BloodDonor89 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα,Σήμερα είναι έτοιμο το pc μου μέχρι στιγμής όλα είναι οκ πέρασα windows drivers κτλ.Θέλω όμως να ρωτήσω το εξής: Αν οι θερμοκρασίες είναι εντάξει.Επίσης να πω ότι το κουτί είναι δεκαετίας, είμαι με στοκ ψυκτρα και fan. Έχω βάλει άλλο ένα fan (από τον παλιό επεξεργαστή που ήταν Ρ4) το οποίο το τοποθέτησα πίσω στο κουτί ώστε να βγάζει τον αέρα.Υπό αυτές τις συνθήκες οι θερμοκρασίες είναι λογικές;Hwinfo & hwmonitorΥ.Γ τα Χριστούγεννα θα αλλάξει το κουτί και ίσως του φτιάξω το airflow (ανάλογα τα χρήματα).Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Millennium Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Με τι στρέσαρες; Το package είναι ανεβασμένο.
BloodDonor89 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Απλά το έκανα εγκατάσταση και άρχισα να του περνάω drivers προγράμματα τέτοια. Του έκανα και την αξιολόγηση εκείνη την ώρα που έχουν τα win7. Δηλαδή έκανα πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Όταν είναι σε νορμάλ με torrent ανοιχτό είναι στα 48-50. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
WalkerSW Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Τωρα εγώ αν πω αλλη μια φορα να μην εμπιστευεστε πλεον το hardware monitor θα γινω γραφικός??? Εδω και πολλε εκδοσεις η αξιοπιστια του ειναι πολυ υπο του μηδενος. 1
STORM1978 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, Σήμερα είναι έτοιμο το pc μου μέχρι στιγμής όλα είναι οκ πέρασα windows drivers κτλ. Θέλω όμως να ρωτήσω το εξής: Αν οι θερμοκρασίες είναι εντάξει. Επίσης να πω ότι το κουτί είναι δεκαετίας, είμαι με στοκ ψυκτρα και fan. Έχω βάλει άλλο ένα fan (από τον παλιό επεξεργαστή που ήταν Ρ4) το οποίο το τοποθέτησα πίσω στο κουτί ώστε να βγάζει τον αέρα. Υπό αυτές τις συνθήκες οι θερμοκρασίες είναι λογικές; Hwinfo & hwmonitor Υ.Γ τα Χριστούγεννα θα αλλάξει το κουτί και ίσως του φτιάξω το airflow (ανάλογα τα χρήματα). Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Τι 112000 στροφές βλέπω? Τουρμπίνα του έβαλες? Τέσπα, όντως το hardware monitor είναι ελεεινο, βάλε κάποιο άλλο σαν το real temp, core temp κτλ. googlare και θα βρεις πολλά.
Zapee995 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Τωρα εγώ αν πω αλλη μια φορα να μην εμπιστευεστε πλεον το hardware monitor θα γινω γραφικός??? Εδω και πολλε εκδοσεις η αξιοπιστια του ειναι πολυ υπο του μηδενος. ^Αυτο. Κατεβασε Coretemp, Real temp και κοιτα θερμοκρασιες να εισαι σιγουρος γιατι τα περιστατικα σαν το δικο σου ειναι πολλα.
BloodDonor89 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Το real λέει ότι δεν υποστηρίζει τον επεξεργαστή. Το core temp δεν μετράει τις θερμοκρασίες. 0 λέει και για τους δύο πυρήνες. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα