firepc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Γεια χαρα παιδια, εχω αυτη τη τηλεωραση και θελω να την κανω Software Upgrade γιατι λεει στο site της Philips οτι διορθωνει πολλα πραγματα και να δω αν θα παιζει και ελληνικους υποτιτλους. Στο menu της tv λεει οτι εχει την εκδοση UMv 313913705196 - 20120831 και το upgrade ειναι αυτο εδω http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=en&scy=es&ctn=46PFL5537H/12 και λεει οτι ειναι το upgrade Version: 000.100.000.000 θελω να ρωτησω αν οντως ειναι ενα νεο upgrade γιατι με τις εκδοσεις και τα νουμερα μπερδευτικα. και κατι αλλο, υπαρχει περιπτωσει με το νεο upgrade να μου μεινει η tv στο τοπο;
OrPolyzos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Απ΄ ότι είδα είναι η πιο νέα έκδοση αυτή που πόσταρες, αλλά δεν αναφέρει στα Release Notes ότι διορθώθηκε κάτι σχετικά με τους υπότιτλους.Να σου μείνει η TV στο τόπο γενικά όταν μπλέκεσαι με αυτά είναι πιθανό, αλλά στη συγκεκριμένη είναι κάπως αυτοματοποιημένη η διαδικασία. Ακολούθησε επακριβώς τις οδηγίες που έχει στο site "Installation instructions" και δε νομίζω να έχεις πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα