Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζητούνται καθηγητές πληροφορικής για συνεργασία με κέντρο ελευθέρων σπουδών

Διδακτική εμπειρία στα παρακάτω:

• Προγραμματισμός σε Java & Java Advanced, C, C++, PHP /Mysql , HTML 5, Javascript
  • Android Applications
  • Θεωρία και Σχεδιασμός Βάσεων Δεδομένων (Oracle - SQL)
  • Δικτυα
  • Hardware Υπολογιστών & τροπος λειτουργίας τους
  • Linux
  • Windows 2003 Administration

Προεραιτικά , εμπειρία σε :

• Πλατφόρμα Adobe ( Photoshop , Ilustrator , After Effects)
  • Joomla
  • Autocad

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να στείλουνε το βιογραφικό τους στο [email protected]

• Like 3
Δημοσ.

Ζητούνται καθηγητές πληροφορικής για συνεργασία με κέντρο ελευθέρων σπουδών

Διδακτική εμπειρία στα παρακάτω:

• Προγραμματισμός σε Java & Java Advanced, C, C++, PHP /Mysql , HTML 5, Javascript
  • Android Applications
  • Θεωρία και Σχεδιασμός Βάσεων Δεδομένων (Oracle - SQL)
  • Δικτυα
  • Hardware Υπολογιστών & τροπος λειτουργίας τους
  • Linux
  • Windows 2003 Administration

Προεραιτικά , εμπειρία σε :

• Πλατφόρμα Adobe ( Photoshop , Ilustrator , After Effects)
  • Joomla
  • Autocad

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να στείλουνε το βιογραφικό τους στο [email protected]

Όνομα: Μήτσος Μητσόπουλος

Μήπως μένεις και στην Αγίου Δημητρίου;

• Like 1
Δημοσ.

Ασφαλιση? Περιοχη ? μισθος? Σαιτ έχει ?

Στείλε εσύ βιογραφικο αν ενδιαφέρεσαι , και τα αλλα τα μαθαινεις , αν μας κάνεις , στην πορεία..

Δημοσ.

Στείλε εσύ βιογραφικο αν ενδιαφέρεσαι , και τα αλλα τα μαθαινεις , αν μας κάνεις , στην πορεία..

Δεν καταλαβα. Απαγορευεται να μας πεις ποιο ειναι αυτο το κεντρο ελευθερων σπουδων? 

Δημοσ.

Δεν καταλαβα. Απαγορευεται να μας πεις ποιο ειναι αυτο το κεντρο ελευθερων σπουδων? 

Το γεγονός να μην έχει ξεκινήσει ακόμα , και να ξεκινήσει πχ. τον επόμενο μήνα , σου περνάει απο το

μυαλό?

Πάντα τέτοιες ερωτήσεις κάνεις  , σε ανθρώπους που πάνε να προσφέρουνε δουλειά?

Ειναι σοβαρή αγγελία , και σοβαροί οι άνθρωποι απο πίσω της....

Δημοσ.

Το γεγονός να μην έχει ξεκινήσει ακόμα , και να ξεκινήσει πχ. τον επόμενο μήνα , σου περνάει απο το

μυαλό?

Πάντα τέτοιες ερωτήσεις κάνεις  , σε ανθρώπους που πάνε να προσφέρουνε δουλειά?

Ειναι σοβαρή αγγελία , και σοβαροί οι άνθρωποι απο πίσω της....

Α δεν εχει ξεκινησει ακομα? α ενταξει. 

Εγω παντως φιλε μου αμα δεν δω σαιτ επιχειρησης δεν στελνω βιογραφικο ή εστω πες που βρισκεσαι. Που ξερω εγω τι ειναι ο καθενας αγνωστος στο Ιντερνετ. Ουτε εσυ με ξερεις ουτε εγω σε ξερω. Και αμα δεν θελεις βλακες εργαζομενους να περιμενεις τέτοιες ερωτησεις. Οχι μονο εσυ ο οποιοσδηποτε.

Δημοσ.

Θα μπορουσες να ρωτήσεις πριβέ....

Τεσπα , δεν έχει ανοιξει ακόμα , θα ανοίξει σε κανα μήνα , στο μετρο Αγ.Αντωνιου στο Περιστερι.

Μαζευουμε βιογραφικα απο καθηγητες...

• Like 1
Δημοσ.

Θα μπορουσες να ρωτήσεις πριβέ....

Τεσπα , δεν έχει ανοιξει ακόμα , θα ανοίξει σε κανα μήνα , στο μετρο Αγ.Αντωνιου στο Περιστερι.

Μαζευουμε βιογραφικα απο καθηγητες...

Για να μην δέχεσαι αρκετες ερωτήσεις για το ιδιο πράγμα το έκανα public :P τεσπα καλη αρχή.

Δημοσ.

Σε κάποιον που δεν βρίσκεται στον χώρο της πληροφορικής η αγγελία μπορεί να δείχνει normal, αλλά χωρίς το παραμικό ίχνος ειρωνίας, διαβάζοντας την αγγελία είναι σαν να βλέπω:

Ζητείται καθηγητής ιατρικής για συνεργασία με κέντρο ελευθέρων σπουδών!

Διδακική εμπειρία σε:

• Χειρουργική θώρακος, πλαστική, καρδιοαγγειακή.
  • Οφθαλμιατρική
  • Οδοντιατρική
  • Γυναικολογία
  • Παθολογία, παιδοπαθολογία
  • Ψυχολογία, Ψυχιατρική

Προεραιτικά εμπειρία σε:

• Αγγειοπλαστική
  • Ωτορινολαρυγγολογία
  • Παροχή πρώτων βοηθειών

Ναι, προφανώς υπερβάλω, αλλά και στην σύγχρονη πληροφορική οι τομείς που αναφέρονται στην αγγελία διαφέρουν μεταξύ τους. Και αν κάποιος κατέχει (σε επαγγελματικό επίπεδο, όχι hello world) το 1/4 αυτών τότε μπορεί εξασκόντας τις γνώσεις του να κάνει πολλά πράγματα και να κερδίσει πολλά χρήματα. Γιατί να γίνει καθηγητής;

• Like 7
Δημοσ.

Το ζητημα πλεον δεν ειναι τα πολλα χρήματα. Εγω παλιοτερα που εψαχνα σε φροντιστηρια για καθηγητης δεν σε παιρνουν πουθενα. Βεβαια δεν το παιρνω προσωπικα γιατι και αυτοι θελουν να εξασφαλισουν οτι έχει καποιος εργασιακη εμπειρια και δεν θα τους κάψει. Το θεμα ομως ειναι αμα δεν σε παιρνει ποτε κανεις που θα την βρεις την εργασιακη εμπειρια? σε μαγαζια με σκυλοτροφες ή σε ταβερνες σαν σερβιτορος? 

Σαν εξωτερικο συνεργατη δεν σε ασφαλιζουν οποτε δεν φαινεται η προυπηρεσια σου. Τεσπα χάλια ειναι τα πράγματα για να βρεις δουλεια σαν καθηγητης ειτε σε φροντιστηρια ειτε στον οαεδ ειτε σαν αναπληρωτης. 

Δημοσ.

Πάντως, επειδή έχω κι εγώ Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 και αρχίζω να παρέχω μαθήματα πληροφορικής, μου ζητούν είτε καθηγητές απόφοιτους ΑΕΙ / IEK ως νέο κέντρο και εγώ προσωπικά δυσκολεύομαι να βρω τα άτομα που πρέπει. Ελπίζω να έχετε τελειώσει με τις άδειες, πυρασφάλειες και τα χαρτιά από τον ΕΟΠΠΕΠ, γιατί είναι αρκετά χρονοβόρα διαδικασία. Ειδικά η πυρασφάλεια. Εδώ φαίνεται ποιος έχει άδεια λειτουργίας, φαντάζομαι το ξέρετε ήδη http://www.eoppep.gr/index.php/el/search-for/learning-institutions  γράφοντας απλά την επωνυμία ή το επώνυμο.

TS, γράψε και τα πτυχία που σας ζητά ο κάθε φορέας πιστοποίησης για το διδακτικό προσωπικό. Καλή επιτυχία και καλές δουλειές.

Από το site της peoplecert:

Γ. Ανθρώπινο Δυναμικό
Το Ε.Κ. υποχρεούται να ορίσει:

ένα (1) άτομο Υπεύθυνο για το Πρόγραμμα ECDL
και τουλάχιστον δύο (2) Υπεύθυνους Εξέτασης Ε.Κ.
Σημειώνεται ότι επιτρέπεται ο Υπεύθυνος του Ε.Κ. να είναι ταυτόχρονα & Υπεύθυνος Εξέτασης Ε.Κ.
Ο κάθε Υπεύθυνος Εξέτασης Ε.Κ. οφείλει να πληροί όλες τις προϋποθέσεις σε μία από τις
παρακάτω κατηγορίες:
Πτυχιούχος
ΑΕΙ/ΤΕΙ θετικής κατεύθυνσης
Πτυχιούχος ΙΕΚ Πληροφορικής
-
ECDL Core (επιθυμητό)
-
Γνώσεις χρήσης & διαχείρισης δικτύων Η/Υ και τοπολογίας δικτύων (απαραίτητες)
Πτυχιούχος
ΑΕΙ/ΤΕΙ μη θετικής κατεύθυνσης
Απόφοιτος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
-
ECDL Core (απαραίτητο εντός τριμήνου από την ημερομηνία πιστοποίησης του Ε.Κ.)
-
2 χρόνια διδασκαλίας στους Η/Υ ή Σεμινάρια στην Πληροφορική (>200 Ωρών)
-
Γνώσεις χρήσης & διαχείρισης δικτύων Η/Υ και τοπολογίας δικτύων (απαραίτητες)

Της infotest δεν μπορώ να το κάνω copy paste, γιατί είναι εμπιστευτικό (έτσι λέει το email).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...