Προς το περιεχόμενο

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσ/νίκης.


Doyle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα! Ονομάζομαι Πέτρος και είμαι καινούργιος εδώ.

Ενδιαφέρομαι για κράτηση εισιτηρίου, την 1η Νοεμβρίου στο Ολύμπιον και την ταινία του Jim Jarmusch "Only Lovers Left Alive". Από το επίσημο site του φεστιβάλ(http://www.filmfestival.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=596) με στέλνουν στη σελίδα του Viva (http://www.viva.gr/tickets/venues/olympion/#about), όπου εκεί δε βρίσκω την ταινία και την ημερομηνία της πρεμιέρας για να κάνω κράτηση. 

Θα μπορούσε κανείς να μ'ενημερώσει αν μπορώ να κλείσω εισιτήριο με κάποιο άλλο τρόπο?
Ευχαριστώ.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

 

Η προβολή/πρεμιέρα του Τζάρμους (που θα παρευρεθεί κιόλας) για 1η Νοεμβρίου που ψάχνεις, θα γίνει αμέσως μετά την τελετή έναρξης, στην οποία για να μπεις θέλει πρόσκληση, δεν είναι με εισιτήριο, γι'αυτό δεν βρίσκεις. Όμως επειδή η ταινία εντάσσεται στο πρόγραμμα Νέοι Ορίζοντες, θα γίνει επαναληπτική προβολή μέσα στο πρόγραμμα, κάποια στιγμή. Οπότε κράτηση, μόνο για τότε (το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ δεν έχει βγει ακόμη, βέβαια).

 

Γενικά τώρα, κράτηση γίνεται και τηλεφωνικά αλλά πρέπει να πας να παραλάβεις το αργότερο 3 ώρες πριν την έναρξη της ταινίας από Λιμάνι ή από το Γυάλινο περίπτερο του φεστιβάλ στην Αριστοτέλους.

Ακόμη πιο γενικά, άσχετα από κρατήσεις, εισιτήρια βγάζεις στα ταμεία Αριστοτέλους/Λιμάνι. Ανάλογα με την ταινία, γίνεται χαμός, οπότε κι εκεί πράττεις αναλόγως για το πότε πας να τα βγάλεις.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μίλησα τηλεφωνικώς με το "Ολύμπιον" όπου θα γίνει η πρεμιέρα (παρουσία του Jim Jarmusch) και πάνω κάτω μου είπαν αυτό που έγραψες scullyist. Απλά είναι αμαρτία να έρχεται για πρώτη φορά ο Jarmusch στην Ελλάδα και να μη μπορούμε να τον δούμε. Και δε το βλέπω να ξαναέρχεται... 
Χάσαμε πέρσι τον Kaurismaki, το ίδιο βλέπω να γίνεται και με τον Jarmusch.

Κοσμόπολις ρε, άπλα με κανα δίκιλο pop corn και άπλυτη μοκέτα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω μια απορια.το 2011 ειχε ακουστει πως θα ερχοταν ο σων πεν στο Film festival    της θεσσαλονικης για μια ταινια του.ενα ροκα που εμιαζε με γυναικα  :lol:  

τελικα ηρθε; τον ειδε κανεις; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...