Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φέτος αν είδατε έχουν γίνει κάποιες τροποποιήσεις.

Πρώτον η φοίτηση είναι δωρεάν , δεύτερον οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά και τρίτον μπορείς να δηλώσεις ένα μόνο ΙΕΚ και δύο ειδικότητες που φιλοξενεί το συγκεκριμένο ΙΕΚ. Και κάπου εδώ αρχίζει το μπέρδεμα και αν θέλεις να δηλώσεις μια ειδικότητα που υπάρχει σε δύο διαφορετικά ΙΕΚ τι γίνεται ; Αν δηλώσεις την ειδικότητα που σε ενδιαφέρει και δεν επιλεγείς τι γίνεται ; Εφόσον θα δηλώνονται μόνο δύο το πολύ ειδικότητες φαντάζομαι πως πολλά τμήματα απλά δεν θα δημιουργηθούν σωστά ; Υπάρχει κάποιος περισσότερο ενημερωμένος από εμένα να διαλευκάνει την κατάσταση ;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν δηλώσεις την ειδικότητα που σε ενδιαφέρει και δεν επιλεγείς τι γίνεται ; Εφόσον θα δηλώνονται μόνο δύο το πολύ ειδικότητες φαντάζομαι πως πολλά τμήματα απλά δεν θα δημιουργηθούν σωστά ; Υπάρχει κάποιος περισσότερο ενημερωμένος από εμένα να διαλευκάνει την κατάσταση ;

1. Απλά δεν θα επιλεγείς. Αν και απ όσο είδα, επιλέγονται ακόμα και άτομα με 20.000 μόρια, οπότε γιατι όχι?

2. Πράγματι κάποια δε δημιουργήθηκαν καθόλου.

Βαση των αιτήσεων όντως ένα ΙΕΚ μπορεις να δηλώσεις και μέχρι 2 διαφορετικές ειδικότητες του συγκεκριμένου ΙΕΚ.

Πάντως βλέπω οτι τα αναβάθμισαν. Θα έχει και πρακτική πλέον, σας δίνουν πτυχίο επιπέδου 4 (το επαλ δινει επιπεδο 3) και γενικά οι ειδικότητες που έχει ειναι αρκετά καλές. Ας πουμε προσεξα μια πολύ ενδιαφέρουσα. Ειδικός ελεγχου τροφίμων και ποτών (η κάπως έτσι).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια φιλη μου τους πηγε τα χαρτια της εκανε εγγραφη. Και οταν ρωτησε ποτε ξεκινανε ειπαν: Βλεπε ανακοινωσεις στο ιντερνετ.

ΙΕΚ δημοσιο Αγιων Ανργυρων-Καματερου.

Που ακριβως;

Εχουμε κανενα site?

Καποια εχουν ηδη ξεκινησει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...