sonyxp Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα, έχετε ποτέ περάσει στην ζωή σας κάποια φάση όπου την ψωνίσατε ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ 400? Εγω είμαι σε μια περίοδο που έχω ψωνιστεί ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ 400, ξέρω ότι έχω ψωνιστεί. Είμαι σε μια περίοδο όπου αναγνωρίζω τα καλά μου, είμαι σε μια περίοδο που παινεύω τον εαυτό μου που μεγάλωσα σωστά, που είμαι-προσπαθώ καλώς άνθρωπος. Που που που... Φανταστείτε, ένα παράδειγμα τώρα καθημερινότητας Έχω βοηθήσει πολλούς "φίλους" ... με την σειρά αυτοι* μου λένε "θα στο χρωστάω, θα σου κάνω άγαλμα". Και τελευταία τους κάνω πλάκα "ε φίλε! τι έγινε με το άγλαμα" Άλλο παράδεγιμα: πάμε να μπουμε εργαστήριο και επειδή πέρασε μπροστά ο φίλος τον λέω "Σε παρακαλώ τώρα! πρώτα περνάει ο μεγάλος (εγώ δηλαδή), μην ξαναγίνει!" και άλλες "βλακειες" όπως, "μετά τον θεό είμαι εγώ" Ahaha, είναι ωραία η αίσθηση! Είχατε περάσει ποτέ κάτι τέτοιο? Αν και για την ώρα είναι ελεγχόμενη η κατάσταση, φοβάμαι μην την ψωνίσω πραγματικά! το άρχισα για πλάκα αλλά τώρα κόλλησα!
liopyr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δεν ξέρω από που την ψωνίζεις, αλλά να αλλάξεις ντίλερ, δεν είναι καλό το σταφ. 10
sonyxp Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δεν ξέρω από που την ψωνίζεις, αλλά να αλλάξεις ντίλερ, δεν είναι καλό το σταφ. Πιστεύεις ότι κάποιος που έχει κάποιες "αρετές", είναι κακό να νοιώθει περήφανος? Ίσως αυτό που νοιώθω εγώ είναι περηφάνια τελικά που έχω μεγαλώσει σωστά (ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά το τι σημαίνει "μεγάλωσα σωστά", σε γενικές γραμμές όμως όλοι τα ίδια λέμε)
liopyr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Πιστεύεις ότι κάποιος που έχει κάποιες "αρετές", είναι κακό να νοιώθει περήφανος? Κοίτα, η αρχική μου αντίδραση ήταν να σε ρωτήσω αν πήδηξες. Παρόλα αυτά προτίμησα να μην ρίξω το επίπεδο.
Mika Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 κρινοντας απο παλαιοτερα ποστ σου, παντα ψωναρα ησουν. οποτε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας 3
sonyxp Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Κοίτα, η αρχική μου αντίδραση ήταν να σε ρωτήσω αν πήδηξες. Παρόλα αυτά προτίμησα να μην ρίξω το επίπεδο. Πραγματικά με ενδιαφέρει να δω αν έχει συμβεί και σε άλλον, δεν έκανα το ποστ γιατί δεν έχω τι να κάνω φίλε μου. Πιστεύω ότι είναι ένα θέμα που σηκώνει κάποια σοβαρότητα πέρα της πλάκας.
gpgalanis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Νομιζω οτι τα μπουρδοθεματα οσο πανε και αυξάνονται στο Insomnia. Παιδιά βγείτε και λίγο εξω, μιληστε σε κανενα ανθρωπο, σε κανενα ειδικο αν γινεται. Καλο θα σας κανει. ΥΓ. Το θεμα αξιζει σοβαρότητας... Χα, χα, χα! 1
sonyxp Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 κρινοντας απο παλαιοτερα ποστ σου, παντα ψωναρα ησουν. οποτε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας Αν συνεχίσουμε με τέτοιες απαντήσεις νομίζω ότι πάλι θα πάμε off και θα ξεκινήσουμε έναν ανούσιο πόλεμο. Θα τα πω σε σένα να τα ακούσουν και άλλοι (παρακαλώ μην κάνετε τέτοια ποστ, ο καθένας ότι έχει PM). Λοιπόν, ποιος/ποια είσαι εσύ που θεωρείς ότι πάντα ήμουν ψωνάρα, πως κρίνεις; (γενικά μιλάω, όχι μόνο εσύ). Μπορεί να έχω έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και να κάνω "χοντρές" πλάκες, μπορεί 1002. Ξέρω πολύ καλά που βαδίζω κυρία Μικα, δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που λες. Σεβαστή η γνώμη σου, παρακαλώ μην πάμε εκτός θέματος. Το θέμα μας είναι αν έχει περάσει κάποιος τέτοια φάση!
DrLo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Νομιζω οτι τα μπουρδοθεματα οσο πανε και αυξάνονται στο Insomnia. QFE
Mika Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ξέρω πολύ καλά που βαδίζω κυρία Μικα, δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που λες. Κυριος παρακαλώ, φινλανδικο ειναι το ονομα. Και φυσικα δεν περιμενω απο εναν ψωνισμενο να δεχτει οτι ειναι. they never do
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα, έχετε ποτέ περάσει στην ζωή σας κάποια φάση όπου την ψωνίσατε ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ 400? Εγω είμαι σε μια περίοδο που έχω ψωνιστεί ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ 400, ξέρω ότι έχω ψωνιστεί. Είμαι σε μια περίοδο όπου αναγνωρίζω τα καλά μου, είμαι σε μια περίοδο που παινεύω τον εαυτό μου που μεγάλωσα σωστά, που είμαι-προσπαθώ καλώς άνθρωπος. Που που που... Φανταστείτε, ένα παράδειγμα τώρα καθημερινότητας Έχω βοηθήσει πολλούς "φίλους" ... με την σειρά αυτοι* μου λένε "θα στο χρωστάω, θα σου κάνω άγαλμα". Και τελευταία τους κάνω πλάκα "ε φίλε! τι έγινε με το άγλαμα" Άλλο παράδεγιμα: πάμε να μπουμε εργαστήριο και επειδή πέρασε μπροστά ο φίλος τον λέω "Σε παρακαλώ τώρα! πρώτα περνάει ο μεγάλος (εγώ δηλαδή), μην ξαναγίνει!" και άλλες "βλακειες" όπως, "μετά τον θεό είμαι εγώ" Ahaha, είναι ωραία η αίσθηση! Είχατε περάσει ποτέ κάτι τέτοιο? Αν και για την ώρα είναι ελεγχόμενη η κατάσταση, φοβάμαι μην την ψωνίσω πραγματικά! το άρχισα για πλάκα αλλά τώρα κόλλησα! 1
sonyxp Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ωραία! άλλο ένα ποστ που βγήκε Off. @Moderators Σβήστε το, έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να αφήσω να το τρολλαρουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις