killmelater Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα στο πληθος... χρειαζομαι τα φωτα σας. Λοιπον η μητερα μου τρακαρε το αμαξι fiat punto gt 98' , εχω παραδωσει πινακιδες κ θελω να το πουλησω για ανταλλακτικα αλλα χωρις να το κανω μεταβιβαση.. 1΄=γινετε να το κανω οριστικη διαγραφη με καποιον τροπο κ να το πουλησω μετα? 2= πρεπει να βγαλω ολα τα πραγματα κ μετα να το κανω οριστικη διαγραφη πηγαινοντασ το κουφαρι στην ανακυκλωση αυτοκινητου? το δεχονται ετσι? ή θα εχω καποια επιπτωση στο μελλον?κ αν ναι κοστιζει? 3= γενικα επειδη οι μερες μας ειναι δυσκολες δε θελω να το δωσω ολοκληρο οπως ειναι κ να παρω 200 ευρο που μου ειπε ο υπευθυνος απο την ανακυκλωση αυτοκινητου. μπορει καποιον να με βοηθησει? Βρεθηκε ενα παιδι που θελει να το αγορασει ολοκληρω αλλα δε μπορουμε να βρουμε ακρη το πως πρεπει να γινει... ΣαΣ Ευχαριστω εκ το πρωτερον............!!!!
killmelater Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 παιδες μια παρακλησει ε ολους οποιος γνωριζει να δωσει μια απαντηση ευχαριστωωω...!
Joshua21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Αν και έχει συζητηθεί ξανά το θέμα... 1. Όχι δεν γίνεται. Απαραίτητη προϋπόθεση γι να γίνει οριστική διαγραφή είναι να παραλάβει πρώτα το διαλυτήριο το όχημα. 2. Όχι δεν γίνεται. Κάπου είχα ακούσει ότι κάποια διαλυτήρια δέχονται να τους παραδώσεις μόνο το κουφάρι ΑΦΟΥ τους δώσεις όμως 200€. Δεν είμαι σίγουρος όμως αν ισχύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα