλεις σίγουρα να ανοίξεις κατάστημα λιανικής πώλησης η/υ; Δεν είναι κακό ρε συ,θάχει το hard για τα στραγάλια του και την υποστήριξη για το μεροκάματο. Αν "είναι εντάξει",απλά θάχει μιά αξιοπρεπή διαβίωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα