g8anos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Καλημερα, θελω να παρακαμψω καπως τον proxy στην εταιρία που δουλευω (γιατι τα εχει ολα κλειδωμενα) και σκεφτηκα να δοκιμάσω να εχω το laptop σπιτι μου ανοιχτο και συνδεδεμενο στο ιντερνετ, και καπως να συνδεθω απο το desktop της δουλειας μου απο το γραφειο, και να σερφαρω απο μεσω remote. Δοκιμασα λιγο στο σπιτι μου πειραματικά το remote desktop connection των windows αλλα @@ Ηταν το desktop PC μου με win8 στο δικο μου δικτυο, και δοκίμασα να μπω με remote στο Laptop μου με win7 στο δικτυο του γειτονα. Δεν λειτουργησε, με εδειχνε σφαλμα. Οταν τα εβαλα κ τα 2 στο ιδιο δικτυο τοτε το ειδε, αλλα κ παλι δεν εμπαινε. (δεν εχω password στο laptop οποτε ισως να χρειαζεται ?) Υπαρχει καποιος πιο ευκολος τροπος? Ευχαριστω εκ των προτέρων για τις απαντησεις.
NikosKallithea Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δες το teamviewer. Αν ειναι σοβαρη η εταιρεια το teamviewer δεν περναει.
g8anos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Σοβαρή είναι μεν, αλλα για ενα σεμιναριο που χρειαστηκα remote access (δεν ειχε σχεση με την εταιρία) μπορεσα κ συνδεθηκα κανονικα! Επισης, το teamviewer μπορει να τρεξει χωρις εγκατασταση στο pc? πχ μεσω browser chrome?
rfc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 μπορεις να σερφαρεις και με αλλο proxy, αν δε σου κανει ο δικος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα