Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι :)

!!!δεν γινετε να παταω ενα συγκεκριμενο πληκτρο απο το πληκτρολογιο μου κ να ξεκιναει οταν ειναι σε αναστολη λειτουργιας;Θα με βολευε καλυτερα αυτο εαν γινετε.

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σε ολους,

Εγω οταν ειχα το ιδιο προβλημα στα win7 x64 στις προχωρημενες ρυθμισεις ενεργειας εκανα τις ρυθμισεις που βλεπετε παρακατω και δουλεψε.Επισης ειχα ρυθμισα και απο το device manager και τις συσκευες.Για δοκιμασε το.

ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ : ΌΧΙ - ΌΧΙ

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ : ΠΟΤΕ - ΠΟΤΕ

ΙΝΤΕΝΕΤ ΕXPLORER : ΜEΓ.ΕΞΟΙΚΟΝ.ΕΕΡΓΕΙΑΣ - ΜEΓ.ΕΞΟΙΚΟΝ.ΕΕΡΓΕΙΑΣ

ΡΥΘΜ.ΦΟΝ.ΕΠΙΦ.ΕΡΓΑΣΙΑΣ : ΣΕ ΠΑΥΣΗ - ΣΕ ΠΑΥΣΗ

ΡΥΘΜ.ΑΣΥΡΜ.ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ : ΜΕΓ.ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ - ΜΕΓ.ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ : ΠΟΤΕ - 5 ΛΕΠΤΑ - ΑΝΕΝΕΡΓΟ - ΑΝΕΝΕΡΓΟ - ΠΟΤΕ - ΠΟΤΕ - ΑΠΕΝΕΡΓ. - ΑΠΕΝΕΡΓ.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ USB : ENEΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ - ENEΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ

ΚΟΥΜΠΙΑ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ : ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΑΝΑΣΤΟΛΗ - ΑΝΑΣΤΟΛΗ

PCI EXPRESS : ΑΝΕΝΕΡΓΟ - ΑΝΕΝΕΡΓΟ

ΔΙΑΧΕΙΣΡΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ CPU : ΠΑΘΗΤΙΚΗ - ΠΑΘΗΤΙΚΗ

ΟΘΟΝΗ: ΠΟΤΕ - ΠΟΤΕ

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ : ΝΑΙ->ΑΝΑΣΤΟΛΗ - ΝΑΙ->ΑΝΑΣΤΟΛΗ - ΒΕΛΤ.ΕΞ.ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ -  ΒΕΛΤ.ΕΞ.ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΜΠΑΤΑΡΙΑ: ΌΠΩΣ ΕΊΝΑΙ STANDARD
Δημοσ.

Γεια σε ολους,

Εγω οταν ειχα το ιδιο προβλημα στα win7 x64 στις προχωρημενες ρυθμισεις ενεργειας εκανα τις ρυθμισεις που βλεπετε παρακατω και δουλεψε.Επισης ειχα ρυθμισα και απο το device manager και τις συσκευες.Για δοκιμασε το.

ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ : ΌΧΙ - ΌΧΙ

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ : ΠΟΤΕ - ΠΟΤΕ

ΙΝΤΕΝΕΤ ΕXPLORER : ΜEΓ.ΕΞΟΙΚΟΝ.ΕΕΡΓΕΙΑΣ - ΜEΓ.ΕΞΟΙΚΟΝ.ΕΕΡΓΕΙΑΣ

ΡΥΘΜ.ΦΟΝ.ΕΠΙΦ.ΕΡΓΑΣΙΑΣ : ΣΕ ΠΑΥΣΗ - ΣΕ ΠΑΥΣΗ

ΡΥΘΜ.ΑΣΥΡΜ.ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ : ΜΕΓ.ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ - ΜΕΓ.ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ : ΠΟΤΕ - 5 ΛΕΠΤΑ - ΑΝΕΝΕΡΓΟ - ΑΝΕΝΕΡΓΟ - ΠΟΤΕ - ΠΟΤΕ - ΑΠΕΝΕΡΓ. - ΑΠΕΝΕΡΓ.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ USB : ENEΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ - ENEΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ

ΚΟΥΜΠΙΑ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ : ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΑΝΑΣΤΟΛΗ - ΑΝΑΣΤΟΛΗ

PCI EXPRESS : ΑΝΕΝΕΡΓΟ - ΑΝΕΝΕΡΓΟ

ΔΙΑΧΕΙΣΡΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ CPU : ΠΑΘΗΤΙΚΗ - ΠΑΘΗΤΙΚΗ

ΟΘΟΝΗ: ΠΟΤΕ - ΠΟΤΕ

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ : ΝΑΙ->ΑΝΑΣΤΟΛΗ - ΝΑΙ->ΑΝΑΣΤΟΛΗ - ΒΕΛΤ.ΕΞ.ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ -  ΒΕΛΤ.ΕΞ.ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΜΠΑΤΑΡΙΑ: ΌΠΩΣ ΕΊΝΑΙ STANDARD

το εκανα φιλε αλλα παλι δε μπαινει σε αναστολη, οπως και να εχει ευχαριστω!!

Δημοσ.

Πανε στον πινακα ελεγχου -> διαχειριση συσκευων, ανοιξε ολες τις συσκευες μια-μια και με δεξι κλικ στις ιδιοτητες οπου υπαρχει διαχειριση ενεργειας επελεξε "να μην ενεργοποιειτε η συγκεκριμενη συσκευη".

Οταν ανοιγει μετα την αναστολη ξαναμπαινει σε αναστολη απο μονοσ του;Αν μπαινει σε αναστολη και καθε φορα μετα απο 1-2 ανοιγει σιγουρα δεν ειναι νορμαλ.Κοιταξες στο BIOS στην επιλογη power management κατι που να εχει σχεση με wake up και να ειναι enabled.Αν ναι, δοκιμασε να το κανεις disabled και ξαναδοκιμασε.Τιποτε αλλο δεν ξερω να σου πω.Ειχα και εγω αυτο το προβλημα αλλα με τις προηγουμενες ρυθμισεις ειχε λυθει.Ψαξε και σε κανενα site στο google μηπως βρεις και κατι αλλο.

Δημοσ.

Εγω οπως βλεπεις στην υπογραφη μου εχω τα win 7 x64 και απο λεπτομερειες των 8 δεν γνωριζω. Στα 7 απο την διαχειριση συσκευων  επελεξα "να μην ενεργοποιειτε η συγκεκριμενη συσκευη" ακομη και για ποντικι και πληκτρολογιο και δεν "ξυπναει" απο την αναστολη καθολου.Για ενεργοποιησει παταω απλως το κουμπι απο το κουτι και ολα μια χαρα.

Τι αλλο να σου προτεινω δεν ξερω.

Παλιοτερα δηλ. πριν 10 ημερες ειχα το εξης.Εκανα τερματισμο απο εναρξη, εκλεινε ο υπολ. και μετα απο 2 sec ξανανοιγε.Δηλαδη δεν εκανε καθολου τερματισμο.Το προβλημα ηταν μια εφαρμογη που ειχα εγκαταστησει απο το cd της Gigabyte με τους drivers που δεν αφηνε τον υπολ. να τερματισει.Μηπως συμβαινει και με σενα το ιδιο; Για ψαξε λιγο τις εφαρμογες που περασες, γιατι βλεπω εχεις και εσυ Μ/Β gigabyte, δοκιμασε να κανεις απεγκατασταση μια-μια και να ελεγξεις αν μπαινει σε αναστολη.Με εφαρμογες δεν εννοω το office, antivirus κτλ.,αλλα βοηθητικα utilities απο το cd της gigabyte.Ελπιζω να ειναι κατι τετοιο και σε σενα και να λυθει το προβλημα γιατι κατι τετοιες μικρες λεπτομερειες ειναι που σου σπανε τα νευρα.Καλη τυχη και ενημερωσε μας.

• Like 1
  • 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, ξεθάβω αυτό το αρχαίο θέμα μιας και προσπαθώ να λύσω το ίδιο πρόβλημα σε Η/Υ που έχω.

Είναι μητρική GA-945GCM-S2L με το τελευταίο BIOS F8d περασμένο, με Intel Pentium Dual Core E5400 και έχω βάλει έναν SSD CrucialBX500 240GB στον οπoίο εγκατέστησα Win 8.1 x32.

Ενώ υπάρχει η επιλογή για αναστολή λειτουργίας, την πατάω αλλά μόνο η οθόνη σβήνει και ο Η/Υ μένει ανοιχτός (λαμπάκι, ανεμιστήρες. όλα).

Καμιά λύση ρε παιδιά;;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, topmar είπε

Καλησπέρα, ξεθάβω αυτό το αρχαίο θέμα μιας και προσπαθώ να λύσω το ίδιο πρόβλημα σε Η/Υ που έχω.

Είναι μητρική GA-945GCM-S2L με το τελευταίο BIOS F8d περασμένο, με Intel Pentium Dual Core E5400 και έχω βάλει έναν SSD CrucialBX500 240GB στον οπoίο εγκατέστησα Win 8.1 x32.

Ενώ υπάρχει η επιλογή για αναστολή λειτουργίας, την πατάω αλλά μόνο η οθόνη σβήνει και ο Η/Υ μένει ανοιχτός (λαμπάκι, ανεμιστήρες. όλα).

Καμιά λύση ρε παιδιά;;

Αν θυμάμαι καλά το πρόβλημα προερχόταν τελικά από το πληκτρολόγιο-ποντίκι. Δοκίμασε να πάει στο device manager και με δεξί κλικ σε κάθε συσκευή πας στα properties και στην καρτέλα power managment απενεργοποιείς την επιλογή "allow this device to wake the computer". 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, τα είχα δει αυτά και δεν έφτιαχναν το πρόβλημα.

Τελικά λύθηκε το πρόβλημα, με την βοήθεια φίλου σε γειτονικό φόρουμ, την γράφω κι εδώ έτσι ώστε αν κάποιος με εγκατάσταση Win 8.1 σε SSD δίσκο έχει το ίδιο πρόβλημα, ας τσεκάρει κι αυτή τη λύση:

Λοιπόν, επειδή είναι παλιά η μητρική, έχει στο BIOS μια επιλογή για ACPI SUSPEND, αυτή ήταν στη ρύθμιση "Type S1" και δεν έμπαινε σε αναστολή λειτουργίας. Αλλάζοντας την επιλογή στην άλλη διαθέσιμη, την "Type S3", δούλεψε μια χαρά η αναστολή λειτουργίας.

Επεξ/σία από topmar
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 26/10/2013 στις 9:44 ΜΜ, giorgos1966 είπε

Ενταξει φιλε το εκανα κ δουλεψε.Αλλα να σε ρωτησω ομως:τωρα πως θα τον ενεργοποιω τον υπολογιστη;Πρεπει να παταω το power του πυργου;

Ναι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...