giorgos1966 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα παιδια.Εχω το εξης θεμα με το CCleaner.Οταν θελω να κανω καθαρισμο των windows μου σβηνει και τους κωδικους απο φορουμ που μπαινω...Δηλαδη username k password.Πρεπει μετα απο την αρχη να τους βαλω.Ξερετε γιατι το κανει;Καποια ρυθμιση μηπως ειναι που εχω κατα λαθος αλλαξει;
MauMaus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 στις ρυθμισεις σου εχει τικαρισμενα ολα οσα θα σου σβησει ! οταν το κανεις ξετικαρισε ο,τι δε θελεις να σου σβησει ..
giorgos1966 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 στις ρυθμισεις σου εχει τικαρισμενα ολα οσα θα σου σβησει ! οταν το κανεις ξετικαρισε ο,τι δε θελεις να σου σβησει .. Αει στο καλο τα καταφερα με την συμβουλη σου.Μα τι μπελας ηταν....Ευχαριστω. 1
Sirios8e Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Αει στο καλο τα καταφερα με την συμβουλη σου.Μα τι μπελας ηταν....Ευχαριστω. Πηγαινε και επιλογες, cookies και περασε το www.insomnia.gr να μην στο διαγραφει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα