Leite33 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα Θέλω λίγο βοήθεια σε κάτι. Έχω ένα barcode scanner MS9535 της metrologic. Προσπαθώ να το συνδέσω μέσω PS2 σε windows 7. Ένω έχω κάνει ότι λένε οι οδηγίες και τα manual ωστόσο δεν μου σκαναρει. Σε οποιδήποτε barcode και να σκανάρω σε ένα αρχείο txt δε μου βγάζει τίποτα. Έχει κάποιος κάτι παρόμοι που να μπορεί να με βοηθήσει;
rfc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μπιπ κανει αμα το περασεις απο καποιο barcode? Αν κανει μπιπ και ανοιξεις ενα notepad βλεπεις να το περναει μεσα?
Apatewna Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα Θέλω λίγο βοήθεια σε κάτι. Έχω ένα barcode scanner MS9535 της metrologic. Προσπαθώ να το συνδέσω μέσω PS2 σε windows 7. Ένω έχω κάνει ότι λένε οι οδηγίες και τα manual ωστόσο δεν μου σκαναρει. Σε οποιδήποτε barcode και να σκανάρω σε ένα αρχείο txt δε μου βγάζει τίποτα. Έχει κάποιος κάτι παρόμοι που να μπορεί να με βοηθήσει; Εννοείς οτι έχεις το εγχειρίδιο της συσκευής και ακολούθησες τα βήματα που λέει για να ενεργοποιήσεις την υποστήριξη σύνδεσης σε IBM PS/2 και πάλι δεν δουλεύει? Στο καλώδιο-διακλαδωτή που συνδέει το scanner στον Η/Υ έχεις συνδέσει πληκτρολόγιο PS/2 ή όχι ?
Leite33 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα Το καλώδιο το έχω συνδέσει σε ps2 πανω στο pc και στη συνέχεια καταλήγει στη βάση. Στον διακλαδωτή δεν έχω συνδέσει τίποτα. Δεν ξέρω αν χρειάζεται. Στο συγκεκριμένο scanner έγινε αλλαγή μπαταρίας γιατί η παλιά είχε καταρεύσει. Απο εκεί και πέρα κατέβασα το manual και έκανα ακριβώς ότι έλεγε. Ανοίγω ένα notepad φαίνεται να σκαναρει αλλά δε μου εμφανίζει τίποτα. Το έχω δοκιμάσει σε πολλές ετικέτες διαφορετικού τύπου
Apatewna Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Για να είμαι σίγουρος ότι μιλάμε για το ίδιο πράγμα παραθέτω Site: σύνδεσμο. Στο διαφημιστικό εγχειρίδιο της ίδια σελίδας γράφει: System Interfaces = PC Keyboard Wedge, RS232, Light Pen Emulation, Stand Alone Keyboard, USB (low speed and full speed) Ένα ακόμα εγχειρίδιο (το κύριο μάλλον) Site: PDF Ελπίζω πως χρησιμοποιείς το "Stand Alone Keyboard" δηλαδή απευθείας σύνδεση χωρίς την ύπαρξη διακλαδωτή και πληκτρολογίου. Εάν όντως είναι αυτό το scanner υπάρχει και ένα βήμα που δεν γνωρίζω αν το έχεις κάνει, είναι αυτό που συνδέει ασύρματα τη βάση με το scanner και οι οδηγίες είναι στη σελίδα 15 του ανωτέρω 60-σέλιδου PDF (ESTABLISHING BLUETOOTH COMMUNICATION Between the Scanner and the Cradle)
Leite33 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που έδειξες. Τά έχω κάνει όλα τα παραπάνω. Μου σκανάρει αλλά δε μου ποστάρει τίποτα. Το έχω συνδέσει όπως ακριβώς μου λες αλλά τίποτα. Το έχω δοκιμάσει και σε windows 7 και σε windows xp. Επίσης έχω κατεβάσει τα προγραμματάκια που έχει η metrologic και έκανα κάποιες ρυθμίσεις αλλά τίποτα.
Apatewna Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που έδειξες. Τά έχω κάνει όλα τα παραπάνω. Μου σκανάρει αλλά δε μου ποστάρει τίποτα. Το έχω συνδέσει όπως ακριβώς μου λες αλλά τίποτα. Το έχω δοκιμάσει και σε windows 7 και σε windows xp. Επίσης έχω κατεβάσει τα προγραμματάκια που έχει η metrologic και έκανα κάποιες ρυθμίσεις αλλά τίποτα. H απομακρυσμένη βοήθεια έχει τα θέματά της Έχω παλέψει με αρκετά barcode scanner και έχω βγάλει άκρη γι'αυτό επιμένω. Μία από όλες τις φορές λοιπόν, ενώ είχα την εντύπωση ότι το προγραμμάτιζα σωστά, αμελούσα να σκανάρω την εντολή SUBMIT / COMMIT ή όπως μπορεί να ονομάζεται το barcode που καταχωρεί τις αλλαγές που κάνεις στο scanner. Μία άλλη φορά με παρόμοιο ασύρματο scanner, συνδεδεμένο με τον διακλαδωτή PS/2, ήταν απαραίτητο να συνδέσω και ένα PS/2 πληκτρολόγιο (στον διακλαδωτή) για να δουλέψει το scanner (ο χρήστης χρησιμοποιούσε ήδη ένα USB πληκτρολόγιο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα