Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν επαναγεμιζομενεσ κάψουλες για τις dolce gusto.

Ευχαριστώ

Αποστολή από το XT910 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ναι και εγω δεν βρήκα τιποτα αραγε δοκιμασε κανεις αυτα απο το youtube δουλευουν ετσι οπως δειχνουν;;;

• Like 1
Δημοσ.

Ναι εχω δοκιμασει καποια κολπακια απο το youtube, δουλευουν αρκετα καλα.. αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο, το θεμα ειναι η ποιοτητα..

Γινεται πχ να κοψεις 2 καψουλες, την μια απο την μεση και κατω, και την αλλη απο την μεση και πανω, και καθε φορα να την γεμιζεις και να κουμπωνεις τα 2 μερη.. και να βαζεις την καψουλα με την τρυπουλα ακριβως στο ιδιο σημειο ωστε να την τρυπαει καθε φορα εκει.. κλπ κλπ

Δημοσ.

Φίλε άνοιξα και εγώ μια άλλη είδα που στην μέση είχε κατι σαν μεμβρανη εκείνο το κόβεις;;; δεν χρειάζεται;

Δημοσ.

Φίλε άνοιξα και εγώ μια άλλη είδα που στην μέση είχε κατι σαν μεμβρανη εκείνο το κόβεις;;; δεν χρειάζεται;

Δεν χρειαζεται

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τί έγινε έληξε η πατέντα της Dοlce Gusto; Καλή φάση.  Αν είναι έτσι, σε λίγο θα βρωμίσει ο τόπος από τέτοιες κάψουλες και σε πολύ χαμηλότερες τιμές.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

http://www.emohomestore.com/#!emocup-for-dolce-gusto

αυτη ειναι απλα μεσω ελλαδας με εξτρα χρεωση

Παράγγειλα και από εκεί πριν από καμμία εβδομάδα ... περίπου το ίδιο μου βγήκαν με express οι 3 κάψουλες αλλά ακόμα να έρθουν.. το i-home.gr όμως δίνει και εγγύηση αν δεν σου αρέσει να την επιστρέψεις... για να δούμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...