Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο πατερας μου εχει ενα μαγαζι εχει βαλει καποιον μεσα με μισθωτηρίο καταστήματος για 2 χρονια. Αυτός δεν εχει δωσει ουτε ενα ενοικιο.. Και τωρα θελω και εγω να κανω μαγαζι εκει. πως μπορω να τον βγαλω εξω χωρίς να έχω επιβαρύνσεις 

ειναι ενα χρονο αυτος στο μαγαζι.. οσο τι περιμενω να παρω τα λεφτα ειναι θεμα του πατερα μου που δεν καταλαβενει οταν του λεμε καποια πραγματα.

Δημοσ.

Πρέπει ο πατέρας σου να του κάνει έξωση λόγω δυστροπίας. Ας πάει σε δικηγόρο για να ξεκινήσει τη διαδικασία.

Τώρα αν ο πατέρας σου δεν καταλαβαίνει όταν του λέτε κάποια πράγματα, δε μπορούμε να βοηθήσουμε εμείς.

Δημοσ.

ο πατερας μου εχει ενα μαγαζι εχει βαλει καποιον μεσα με μισθωτηρίο καταστήματος για 2 χρονια. Αυτός δεν εχει δωσει ουτε ενα ενοικιο.. Και τωρα θελω και εγω να κανω μαγαζι εκει. πως μπορω να τον βγαλω εξω χωρίς να έχω επιβαρύνσεις 

ειναι ενα χρονο αυτος στο μαγαζι.. οσο τι περιμενω να παρω τα λεφτα ειναι θεμα του πατερα μου που δεν καταλαβενει οταν του λεμε καποια πραγματα.

Τον πας στα δικαστηρια γιατι δεν εχει πληρωσει κανενα ενοικιο και τον πετας εξω και κανεις εσυ οτι θες μετα.Τελος.

Δημοσ.

Πρώτα απ'όλα να καταλάβεις ότι εσύ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Το μαγαζί είναι του μπαμπά σου, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον συμβουλεύσεις.

Και κάτι δεν πάει καλά εδώ, νοίκια ένα χρόνο δεν έχει πάρει ο μπαμπάς σου, αλλά πληρώνει την εφορία για την ενοικίαση του οικήματος; Ή δεν μας τα λες καλά, ή σόρι αλλά μ@λ@κ@ μπαμπά έχεις, να μας τον γνωρίσεις να τον έχουμε στα υπόψιν.

Αν δεν έχει πληρώσει εσάς, αμφιβάλλω ότι έχει πληρώσει και τη ΔΕΗ. Πάτε ρωτήστε να δείτε τι χρωστάει, αν είναι πολλά πιέστε να γίνει διακοπή του ρεύματος.

Δημοσ.

1. Καταγγελία της μίσθωσης σύμφωνα με τον Αστικό Κώδικα(δικη)

2. Αγωγή για δυστροπία σύμφωνα με τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας(δικη) και

3. Εκδοση διαταγής απόδοσης μίσθιου, χωρίς διεξαγωγή δίκης(σε λιγες μερες εχει εξωση).

μεσα σε 2 μηνες αν δεν πληρωσεις φευγει αλλα νομιζω δεν διεκδικεις αν δεν κανεις δικη...

http://www.pomida.gr/misthoseis/dystropia.html

βαλε δικηγορο για να ζητησεις τους μηνες που χρωσταει+λογαριασμους αν δεν εχεις βαλε κανεναν απο το παραπανω σιτε.εκτος και αν μιλαμε για τιποτα μικρο ποσο.

αυτο με την δεη αν θα στο κανουν ειναι καλη λυση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...