Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω επιτελους να κανω την παραγγελια μου κ νομιζω το mindfactory ειναι η καλυτερη επιλογη. επειδη διαβαζω οτι το ΄ξερετε΄το μαγαζι, μπορει καποιος να με βοηθησει στο κομματι της αποστολης κ των χρεωσεων παρακαλω? δεν βγαζω ακρη με τα γερμανικα....

• Like 1
Δημοσ.

έχω παραγγείλει από εκεί. Τα μεταφορικά ήταν 20 ευρώ αν θυμάμαι καλά, αλλά όμως για την μεταφορά των χρημάτων θέλουν μόνο τραπεζικό έμβασμα το οποίο ανέρχεται στα 11 ευρώ (στην δική μου περίπτωση). Άρα ξεκινάς με ένα ποσό +30 από την αρχή. 

Γενικά είναι μια χαρά κατάστημα, έχουν καλή ανταπόκριση στα mails και επίσης θα σου δώσουν track number για το πακέτο σου!  Δεν νομίζω ότι έχεις να φοβηθείς κάτι go for it! 

Δημοσ.

έχω παραγγείλει από εκεί. Τα μεταφορικά ήταν 20 ευρώ αν θυμάμαι καλά, αλλά όμως για την μεταφορά των χρημάτων θέλουν μόνο τραπεζικό έμβασμα το οποίο ανέρχεται στα 11 ευρώ (στην δική μου περίπτωση). Άρα ξεκινάς με ένα ποσό +30 από την αρχή. 

Γενικά είναι μια χαρά κατάστημα, έχουν καλή ανταπόκριση στα mails και επίσης θα σου δώσουν track number για το πακέτο σου!  Δεν νομίζω ότι έχεις να φοβηθείς κάτι go for it! 

εκανα ενα printscreen για να δειξω τι παιζει. εχω παραγγειλει 8 προιοντα κ συνολο μου βγαζει 1011,85 κ απο κατω μου χρεωνει συν 161,55 για φορο. γιατι? αφου η τιμη του καθε προιοντος ειναι με φπα? κ στο τελος μου λεει 1313,28 συνολικο κοστος. δλδ 300 ευρω περισσοτερα :S btw μηπως υπαρχει δυνατοτητα να το βαλω στα αγγλικα?

post-262181-0-56243600-1382035770_thumb.jpg

Δημοσ.

κάτι κάνεις λάθος, αλλά ούτε γερμανικά ξέρω ούτε θυμάμαι να σου πω! Δεν μπορείς να αλλάξεις την γλώσσα στην σελίδα, απλά προτείνω όπου δυσκολεύεσαι να χρησιμοποιήσεις google translate. 

Δημοσ.

Ρε man μπες με google chrome και οταν μπεις στην σελιδα θα σου πει πανω να κανει translate απο γερμανικα σε αγγλικα, εσυ πάτα ναι και ολα κομπλε :)

Δημοσ.

Αυτό είναι το σύνολο για 72 δόσεις που βλέπεις κάτω, το πάνω νούμερο είναι το σύνολο 1.011 για αγορά μετρητοίς/κάρτα.

Δημοσ.

οκ παιδια ευχαριστω! παρεπιπτοντως το google translate καμια φορα τα βγαζει λιγο περιεργα κ επειδη μιλαμε για χιλιρικο κ πανω δεν ειμαστε για λαθη :)

• Like 1
Δημοσ.

οκ παιδια ευχαριστω! παρεπιπτοντως το google translate καμια φορα τα βγαζει λιγο περιεργα κ επειδη μιλαμε για χιλιρικο κ πανω δεν ειμαστε για λαθη :)

Στο site --> google.translate.com τα κανει οπως να'ναι...

Αλλα η επιλογη που σου βγαζει ο browser ειναι σωστη! Σε αγγλικα ομως μεταφραση,οχι σε ελληνικα...

Τουλαχιστον εγω που εμπαινα συνεχεια μεχρι χθες σε γαλλικα και γερμανικα site επειδη κοιτουσα τις καινουριες καρτες γραφικων της amd παντα εκανα translate της σελιδας και ηταν σωστα..

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως δεν γνώριζα τίποτα για το συγκεκριμένο μαγαζί. Αλλά ψάχνοντας για νέα κάρτα γραφικών, βρήκα τούτη εδώ σε ελληνικό φόρουμ: http://www.mindfactory.de/product_info.php/3072MB-Sapphire-Radeon-R9-280X-Tri-X-OC-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Retail-_949732.html

Το μαγαζί θεωρείται αξιόπιστο, η τιμή της κάρτας είναι μια χαρά αλλά τα μεταφορικά των 30 ευρώ κάπου μου κολλάνε... Δυστυχώς την παρούσα στιγμή δεν έχω σκοπό να αγοράσω κάτι άλλο, οπότε μάλλον θα πάω πάσο. Πληροφοριακά πάντως την ίδια κάρτα το Πλαίσιο την έχει στα 350, ήμαρτον.

Δημοσ.

nzeppos στα 330€ χωρίς μεταφορικά βρίσκεις την 280Χ Toxic (που είναι και γρηγορότερη υλοποίηση) από Ελλάδα.Στα 290-300 βρίσκεις Gigabyte Windforce και Asus DCU II και υπάρχουν και φθηνότερες.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, η Toxic είναι η κάρτα που έχει το Πλαίσιο (εκ παραδρομής έγραψα ότι είναι ίδια με την Tri-X). Και οι 2 κοστίζουν περίπου τα ίδια λεφτά στο mindfactory, αλλά φυσικά νομίζω πως θα προτιμήσω τα 330 του http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=27780&catid=48 παρά τα 325 από Γερμανία (αν μη τι άλλο θα έχω μια απόδειξη για την εφορία).

Σε γενικές γραμμές πάντως φαίνονται ενδιαφέρουσες οι τιμές του γερμανικού καταστήματος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...