Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,δεν ξέρω καν  αν είναι η σωστή κατηγορία...επειδή δεν υπήρχε η κατάλληλη το άνοιξα εδώ...

έχω ένα ράδιο στο αμάξι όπου είναι σαν αυτό http://www.skroutz.gr/s/78594/Sony-CDX-GT225.html

δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω το μοντέλο που έχει το αμάξι αλλά είναι σχεδόν το ίδιο

έχει μια θύρα AUX,υπάρχει κάποιο καλώδιο όπου θα μπορώ να συνδέσω το AUX που έχει το ράδιο με κάποιο κινητό ή κάποιο mp3 player ώστε να αναπαράγει μουσική απο εκεί;

Και βασικά μπορεί το ράδιο να συνδεθεί με mp3 ?

ευχαριστω!

Δημοσ.

Γι αυτην την δουλεια θα ζητησεις ενα καλωδιο απο καρφι σε καρφι! Και λεγοντας καρφι εννοω το βυσμα που πλεον παιρνουν ολα τα κινητα και mp3 που μπαινει στην υποδοχη των 3.5mm!

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα,δεν ξέρω καν  αν είναι η σωστή κατηγορία...επειδή δεν υπήρχε η κατάλληλη το άνοιξα εδώ...

έχω ένα ράδιο στο αμάξι όπου είναι σαν αυτό http://www.skroutz.gr/s/78594/Sony-CDX-GT225.html

δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω το μοντέλο που έχει το αμάξι αλλά είναι σχεδόν το ίδιο

έχει μια θύρα AUX,υπάρχει κάποιο καλώδιο όπου θα μπορώ να συνδέσω το AUX που έχει το ράδιο με κάποιο κινητό ή κάποιο mp3 player ώστε να αναπαράγει μουσική απο εκεί;

Και βασικά μπορεί το ράδιο να συνδεθεί με mp3 ?

ευχαριστω!

Δεν ξερω τι εννοείς.

Τωρα το AUX ειναι μια απλη είσοδος ηχου δηλαδή οτι παιζει το τηλέφωνο θα ακούγετε απο στο αυτοκίνητο, δεν συνίσταται κατα την οδήγηση.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ξερω τι εννοείς.

Τωρα το AUX ειναι μια απλη είσοδος ηχου δηλαδή οτι παιζει το τηλέφωνο θα ακούγετε απο στο αυτοκίνητο, δεν συνίσταται κατα την οδήγηση.

γιατι δεν συνισταται κατα την οδηγηση?

αφου για αυτο το λογο ειναι αυτη η θυρα!

να συνδεεις κινητα/ταμπλετ/mp3 με το αυτοκινητο για να ακους τη μουσικη σου απο τα ηχεια του αυτοκινητου

ενα καλωδια jack to jack θες και εισαι ετοιμος! 

Δημοσ.

Δεν συνίσταται γιατι οταν θελεις να αλλάξεις πχ τραγούδι πρεπει να παίζεις με το κινητο και με τα μπλεγμένα καλωδια, για να ειναι ασφαλές το σύστημα πρεπει τον ελεγχο της πηγής να τον εχει το radio cd του αυτοκινητου.

Δημοσ.

παντως -τουλαχιστον στο δικο μου αυτοκινητο- δε μπορεις να χρησιμοποιησεις το volume του αυτοκινητου , οποτε κ παιζει πολυ σιγανα δυστυχως :(

• Moderators
Δημοσ.

Δεν συνίσταται γιατι οταν θελεις να αλλάξεις πχ τραγούδι πρεπει να παίζεις με το κινητο και με τα μπλεγμένα καλωδια, για να ειναι ασφαλές το σύστημα πρεπει τον ελεγχο της πηγής να τον εχει το radio cd του αυτοκινητου.

μιλαμε για 1 καλωδιο και μονο !

με τη λογικη σου τοτε πρεπει να αλλαζεις μουσικη μονο αν το αμαξι διαθετει χειριστηριο στο τιμονι για να εισαι ασφαλης!

η συνδεση aux υπαρχει ακριβως για να συνδεεις mp3 συσκευες(ειτε κινητο ειτε ταμπλε ειτε λαπτοπ)

αν θες να μιλησεις για ασφαλεια δεν θα πρεπε να υπαρχει καν ραδιο στο αμαξι γιατι μπορει να βαλεις δυνατα μουσικη

και μπορει να μην ακουσεις καποιον ηχο που θα επρεπε και γενικα για να μην σου αποσπαει την προσοχη :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...