Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες πηγα απο το Msystems να ρωτησω για μια budget συνθεση και μου ειπε ο πωλητης οτι η μητρικη  Socket AM3+ (AMD) » Asus M5A97 R2.0 που κανει στο καταστημα τους 81 ευρω ειναι φοραει το τσιπακι 970 και αυτο βγηκε προβληματικο και ειχε αρκετες επιστροφες απο μητρικες

Και μου ειπε να βαλω αυτη τη μητρικη Socket AM3+ (AMD) » Gigabyte 990XA-UD3 που εχει το τσιπακι 990 που κανει ομως 98 ευρω!

Aληθεια η απλα θελουν να μου πασσαρουν την πιο ακριβη μητρικη για να ξεστοκαρουν?

τι εχετε ακουσει εσεις για το τσιπακι 970? εχει οντως θεμα? και πιο συγκεκριμενα η  Asus M5A97 R2.0 εχει θεμα μιας και φοραει το τσιπακι 970?

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν εχω ακουσει κατι για το 970 !

δεν εχω ακουσει ομως και για το msystems !

απ τα πλεον αξιοπιστα ..

Δημοσ.

παιδες πηγα απο το Msystems να ρωτησω για μια budget συνθεση και μου ειπε ο πωλητης οτι η μητρικη  Socket AM3+ (AMD) » Asus M5A97 R2.0 που κανει στο καταστημα τους 81 ευρω ειναι φοραει το τσιπακι 970 και αυτο βγηκε προβληματικο και ειχε αρκετες επιστροφες απο μητρικες

Και μου ειπε να βαλω αυτη τη μητρικη Socket AM3+ (AMD) » Gigabyte 990XA-UD3 που εχει το τσιπακι 990 που κανει ομως 98 ευρω!

Aληθεια η απλα θελουν να μου πασσαρουν την πιο ακριβη μητρικη για να ξεστοκαρουν?

τι εχετε ακουσει εσεις για το τσιπακι 970? εχει οντως θεμα? και πιο συγκεκριμενα η  Asus M5A97 R2.0 εχει θεμα μιας και φοραει το τσιπακι 970?

Παντως και η μητρικη που σου προτειναν δεν ειναι ασχημη,λιγο ακριβοτερη ναι αλλα αρκετα καλα χαρακτηριστικα εχει(πχ Sli Support).Αλλα καταστηματα πχ μπορει να σου προτειναν τιποτα μητρικες των 130ευρο αυτο εννοω  :P .

Δημοσ.

Παιδες τα ακριβη λογια του πωλητη για την   Socket AM3+ (AMD) » Asus M5A97 R2.0  ηταν.... <<βγαζει ασυμβατοτητες και εχει κατι θεματακια και εδω που την ειχαμε στο καταστημα,μας εβγαζε προβληματακια...>> και μου προτεινε την κατα 18 ευρω ακριβοτερη μητρικη

Και για να σας πω και δυο λογια γενικοτερα

1)Στην αρχη πηγε να μου πασσαρει ετοιμη συνθεση...(ασχολιαστο)

2)Μετα μου ελεγε οτι για μια αξιοπρεπη gaming συνθεση θες ενα χιλιαρικο μονο για πυργο!!!

3)Μετα μου ελεγε οτι το Τροφοδοτικά » Cooler Master B500 500W [RS500-ACABM3-EU] ειναι σχεδον ιδιας ποιοτητας με το Τροφοδοτικά » Corsair CX Series 500 Builder 500W [CP-9020047-EU]....

4)Αυτο με τη μητρικη...

Δημοσ.

ρε συ μηπως μιλησες με κανεναν που απλα ειναι πωλητης; αλλα και παλι 4-5 ατομα ειναι εκει μεσα.

Κριμα για το καταστημα.

Μια χαρα ειναι η M5A97 οπως και η 990XA και ισα ισα που οι 990XA rev 3 εχουν θεματακια με throttle και κακο oc!

Δημοσ.

Και εγω πιστευω οτι επεσε σε κακο πωλητη(ειδικα απο την στιγμη που προτεινε ετοιμα Pc).Αλλα οπως και να εχει παραπανω σου ειπαν τα παιδια οτι μια χαρα ειναι η μητρικη.Η υπολοιπη συνθεση απο τι αποτελειται??(για να δω για το No2 που ανεφερες γιατι στο ειπε).

Δημοσ.

παιδια ρωτησα οταν μπηκα στο μαγαζι με ποιο ατομο θα μιλησω και στο συγκεκριμενο ατομο με παρεμπεψαν για συνθεση και γενικως για πωληση υπολογιστη

Φουλγκορε η συνθεση εχει βγει απο εδω μεσα και απο τη δικια σας βοηθεια και ειναι μπατζετ

πηγα για 6300,Asus M5A97 R2.0,Κ350 κουτι,ενα caviar blue wd,kingston μνημες 1600 με 9 latency,τροφοδοτικο το  corsair cx 500 που οπως ειπα μου ελεγε οτι το coolermaster που αναφερω παραπανω ειναι ισαξιο με αυτο,καρτα 660 η 7870 θα το αποφαζισα τελευταιο αυτο

και μου ειπε αυτα που αναφερω στο ποστ 6

Δημοσ.

παντως πληροφοριακα στο λεω , παρε και οσες γνωμες θες απο δω θα στο πουνε πολλα παιδια , σαν μαγαζι ειναι απο τα πλεον αξιοπιστα και απροβληματιστα !  τωρα τι να πω μπορει ο πωλητης να ηταν ντεφορμε  :-)  !

την επομενη φορα ζητα να μιλησεις συγκεκριμενα με τον μενελαο - υπευθυνος στις πωλησεις - ! 

• Like 1
Δημοσ.

παντως πληροφοριακα στο λεω , παρε και οσες γνωμες θες απο δω θα στο πουνε πολλα παιδια , σαν μαγαζι ειναι απο τα πλεον αξιοπιστα και απροβληματιστα !  τωρα τι να πω μπορει ο πωλητης να ηταν ντεφορμε  :-)  !

την επομενη φορα ζητα να μιλησεις συγκεκριμενα με τον μενελαο - υπευθυνος στις πωλησεις - ! 

το λες ντεφορμε το λες και ξεφορτωμα ε..

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα, ο κάθε πωλητής, οπουδήποτε, μπορεί για χ,ψ λόγους να θέλει να σπρώξει κάποιο συγκεκριμένο εμπόρευμα. Απ'τη στιγμή που έχεις κάνει την έρευνα αγοράς σου, απλά τον ευχαριστείς για τις προτάσεις του και προχωράς στην παραγγελία που θες εσύ και αποκλείεται να μην σε εξυπηρετήσουν.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα, ο κάθε πωλητής, οπουδήποτε, μπορεί για χ,ψ λόγους να θέλει να σπρώξει κάποιο συγκεκριμένο εμπόρευμα. Απ'τη στιγμή που έχεις κάνει την έρευνα αγοράς σου, απλά τον ευχαριστείς για τις προτάσεις του και προχωράς στην παραγγελία που θες εσύ και αποκλείεται να μην σε εξυπηρετήσουν.

Εγω απορω το οτι δεν καταλαβαινεις οτι η μητρικη που μου προταθηκε απο εδω μεσα απο ατομα με γνωσεις και οχι μονο σε μενα αλλα και σε πολλα αλλα για μπατζετ πισι την βγαζει ενας πωλητης off με μια κουβεντα

Ε δεν γινεται να μην προβληματιστεις οσο και να τον γραψεις

Εντάξει μπορεί να τύχες σε κάποιον πωλητή της σχολής πλαισίου.Σου βγάλε και καμμιά ζυγαριά να ζυγίσει τροφοδοτικό;

Οχι ευτυχως!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...