strat92man Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, Να σας ρωτήσω, θέλω να στείλω κάποιους φακέλους στην Αμερική σε διάφορες πολιτείες,όχι πολύ βαριά να φανταστείτε μέσα θα υπάρχουν 3-4 κόλλες Α4. Έχει κανείς να μου προτείνει καμιά εταιρία π.χ UPS,Ταχυδρομική etc. πόσο κοστίζει κτλ thanxs
PCharon Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Ποιά εταιρεία ρε συ, στείλε τα κανονικά με το ταχυδρομείο, σιγά το πράγμα. Αν πρόκειται μόνο για μερικές Α4 όπως λες, αναφέρεσαι σε επιστολικό, το κόστος θα είναι 2,50€ γι απλή αποστολή και 5€ για συστημένο. 1
strat92man Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Ποιά εταιρεία ρε συ, στείλε τα κανονικά με το ταχυδρομείο, σιγά το πράγμα. Αν πρόκειται μόνο για μερικές Α4 όπως λες, αναφέρεσαι σε επιστολικό, το κόστος θα είναι 2,50€ γι απλή αποστολή και 5€ για συστημένο. A όντως; σε ευχαριστώ γιατί είδα από UPS κάτι 47ε για ένα φάκελο μέχρι 500γρ και τρελάθηκα λέω τοσα πολλά πάει;!!! Στα ΕΛΤΑ δηλαδή; σε 5-6 μέρες θα έχει πάει;
FilipposMD Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Τα κούριερ για Αμερική είναι πανάκριβα, μακριά. Αν δεν επείγεσαι, ΕΛΤΑ. 1
PCharon Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 για ένα φάκελο μέχρι 500γρΏπα, πριν αναφέρθηκες σε φάκελο με «3-4 κόλλες Α4» (δηλαδή μεγάλη επιστολή = λεπτός φάκελος <100gr) κι εγώ απάντησα γι αυτό ακριβώς. Άμα βάλεις τίποτα άλλο μέσα, μπορεί να αλλάξει και το κόστος. http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B5%CF%82/%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%B9.aspx σε 5-6 μέρες θα έχει πάει;Μπορεί και να έχει πάει, εξαρτάται και πού στέλνεις, δεν είναι ένα βουναλάκι και μια πεδιάδα κοτζάμ USA. Από Ελλάδα πάντως φεύγει ταχύτατα, εντός 2 ημερών συνήθως. Γενικά παραλαμβάνουν σε καλό χρονικό διάστημα. 1
strat92man Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Κοιτά εγώ στον φάκελο θα βάλω περίπου 4 κόλλες Α4(την αναλυτική μου βαθμολογία μονο) τίποτα αλλο! πόσο ζυγιζει;! 100gr ? Εγω θέλω να ξέρω αν σε 25 μέρες θα έχουν πάει; και το συστημένο είναι σίγουρη ασφάλεια σωστά;
parasaser Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 άνετα, αυτα με αεροπλάνο πανε... Μη σου πω μεσα στην εβδομαδα θα εχει φτάσει.
scullyist Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Κοιτά εγώ στον φάκελο θα βάλω περίπου 4 κόλλες Α4(την αναλυτική μου βαθμολογία μονο) τίποτα αλλο! πόσο ζυγιζει;! 100gr ? Βάλε πάνω -κάτω από τις α4 κανένα ψιλό χαρτονάκι, έτσι κι αλλιώς φθηνά βγαίνει, μην τσιγκουνευτείς κανένα ευρω παραπανω διακινδυνεύοντας το πως θα φτάσουν σημαντικά έγγραφα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα