paylidis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Το να ψάχνεις να ξαναγεμίζεις τα αναλώσιμα της καφετιέρας είναι παράπονο για τις τιμές προφανώς. προσωπικά δε βρίσκω νόημα... μια χαρα βγαίνουν 16 κάψουλες με 3.80 όταν εχει -20% το carrefour... 24 σεντς ο καφες, με κανονική τιμή τα 30, είναι ακριβα;
michael92 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Τότε γιατί ο op να ψάχνει για ξαναγεμισμένες;
paylidis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Τότε γιατί ο op να ψάχνει για ξαναγεμισμένες; ε για να ρίξει το κόστος στα 10-12 λεπτά... 1
gt_hellas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 ε για να ρίξει το κόστος στα 10-12 λεπτά... εγώ το υπολόγισα στα 7 λεπτά με χύμα καφέ κάπως έτσι
loukats13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 εγώ το υπολόγισα στα 7 λεπτά με χύμα καφέ κάπως έτσι Παρέλαβε τελικά κανείς να μας πει πως δουλεύει; Πάντως λέει ότι χρησιμοποιείται πάνω από 50 φορές, αν το πιστέψουμε και πάλι βγαίνει ένα κόστος περίπου 20 λεπτά τη φορά (αφού κάνει 10 ευρώ). Εμένα με ανησυχεί και το γεγονός ότι κάνει στο ίδιο σημείο την τρύπα που σημαίνει ότι μετά από μερικές φορές η τρύπα θα ξεχειλώσει και θα ξερνάει νερό…
agoraki_23 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Έπειδή τη χρησιμοποιώ πολύ τη συγκεκριμένη μηχανή είδα αυτή τη κάψουλα http://i-home.gr/ind...roduct_id=30868 η οποία μου ήρθε κανονικά. για φρέντο και για καπουτσίνο μου σύστησαν και πήρα αυτό το χύμα γάλα σε σκόνη http://www.vend-shop...a-skoni/Prolait και χύμα καφέ αλεσμένο και ενός τοπικού καταστήματος espresso super και illy grounded αλεσμένο και στις δύο περιπτώσεις και το γάλα και ο καφές μου βγαίνουν νερουλοί σε σημείο να μη πίνονται. με τις κανονικές κάψουλες όλα καλά... τι μπορεί να φταίει? κάνω κάτι λάθος εγώ που δε νομίζω? ή λάθος γάλα και καφέδες?
xifiassamsung Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 μηπως βαζεις μεγαλο φλυτζανι κ μεχρι να γεμισει βγαινει αραιο?
agoraki_23 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 όχι σε καμμία περίπτωση βγαίνει από την αρχή νερουλό και μάλιστα όταν καθαρίζω τη κάψουλα βλέπω το κατακάθι του καφέ σε μεγάλη ποσότητα που σημαίνει ότι δε...τραβάει καφέ αλλά βγαίνει νερό από καφέ...
gt_hellas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Έχει μεγάλη σημασία τι καφε χρησιμοποιείς και το πάτημα του καφε για να βγάλει καϊμάκι. Εγώ γεμίζω την κάψουλα μέχρι τη γραμμή και πατάω με ένα καπάκι από μπουκάλι νερού δυνατά και βγάζει μια χαρά καφε ειδικά ο illy βγαίνει πολύ καλός! Για γάλα δεν ξέρω να σου πω αφού χρησιμοποιώ παστεριωμένο γιατί μου αρέσει καλύτερα.. Πρός το παρόν έχω φτιάξει πάνω από 150 καφέδες με την ίδια κάψουλα το μυστικό είναι να προσέχεις το κάλυμμα σιλικόνης να μην το τρυπάς όπου να ναι αλλά μόνο στην τρύπα που έχει δημιουργηθεί από την αρχή!
ntTriantafillos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Ο τρόπος για να ρίξετε το κόστος είναι απλός. Αγοράστε μια ημι-αυτόματη καφετιέρα και το κόστος θα είναι περίπου 12 σεντς/καφές. Με καλής ποιότητας καφέ φυσικά. Πρόσφατα έκανα συζήτηση με πωλητή γνωστής εταιρείας και ο ίδιος μου είπε "δεν σε συμφέρει να αγοράσεις γιατί κάνεις μεγάλη κατανάλωση καφέ". Για έναν καφέ την μέρα καλές είναι αυτές με τις κάψουλες, για παραπάνω δεν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα