dimitris2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ακολουθώντας τα χνάρια του Facebook, η Google πρόκειται να ξεκινήσει τη χρήση φωτογραφιών και αξιολογήσεων των χρηστών της σε διαφημίσεις, αρχής γενομένης από τις 11 Νοεμβρίου.Από σήμερα η εταιρεία ανακοίνωσε τις τροποποιήσεις στου Όρους Χρήσης της, ενώ όπως εξηγεί αντίστοιχο άρθρο στους New York Times η εταιρεία θα μπορεί πλέον να δημοσιοποιεί για παράδειγμα φωτογραφίες και αξιολογήσεις χρηστών σε εστιατόρια ή ακόμη και τις πληροφορίες για τις σελίδες που ακολουθεί ο χρήστης στο κοινωνικό της δίκτυο Google+. Υπολογίζεται μάλιστα ότι οι αλλαγές αυτές πρόκειται να επηρεάσουν περίπου 1 δισεκατομμύριο χρήστες. Η Google θα δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να μη χρησιμοποιούνται οι πληροφορίες του μέσα από τις ρυθμίσεις του Google+, ενώ εξαιρούνται από την κίνηση οι ανήλικοι χρήστες. Σε αντίθεση με το Facebook η Google δίνει αυτή τη δυνατότητα στο χρήστη τροποποιώντας πρόσφατα την πολιτική απορρήτου της έτσι ώστε οι χρήστες να μη μπορούν να εξαιρεθούν από τα αποτελέσματα αναζήτησης με βάση το όνομα. Βέβαια η Google προσπαθεί έτσι ώστε οι χρήστες της να μην επιλέξουν να εξαιρεθούν από τις νέες αλλαγές, εμφανίζοντας ένα μήνυμα το οποίο αναφέρει ότι "οι φίλοι σας δε θα επωφελούνται από τις δικές σας προτάσεις". Site: TechCrunch Site: Google Shared Endorsements
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ποια ακριβως ειναι η επιλογη που απενεργοποιει αυτο απο τα settings? Edit: Never Mind, Found it Παντως ολο κουταμαρες κανει η google και θα χασει πολλους χρηστες, ηδη μαζευω φραγκα για να μετακομισω σε ios το καλοκαιρι που ερχεται ή μεσα στον χειμωνα, και το μονο που με δεσμευει ειναι το μειλ επειδη το εχω δοσει σε παρα παρα πολλα ατομα και αν το κλεισω την εβαψα
Black Demis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ποια ακριβως ειναι η επιλογη που απενεργοποιει αυτο απο τα settings? Edit: Never Mind, Found it Παντως ολο κουταμαρες κανει η google και θα χασει πολλους χρηστες, ηδη μαζευω φραγκα για να μετακομισω σε ios το καλοκαιρι που ερχεται ή μεσα στον χειμωνα, και το μονο που με δεσμευει ειναι το μειλ επειδη το εχω δοσει σε παρα παρα πολλα ατομα και αν το κλεισω την εβαψα https://plus.google.com/settings/endorsements?hl=en 2
Nix Pixel Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ποια ακριβως ειναι η επιλογη που απενεργοποιει αυτο απο τα settings? Edit: Never Mind, Found it Παντως ολο κουταμαρες κανει η google και θα χασει πολλους χρηστες, ηδη μαζευω φραγκα για να μετακομισω σε ios το καλοκαιρι που ερχεται ή μεσα στον χειμωνα, και το μονο που με δεσμευει ειναι το μειλ επειδη το εχω δοσει σε παρα παρα πολλα ατομα και αν το κλεισω την εβαψα Ε ναι! Άλλωστε ήταν η Apple στο Prism; Μπα...
tasos1995 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Η Microsoft με το outlook κάνει κάτι τέτοιο ή όχι? Γιατί η Google μέχρι στιγμής έχει κάνει τις περισσότερες παπαριές σε θέματα απορρήτου.
sugardad78 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Πέφτω από τα σύννεφα, αν είναι δυναμόν! κάνει τέτοια πράματα α,πα,πα! τσκ τσκ τσκ! Γι'αυτο και δεν έχω ούτε θα αποκτήσω Google+ αλάργα και μακριά που λέγανε κ οι παλιοί!! Εχω μετακομίσει εδώ κ ενάμιση χρόνο στο παλιό καλό μου Hotmail και Rocketmail τον google mail λογαριασμό τον έχω μόνο για το play store Όσο για το facebook και αυτό μόλις τα έκανε πάλι μαντάρα αφού πλέον θα φαίνονται όλοι στο search, όχι πλέον κρυμμένοι, αλλά αυτό είναι για άλλο θρεντ....
orck Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Σκεφτομαι να την κανω και εγω. Σαν να την εχουν δει απολυτη κυριαρχια στην Google. 2
KilliK Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Σαν να την εχουν δει απολυτη κυριαρχια στην Google. σαν?! 10
REDODIN7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Εμενα μου ηρθε σημερα το μηνυμα και απορισα στην αρχη μετα ομως καταλαβα τι παιζει, ελπιζω να μην γινει υποχρεωτικο
nem52 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δυστηχως οχι μονο την εχουνε δει.. ειναι.. δεν συμφωνω με αυτα που κανει.. αλλα παιδια, χωρις την google ο κοσμος (κυριολεκτικα) δεν θα ηταν ιδιος.. καλος η κακως.. ειδα και ενα βιντεο προχτες στο ποσο διαφορετικος θα ηταν χωρις την εταιρια αυτη. θα ειμασταν πολυ πισω σε αρκετους τομεις
BloodDonor89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 <p>Δυστηχως οχι μονο την εχουνε δει.. ειναι.. δεν συμφωνω με αυτα που κανει.. αλλα παιδια, χωρις την google ο κοσμος (κυριολεκτικα) δεν θα ηταν ιδιος.. καλος η κακως.. ειδα και ενα βιντεο προχτες στο ποσο διαφορετικος θα ηταν χωρις την εταιρια αυτη. θα ειμασταν πολυ πισω σε αρκετους τομεις</p> Δεν διαφωνώ. Αλλά πραγματικά περίμενες να δεις ένα βίντεο για να διαπιστώσεις πως θα ήταν ο κόσμος; Και κακά τα ψέμματα δεν μπορούμε να μιλάμε υποθετικά πως θα ήταν ο κόσμος. Σίγουρα η Google δεν το έχει παρακάνει μ όλα αυτά. Αλλά το έχει παράξεφτιλίσει. Όμως, η Google αυτή την στιγμή κρατά όλους τους χρήστες στο ίντερνετ για την αμεσότητα του. Πιστεύετε δηλαδή ότι δεν θα προσπαθήσει να αγοράσει το PayPal (και φυσικά το eBay καθώς είναι παιδί του PayPal)? Εγώ το θεωρώ θέμα χρόνου να σκάσει η βόμβα αυτή. Με οποίο τρόπο μας δίνετε η δυνατότητα πρέπει να προστατευτούμε. Γιατί εμένα δεν μ αρέσει να με παρακολουθεί μια μηχανή αναζήτησης. Και επίσης θεωρώ πως και οι υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης ακολουθούν ένα τέτοιο μοντέλο. Και εδώ που τα λέμε η μέρα με την νύχτα μπροστά στη Google. Έχω gmail, το έχω χρόνια κοντά στα 5-6. Είχα και hotmail και άνευ λόγου μου το έκλειναν. Και ξεχάσατε τι ιούς είχε το hotmail? Πότε δεν μου έχει έρθει περίεργο mail στο gmail όλα αυτά τα χρόνια. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
pgmank Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Άλλη μια απόδειξη ότι η "δωρεάν υπηρεσίες της Google" δεν είναι δωρεάν και γενικά μία απόδειξη ότι τίποτα δεν είναι δωρεάν. Υ.Γ: Ο τζάμπας ΔΕΝ ζει. 1
StefGTC Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Τουλάχιστον -ακόμα- έχουμε την δυνατότητα να απενεργοποιούμε τέτοιου είδους features, σου δίνουν και μόνοι τους σχετικό Link, όπως είχε συμβεί και με το facebook πριν ενάμιση χρόνο περίπου. Να αρχίσουμε να ανησυχούμε όταν δεν θα υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης.
ventrilo.exe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 για μενα παλι to google ειναι μονο για τις επαφες και φισικα playstore τιποτα αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα