Προς το περιεχόμενο

Microsoft: Η ονομασία Surface RT μπέρδευε τους καταναλωτές


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1.Κλαιν μαιν,εχουμε παψει να ζουμε με φαντασματα!Οι ιοι πλεων εχουν καταντησει δυσευρετοι για να κατσω να ασχοληθω σοβαρα μαζι τους!

2.Δεν ειναι αρκετο για ολους η μικρη υποστηριξη των usb που προσφερει η RT!

3.Πες μας ποιο ειναι το πιο φτηνο tablet με RT να το συγκρινουμε με το το πιο φτηνο win8 tablet,να δουμε αν αξιζει η αγορα!

4.Δες ποσες φορμες βιντεο και ποιες υποστηριζει το player που παραταξες και συγκρινετο με players των αλλων tablets android και ipad!

Και πες μου επισης,αν ειχες windows 8 tablet,αν θα εδινες 18$ για ενα player,οπως αυτο που ποσταρες?

 

Επισης ουτε τα ms office δεν ειναι πληρεις οπως ειναι στα windows 8 και επισης μερικα φτηνα tablets,οπως το asus που αναφερε ο haha, έρχονται με προεγκατεστημενα τα ms office!

 

Γενικα,απο τη στιγμη που ξερεις τι περνεις και δε θες ολες τις δυνατοτητες που εχουν τα 8,δε θα σου πει κανεις τιποτα αν το παρεις,το θεμα ειναι να μη το παρει καποιος,νομιζοντας οτι παιρνει ενα tablet με πλήρεις windows 8!Αυτο ειναι το θεμα και η ανησυχία μας!

Ειδικά για το τελευταίο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Και για αυτό το λόγο αντί να λέμε απλά ότι τα RT δεν είναι καλά, είναι καλύτερα να λέμε την πραγματικότητα και τονίζουμε ότι τα RT δεν έχουν Desktop ουσιαστικά. Έχουν όμως άλλα πλεονεκτήματα που ζητάει ένας σε ένα tablet (όπως κάνει και σε android και σε iOS)

 

Για τα virus όμως διαφωνώ απολύτως αφού αρκεί να μοιραστούν μαζί σου την εμπειρία τους όσοι δεν έκαναν τα τελευταία update του JRE ή κατέβασαν κάτι άλλο με κακά πράγματα μέσα. Το οτι εσύ είσαι προσεκτικός δεν σημαίνει αυτομάτως ότι και όλοι οι άλλοι είναι τόσο καλοί χρήστες όσο εσύ. Απόδειξη των όσα λέω φαίνονται στο calendar της mcAffee που έχει ημερολόγιο!!! των καινούριων virus που βγαίνουν καθημερινώς: http://home.mcafee.com/virusinfo/Virus-Calendar

 

Όσο για το USB αν για ένα χρήστη δεν του φτάνει η υποστήριξη Flash drives, USB hard drives, ποντικιών, keyboards, headsets, camcorders, digital cameras and game controllers τότε μάλλον δεν ψάχνει για tablet αλλά για ultrabook.

 

Για το Office θα ήθελα να μου πεις γιατί ένας tablet χρήστης χρειάζεται τα macros και τα plugins. Επίσης σε ποιο φτηνό tablet που θα σου δίνει το Office χωρίς κόστος θα χρησιμοποιήθούν τα features που δεν έχεις στα Office RT http://office.microsoft.com/en-us/home-and-student/office-home-student-rt-preview-FX103210361.aspx

 

Σχετικά με το PowerDVD ναι το αγόρασα γιατί το app είναι πολύ καλό και κάνει τέλεια αυτό που θέλω όπως και το BSPlayer Pro για το Desktop (που πλήρωσα επίσης) και αν με ρωτήσεις γιατί θα σου απαντήσω γιατί ειναι πολύ καλύτερα απ' οτίδήποτε άλλο και γιατί έτσι μπορώ να παίξω Full HD Video μέσω του HDMI out σε οποιαδήποτε τηλεόραση χωρίς να χρειαζεται να κουβαλάω extra δίσκους και ανεξαρτήτως αν η TV έχει ενσωματωμένο player.

Επίσης οφείλω να πω πως το κόστος το άξιζε πλήρως ο dev που το έφτιαξε. Λογικό κόστος για υπέροχα features πάντα χωρίς διαφημίσεις. Τέτοιες εφαρμογές αξίζει σίγουρα να τις αγοράζεις αφού μπορούν σε γλυτώσουν από αγορές άλλων devices. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θεμα ιοι δε θελω να το συζητησω,γιατι μπαινουμε σε λογικες "ποναει χερι,κοβει χερι" και δεν αξιζει!Σαν χρηστης 7 χρονια με windows pc,θεματα με ιους ηταν απειροελαχιστα και απλα με ενα free antivirus τελειωνε το θεμα!

Τα windows 8&RT εχουν ενσωματομενο antivirus!

 

Οποταν παμε στο θεμα το σημαντικο που μας καιει περισσοτερο!

Τι μπορεις να κανεις περισσοτερο με την RT,απ'οτι με τα 8 για να αξιζει να θυσιασω το desktop κομμάτι που μου προσφερουν τα 8?

Στα office χρειάζονται τα εξτρα γιατι το μηχανιμα που αγοραζεις δεν ειναι μονο table,αλλα ειναι και netbook κατι που δεν ισχυει ουσιαστικα με την RT!

Οσο για το player δε μου ειπες ποιες φορμες βιντεο υποστηριζει?

Και ποιο player απο τα γνωστα στα win8 desktop δε παιζουν fullhd videos μεσο hdmi και χρειάζεται να αγοράσω ενα player για να το κανω?

 

 

Ερωτησεις των 1000 000$:

1.Πως ρυθμηζεις ενα mouse και ενα gamepad στην RT?

Για παραδειγμα εχω το razer naga με 17 προγραματιζομενα κουμπια,πως τα προγραμματιζω?

 

2.Και ακομη μια πολυ χρησιμη ερωτηση!

Εχω 3G usb stick της vodafone για παραδειγμα,πως το κανω να δουλεψει σε ενα tablet με RT?

 

3.Φυσικα εκτως απο το 3g stick,τυχαινει να εχω και tv turner usb για να μετατρεπεται σε τηλεωραση το tablet μου!

 

Αυτα ειναι ενα πολυ μικρο παραδειγμα για το τι εστί full usb support!

Γιατι οσα εχεις αναφέρει ως usb υποστήριξη,τα εχει και ενα android tablet,οποταν δεν υπερτερεις απο καποιο android user στο θεμα usb!

 

Υ.Γ.Ειμαι φαν των tablets και ιδιως των windows tablets και ασχολούμαι μ'αυτα απο το 2008!Εχω ψαξει και εχω μελετήσει πολυ περισσοτερο απο οποιοδηποτε εδωμεσα τα windows 8 ΚΑΙ RT tablets και ξερω πολυ καλα και τις δυνατοτητες τους και τις αδυναμίες τους!

Τα windows RT εχουν το ρολο τους και αυτος θα γινει πολυ ξεκαθαρος σε 2 με 3 χρονια!Δεν ειναι τυχαιο που η ms σκίζεται για να τα περάσει ενω βλεπει οτι δεν τραβάνε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

3. Κόστος: τα RT στις 10" είναι και πιο φτηνά και συμπεριλαμβάνουν το Office (including Outlook)

 

 

Tο RT στις 10" ειναι ακριβοτερα και χωρις πληκτρολογιο σε σχεση με το asus transformer 10"  που εχει πληκτρολογιο, ειναι ελαφρυτερο και εχει κανονικα,full windows 8.1 και κανονικο office.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν όμως είσαι user που στοχεύεις στο mobility και χρειάζεσαι ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία, σε ακόμα μικρότερο βάρος και να έχεις αρκετά από τα χαρακτηριστικά ενός πλήρους OS (π.χ. printing, full usb, MS Office, Flash Player, 2+ apps ταυτόχρονα στην οθόνη) τότε τα Windows RT έχουν και παραέχουν νόημα.

Και επιβεβαιωση για το transformer t100 οτι εκτος οτι κοστιζει $349 με keyboard dock, full windows8 , office 2013, ειναι convertible, ειναι γρηγοροτερο και φθηνοτερο απο το surface rt, εχει μικροτερο βαρος και μαλλον μεγαλυτερη αυτονομια(παρομοια με ipad mini και ipad 4):

http://www.anandtech.com/show/7428/asus-transformer-book-t100-review/5

 

59073.png

 

Ουσιαστικα καθιστα αχρηστα τα surface 2 rt  και τα windows 8 rt.

 

Εξαιρετικη συσκευη για την τιμη της, σε 1-2 χρονια ετσι θα ειναι τα μισα λαπτοπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

MS Surface 2 (RT) starting from $449

MS Surface Pro 2 starting from $899

 

Αυτή είναι η διαφορά.

 

Τα Pro έχουν συμβατότητα με όλα τα προηγούμενα, μέχρι και τα Windows 95, και γι αυτό θέλουν πολλή μνήμη και δυνατό επεξεργαστή και έτσι το κόστος είναι διπλάσιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

MS Surface 2 (RT) starting from $449

MS Surface Pro 2 starting from $899

 

Αυτή είναι η διαφορά.

 

Τα Pro έχουν συμβατότητα με όλα τα προηγούμενα, μέχρι και τα Windows 95, και γι αυτό θέλουν πολλή μνήμη και δυνατό επεξεργαστή και έτσι το κόστος είναι διπλάσιο.

Υπαρχουν tablets που τρεχουν με intel atom 2gb ram full windows 8.1 σε χαμηλοτερη τιμη και καλες επιδωσεις με απλη χρηση!Και υπαρχουν πολλα προγραμματα στα windows 7 που δεν ειναι τοσο απαιτητικα ωστε να μην μπορεσει να ανταπεξελθει ο τετραπυρινος atom!
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 5 μήνες μετά...

Δεν περίμενα τέτοιο comment από την κεφαλή του theverge....

 

Goodbye Surface RT. You had a good run. Well, you had a run.
 
Επίσης τέλος παραγωγής και για το επαναστατικό ασύρματος πληκτρολόγιο.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...