Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα από την στιγμή που εγκατέστησα έναν ssd στον υπολογιστή της υπογραφής, οταν επιλέγω την λειτουργία "αναστολή λειτουργίας" αφού περιμένω κάπου στα 30 δευτερόλεπτα (πριν βάλω τα windows στον ssd όταν έκανα αυτή την επιλογή έμπαινε το πολύ σε 10 δευτερόλεπτα σε αυτή την λειτουργία παρόλο που τα windows ήταν σε μηχανικό δίσκο) προσπαθεί να κλείσει κλείνει για 1-2 λεπτά και μετά ανοίγει ξανά μόνο του χωρίς να τον πειράξω. Τι μπορεί να φταίει???

Δημοσ.

Γεια σου φίλε... Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα το οποίο τελικά το έλυσα. Λοιπόν ανοίγεις το cmd και γράφεις την εντολή powercfg -devicequery wake_armed... Ότι σου βγάλει (άμα θες δώσε και ένα screenshot) πας στο device manager, βρήκσεις την συσκευή (σε εμένα πχ ήταν το keyboard, mouse, network adapter) και πατάς δεξί κλικ> Properties και στην καρτέλα Power Management απενεργοποιής την επιλογή "Allow this device to wake the computer". Δες άμα μπαίνει τώρα και πες μου :)

Όσο για τα views ενημερόνετε κάθε φωρά που απαντάει κάποιος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπόν έκανα ότι μου είπες και πείραξα τις ρυθμίσεις ελπίζω να έγινε τώρα

Update: δυστυχώς πάλι τα ίδια μου κάνει μετά από 1-2 λεπτά που κλείνει όταν πατάω αναστολή λειτουργίας ανοίγει μήπως έχει κάποια σχέση με αυτή την επιλογή που φαίνεται στην δεύτερη εικόνα

post-84381-0-22215300-1381661963_thumb.png

post-84381-0-76988300-1381662847_thumb.png

Επεξ/σία από koystado
Δημοσ.

Κοίταξε να δεις στα 7-32bit δεν κατάφερα ποτέ να το βάλω σε αναστολή. Έβαλα τα 8-32bit μετά τις ρυθμίσεις που σου είπα ποιο πάνω, έμπαινε αλλά μόλις το επανέφερα μου έβγαζε bluescreen. Μετά έβαλα 8-64bit και τώρα μπαίνει κανονικά. Φτιάξε άμα θες ένα live cd με ubuntu και δες άμα μπαίνει από εκεί.

Εσύ τι έκδοση win έχεις?

Δημοσ.

παιδια τωρα που το κοιταξα το ιδιο θεμα εχω και εγω με win 8 64 bit , το προβλημα δημιουργηθηκε καθως εγκατεστησα τα win στον  ssd, λυση δε βλεπω να υπαρχει

Δημοσ.

εγώ πιστεύω κάποια επιλογή του ssd είναι και δεν τον αφήνει να μπει σε τέτοια λειτουργία 

Δημοσ.

kκαλημερα παιδια .....εχω και εγω το ιδιο προβλημα αλλα μετα την αναβαθμιση σε 8.1.....Ενω πριν εμπαινε κανονικα σε αναστολη μετα την αναβαθμιση μονο απενεργοποιει την οθονη.......τα εχω ψαξει σχεδον ολα και το ποντικι στο οφ και τις ενεργειες για προχωρημμενους αλλα τιποτα.......ο υπολογιστης ειναι ενος μηνος ......τα νευρα μου..... :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Δημοσ.

Εμενα παλι μου κανει το εξης:βαζω την αναστολη σε windows 7 δουλευει κανονικα,αλλα εαν κουνησω το ποντικι το ασυρματο λιγο ,αμεσως ενεργοποιητε ο υπολογιστης.....Εχω κ εγω θεμα δηλαδη;

Δημοσ.

Γεια σου φίλε... Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα το οποίο τελικά το έλυσα. Λοιπόν ανοίγεις το cmd και γράφεις την εντολή powercfg -devicequery wake_armed... Ότι σου βγάλει (άμα θες δώσε και ένα screenshot) πας στο device manager, βρήκσεις την συσκευή (σε εμένα πχ ήταν το keyboard, mouse, network adapter) και πατάς δεξί κλικ> Properties και στην καρτέλα Power Management απενεργοποιής την επιλογή "Allow this device to wake the computer". Δες άμα μπαίνει τώρα και πες μου :)

Όσο για τα views ενημερόνετε κάθε φωρά που απαντάει κάποιος.

αυτο ενοεις φιλε;

Δημοσ.

Ναι κάνε και αυτό... Για να μπορείς να το επαναφέρεις μόνο από το κουμπί. Απενεργοποίησέ τα όλα.

Ενταξει φιλε το εκανα κ δουλεψε.Αλλα να σε ρωτησω ομως:τωρα πως θα τον ενεργοποιω τον υπολογιστη;Πρεπει να παταω το power του πυργου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...