Neikon Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα και πάλι παλικάρια. αγόρασα την Asus GTX 650 TI Boost DC II OC 2 GB 192 BIT αλλά έχω 2 προβλήματα... όταν την συνδέω με το DVI στην οθόνη μου παίζει μια χαρά...όταν όμως την συνδέω με το HDMI καλώδιο μου φωτεινά Pixels στην οθόνη... τι μπορεί να φταίει??? Και το δεύτερο όταν πάω να την κάνω boost από το πρόγραμμα GPU Tweak εκεί τα βλέπει όλα κολυόμενα !!!! Μου εμφανίζει κάτι τέτοια http://imageshack.us/photo/my-images/819/cn09.png/ και μου βγάζει μήνυμα ότι το πρόγραμμα οδηγός Kernel Nvidia μπλα μπλα σταμάτησε να λειτουργεί.
MaxPayne Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 νομιζω κατι παιζει με τις ρυθμισεις του monitor
Thanos1972 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ποσο πας να την σηκωσεις μεσω του προγραμματος?ποιο ειναι το τροφοδοτικο σου?
Neikon Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Τσίτα πάω να δώσω!!! το τροφοδοτικό μου είναι αρκετά παλιό... 500άρι... Και με το HDMI τι παίζει? φταίει που το καλώδιο δεν είναι 1,4 version? Τι μπορεί να φταίει? βασικά όταν αγόρασα την κάρτα γραφικών στο κουτί μέσα έλειπε ο αντάπτορας που τροφοδοτεί την κάρτα με ρεύμα σε περίπτωση που το τροφοδοτικό δεν έχει... υπάρχει περίπτωση να είναι μεταχειρισμένη? να επικοινωνήσω με Asus?
Thanos1972 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Τσίτα πάω να δώσω!!! το τροφοδοτικό μου είναι αρκετά παλιό... 500άρι... Και με το HDMI τι παίζει? φταίει που το καλώδιο δεν είναι 1,4 version? Τι μπορεί να φταίει? βασικά όταν αγόρασα την κάρτα γραφικών στο κουτί μέσα έλειπε ο αντάπτορας που τροφοδοτεί την κάρτα με ρεύμα σε περίπτωση που το τροφοδοτικό δεν έχει... υπάρχει περίπτωση να είναι μεταχειρισμένη? να επικοινωνήσω με Asus?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα