Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

ειχα κανει μια αγορα ενα μιση μηνα πριν. Μιλησα με τον πωλητη και μου επεστρεψε αμεσως τα χρηματα, οριστε και ενα κομματι του μηνυματος που ελαβα απο το paypal http://prntscr.com/1xgp3m

Μπαινω στο paypal και δεν βλεπω τα χρηματα ουτε στο νομισμα euro ουτε και στο USD.

Αφου εκανα την συγκεκριμενη αγορα μετα απο 15-20 μερες, προσθεσα μια χρεωστικη καρτα. Και την προηγουμενη χρεωστικη που ειχα της αλλαξα τραπεζικο λογαριασμο (δηλαδη την συνδεσα με αλλον λογαριασμο).

Πρεπει να περασουν καποιες ωρες ως και μερες για να φανουν τα λεφτα στο paypal?

Δεν ειναι μεγαλο ποσο, αλλα θα μου επιστραφουν κι αλλα χρηματα (2 αγορες απο hong kong δεν ηρθαν ποτε, 02/09 η μια 09/09 η αλλη).

Δημοσ.

Καλησπερα,

ειχα κανει μια αγορα ενα μιση μηνα πριν. Μιλησα με τον πωλητη και μου επεστρεψε αμεσως τα χρηματα, οριστε και ενα κομματι του μηνυματος που ελαβα απο το paypal http://prntscr.com/1xgp3m

Μπαινω στο paypal και δεν βλεπω τα χρηματα ουτε στο νομισμα euro ουτε και στο USD.

Αφου εκανα την συγκεκριμενη αγορα μετα απο 15-20 μερες, προσθεσα μια χρεωστικη καρτα. Και την προηγουμενη χρεωστικη που ειχα της αλλαξα τραπεζικο λογαριασμο (δηλαδη την συνδεσα με αλλον λογαριασμο).

Πρεπει να περασουν καποιες ωρες ως και μερες για να φανουν τα λεφτα στο paypal?

Δεν ειναι μεγαλο ποσο, αλλα θα μου επιστραφουν κι αλλα χρηματα (2 αγορες απο hong kong δεν ηρθαν ποτε, 02/09 η μια 09/09 η αλλη).

Οχι, τα χρήματα εμφανίζονται στον λογαριασμό σου ταυτόχρονα με το μήνυμα του παυπαλ. Αυτο που κανει 3-4 μερες ειναι απο το παυπαλ  στην κάρτα σου ή τον λογαριασμό σου

Δημοσ.

Δεν εμφανίζονται ούτε στο PayPal ούτε στον λογαριασμό. Το μόνο που φαίνεται στο PayPal είναι ότι έγινε το refund. Τα χρήματα σε ποιον λογαριασμό θα πάνε; Σ αυτό που είναι τώρα συνδεδεμένη η χρεωστική η σ αυτό που ήταν όταν έγινε η αγορά;

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Δεν εμφανίζονται ούτε στο PayPal ούτε στον λογαριασμό. Το μόνο που φαίνεται στο PayPal είναι ότι έγινε το refund. Τα χρήματα σε ποιον λογαριασμό θα πάνε; Σ αυτό που είναι τώρα συνδεδεμένη η χρεωστική η σ αυτό που ήταν όταν έγινε η αγορά;

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Εκει λεει και το ποσον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...