mskgr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα λοιπον θελω να αγορασω ένα κινητο απο το eBay και ειναι απο Αμερική τι πρεπει να ξερω για να λειτουργεί κανονικά στην ελλαδα? Λέει unlocked και περνει και τα ελληνικά Sent from my iPad using Insomnia
TheLordOne Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Αρα κανονικα θα λειτουργει! Αλλα ειναι τα προβληματα σου!!
parasaser Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 πρόσεξε θα έχει και τελωνείο να δεις την συχνότητα των δικτύων και φυσικά να είναι ξεκλείδωτο, δηλαδή να μην είναι κλειδωμένο σε αμερικάνικη κάρτα σιμ αυτά και ελπίζω να βοήθησα, Καλά Χριστούγεννα!
TheLordOne Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 1.) Αν το στελνει Ελλαδα 2.) Τι τελωνειο θα πληρωσεις 3.) Ζητημα κλεψιματος στα ταχυδρομεια 4.) Θεμα εγγυησης
mskgr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 <p>πρόσεξε θα έχει και τελωνείο </p> <p> </p> <p>να δεις την συχνότητα των δικτύων</p> <p>και φυσικά να είναι ξεκλείδωτο, δηλαδή να μην είναι κλειδωμένο σε αμερικάνικη κάρτα σιμ </p> <p> </p> <p>αυτά και ελπίζω να βοήθησα, Καλά Χριστούγεννα!</p> Δηλ;δη ποια συχνότητα για ελλαδα?αμα λέει unlocked ειναι οκ? Sent from my iPad using Insomnia
parasaser Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 ναι απο τη στιγμη που λεει unlocked εισαι ΟΚ αυτά και ελπίζω να βοήθησα, Καλά Χριστούγεννα!
SPANK Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Καλύτερα να μην κανεις την αγορά κινδυνεύεις αν περάσει τελωνείο να πληρώσεις αλλα τοσα , και δεν κανω πλάκα 2
mskgr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Άαα αυτα ειναι τα βασικά τελωνειο δν περνάει εγγύηση σιγά το πράγμα φθηνό κινητο ειναι ....σας ευχαριστω και τους δυο Sent from my iPad using Insomnia
TheLordOne Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δηλ;δη ποια συχνότητα για ελλαδα?αμα λέει unlocked ειναι οκ? Sent from my iPad using Insomnia Ναι εισαι οκ λογικα αλλα εγω θα ελεγα να ρωτησεις και τον πωλητη για σιγουρια 1
mskgr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 <p>Πως το ξέρεις οτι δεν θα περάσει τελωνείο ?</p> Θα το έλεγε λέει τα μεταφορικα περίπου 11€ τελωνειο δν λέει με ups στέλνει άμα το πω να μου το στειλη σαν δείγμα/δώρο ? Sent from my iPad using Insomnia
TheLordOne Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Θα το έλεγε λέει τα μεταφορικα περίπου 11€ τελωνειο δν λέει με ups στέλνει άμα το πω να μου το στειλη σαν δείγμα/δώρο ? Sent from my iPad using Insomnia Παλιο το κολπο και τα ψαχνουν! Ειναι ρισκο! 1
mskgr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Θα το έλεγε λέει τα μεταφορικα περίπου 11€ τελωνειο δν λέει με ups στέλνει άμα το πω να μου το στειλη σαν δείγμα/δώρο ? Sent from my iPad using Insomnia Παλιο το κολπο και τα ψαχνουν! Ειναι ρισκο!Sent from my iPad using Insomnia Θα το έλεγε λέει τα μεταφορικα περίπου 11€ τελωνειο δν λέει με ups στέλνει άμα το πω να μου το στειλη σαν δείγμα/δώρο ? Sent from my iPad using Insomnia Παλιο το κολπο και τα ψαχνουν! Ειναι ρισκο!Δεν έπρεπε να το λέει?μερικες αγγελίες είδα έλεγε τελωνειο περίπου 40€ π.χSent from my iPad using Insomnia
SPANK Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Θα το έλεγε λέει τα μεταφορικα περίπου 11€ τελωνειο δν λέει με ups στέλνει άμα το πω να μου το στειλη σαν δείγμα/δώρο ? Sent from my iPad using Insomnia Με ups 99 % θα περάσει απο το τελωνείο να το ξέρεις να μου έλεγες usps δηλαδή το απλο ταχυδρομίο να σου έλεγα οτι ισως μπορει να το γλιτώσεις . 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα