Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν,

ένας θείος μου με έχει αγγαρέψει να βάλω ένα σπίτι που έχει για πώληση,και λέει οτι είναι της μόδας οι πωλήσεις σε ξενους μέσω ιντερνετ.

Εμένα δε μου φαίνεται και τόσο πιθανό,ωστόσο ξέρετε κάνα site για να βάλω αγγελία να φύγει η αγγαρία απο πάνω μου;

Σε τίποτα ρώσους ξέρω γω κτλ...

Δημοσ.

Να το ξεχάσει πες του. Ο πατέρας μου είναι μεσίτης και έχει δει πολλούς να καταστρέφονται από τέτοιες, μυστήριες πωλήσεις. Εκτός αν το σπίτι είναι παλάτι, εκεί αλλάζει το πράγμα. Να το βάλει στο ιντερνετ, ναι, αλλά μέχρι εκεί.

Τσιριμπίμ Τσιριμπόμ

• Like 1
Δημοσ.

πως μπορει να καταστραφει καποιος απο μια πωληση?ενταξει αν σας ζητησουν να πατε εξωτερικο απλα μην πατε.

https://www.google.gr/?gws_rd=cr&ei=CA1bUsqvKKPC4gTkzoGwAQ#aq=0&aqi=g10&aql=&gs_rfai=&hl=en&psj=1&q=buying+property+in+greece

αν και νομιζω αν ηξερε καποιος ποιo ειναι το πιο δημοφιλες σιτε/εφημεριδα για μερικες γνωστες χωρες θα ταν καλυτερα...

Δημοσ.

Λοιπόν,

ένας θείος μου με έχει αγγαρέψει να βάλω ένα σπίτι που έχει για πώληση,και λέει οτι είναι της μόδας οι πωλήσεις σε ξενους μέσω ιντερνετ.

Εμένα δε μου φαίνεται και τόσο πιθανό,ωστόσο ξέρετε κάνα site για να βάλω αγγελία να φύγει η αγγαρία απο πάνω μου;

Σε τίποτα ρώσους ξέρω γω κτλ...

Πάω στοίχημα ότι ο θείος σου θεωρεί πως οι Ρώσοι-Λιβανέζοι-Κινέζοι θα δώσουν περισσότερα λεφτά από αυτά που πιθανότατα να δώσει ένας Έλληνας για το ακίνητό του...

Δημοσ.

Οι Ρώσοι δεν κυνηγάνε τα απλά σπιτάκια, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Τώρα αν ενδιαφερθεί κάποιος, θα πάρει και καλά ένας εκπρόσωπος τους, ζητώντας πληροφορίες, έγγραφα, και η παγίδα ποια είναι. Δίνουν αρκετά περισσότερα χρήματα απ ότι ζητάει ο αγοραστής. Κάτι σαν τους Νιγηριανούς ένα πράγμα.

Τσιριμπίμ Τσιριμπόμ

Δημοσ.

Με αγορά από 250.000 ευρώ και πάνω παίρνουν βίζα. Πάντως, το "ψάχνω να βρω ξένο να πουλήσω" όπως το βλέπουν οι Έλληνες πωλητές, δηλαδή "ψάχνω να βρω ένα κορόιδο ξένο να μου τα σκάσει χοντρά", είναι εντελώς λάθος ως σκέψη και τακτική, γιατί απλούστατα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Οι ξένοι κάνουν χαμηλότερες προσφορές από τους Έλληνες, γιατί ακούν ότι εδώ πεινάμε και έρχονται να μας τα πάρουν τσάμπα.

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι ειδικός στην αγορά το σπίτι το δίνει σε συμπαθητική τιμη και είναι κ νεόδμητο.

Να μπλεξει πως μπορει; Αν δε γινει κανονικα η διαδικασια πωλησης απλα δεν πουλας..

Εν πασει περιπτωση δεν ξερετε κανα γνωστο site να βαλω αγγελια;

Αυτο ειναι που με ενδιαφερει.

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι ειδικός στην αγορά το σπίτι το δίνει σε συμπαθητική τιμη και είναι κ νεόδμητο.<br><br>

Να μπλεξει πως μπορει; Αν δε γινει κανονικα η διαδικασια πωλησης απλα δεν πουλας..<br>

Εν πασει περιπτωση δεν ξερετε κανα γνωστο site να βαλω αγγελια; <br>

Αυτο ειναι που με ενδιαφερει.

Xe.gr

Ξεκίνα από κει

Τσιριμπίμ Τσιριμπόμ

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι ειδικός στην αγορά το σπίτι το δίνει σε συμπαθητική τιμη και είναι κ νεόδμητο.

Ούτε και εγώ είμαι ειδικός στην αγορά, αλλά ξέρω σίγουρα πως δεν θα βρεθεί αγοραστής να το πληρώσει σε "συμπαθητική" τιμή. Οι λιγοστές πράξεις που γίνονται, γίνονται με εξευτελιστικές τιμές. Σίγουρα πολύ πιο κάτω από τις αντικειμενικές.

Όσο για το που, βάλτο εδώ:

http://www.housesforsaleingreece.com/

και πες του ότι αυτό κοιτάνε οι ξένοι.

Δημοσ.

Με ενδιαφερει και μενα αυτο. Περα απο το τελευταιο λινκ, υπαρχει καποιο αλλο με μεγαλη επισκεψιμοτητα απο ξενους? Γενικοτερα ειναι ρεαλιστικο να προοθωση ενα ακινητο σε ξενους μεσω ιντερνετ. Απο τις μεχρι τωρα απαντησεις επιβεβαιωνω αυτοπου πιστευω και εγω, οτι μαλλον δεν ειναι καθολου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...