Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να ψάχνεις να ξαναγεμίζεις τα αναλώσιμα της καφετιέρας είναι παράπονο για τις τιμές προφανώς.

προσωπικά δε βρίσκω νόημα... μια χαρα βγαίνουν 16 κάψουλες με 3.80 όταν εχει -20% το carrefour... 24 σεντς ο καφες, με κανονική τιμή τα 30, είναι ακριβα;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εγώ το υπολόγισα στα 7 λεπτά με χύμα καφέ :P

κάπως έτσι :rolleyes:

Παρέλαβε τελικά κανείς να μας πει πως δουλεύει;

Πάντως λέει ότι χρησιμοποιείται πάνω από 50 φορές, αν το πιστέψουμε και πάλι βγαίνει ένα κόστος περίπου 20 λεπτά τη φορά (αφού κάνει 10 ευρώ).

Εμένα με ανησυχεί και το γεγονός ότι κάνει στο ίδιο σημείο την τρύπα που σημαίνει ότι μετά από μερικές φορές η τρύπα θα ξεχειλώσει και θα ξερνάει νερό…

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έπειδή τη χρησιμοποιώ πολύ τη συγκεκριμένη μηχανή είδα αυτή τη κάψουλα

http://i-home.gr/ind...roduct_id=30868

η οποία μου ήρθε κανονικά.

για φρέντο και για καπουτσίνο μου σύστησαν και πήρα αυτό το χύμα γάλα σε σκόνη

http://www.vend-shop...a-skoni/Prolait

και χύμα καφέ αλεσμένο και ενός τοπικού καταστήματος espresso super

και illy grounded αλεσμένο

και στις δύο περιπτώσεις και το γάλα και ο καφές μου βγαίνουν νερουλοί σε σημείο να μη πίνονται.

με τις κανονικές κάψουλες όλα καλά...

τι μπορεί να φταίει? κάνω κάτι λάθος εγώ που δε νομίζω? ή λάθος γάλα και καφέδες?

Δημοσ.

όχι σε καμμία περίπτωση βγαίνει από την αρχή νερουλό και μάλιστα όταν καθαρίζω τη κάψουλα βλέπω το κατακάθι του καφέ σε μεγάλη ποσότητα που σημαίνει ότι δε...τραβάει καφέ αλλά βγαίνει νερό από καφέ...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχει μεγάλη σημασία τι καφε χρησιμοποιείς και το πάτημα του καφε για να βγάλει καϊμάκι. Εγώ γεμίζω την κάψουλα μέχρι τη γραμμή και πατάω με ένα καπάκι από μπουκάλι νερού δυνατά και βγάζει μια χαρά καφε ειδικά ο illy βγαίνει πολύ καλός!

Για γάλα δεν ξέρω να σου πω αφού χρησιμοποιώ παστεριωμένο γιατί μου αρέσει καλύτερα..

Πρός το παρόν έχω φτιάξει πάνω από 150 καφέδες με την ίδια κάψουλα το μυστικό είναι να προσέχεις το κάλυμμα σιλικόνης να μην το τρυπάς όπου να ναι αλλά μόνο στην τρύπα που έχει δημιουργηθεί από την αρχή!

Δημοσ.

Ο τρόπος για να ρίξετε το κόστος είναι απλός. Αγοράστε μια ημι-αυτόματη καφετιέρα και το κόστος θα είναι περίπου 12 σεντς/καφές. Με καλής ποιότητας καφέ φυσικά. Πρόσφατα έκανα συζήτηση με πωλητή γνωστής εταιρείας και ο ίδιος μου είπε "δεν σε συμφέρει να αγοράσεις γιατί κάνεις μεγάλη κατανάλωση καφέ". Για έναν καφέ την μέρα καλές είναι αυτές με τις κάψουλες, για παραπάνω δεν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...