nicoc89 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 εγώ δεν ξυρίζομαι συχνά , συνήθως με την κουρευτική μηχανή κάθε 1-2 εβδομάδεςστο μήνα το μούσι μου ειναι ποιο μακρύ απ τη χέτη μου και με ενοχλεί το καλοκαίρι αλλα και κρύβει την ομορφιά μουείχα πάρει gillette πακέτο με ξυράφια κανα 20ρικο για το στρατό και ξυριζόμουν τους πρώτους 4ης-5 μήνες(μαζι με το κέντρο) κάθε μέρα γιατι έχω 2-3x ταχύτητα φυτρώματος απ τον μέσο άντρα . Με τέσσερις κεφαλές αν θυμάμαι καλά έβγαλα τόσους μήνες με 0 ερεθισμούς και γρήγορο ξύρισμα. Δεν κοβόμουν ποτέ και δεν προσέχω οταν ξυρίζομαι .τώρα θα μου πεις ειναι ακριβή 20 euro αλλα για τη δουλειά της και την αντοχή της + την αντοχή των ξυραφιών τη θεωρώ κομπλε στην περίπτωση μου τα έβγαλε τα λεφτά της με το παραπάνω γιατι την έχω ακόμα και αν χρειαστεί μπορώ να ξυριστώ (1 ξυράφι κομπλέ απο όλα μετά απο 8 μηνες στρατό).
qsis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Λοιπόν. Γυναικεία, αυτά που 'χουν για τα πόδια, κάτι ροζ και φούξια και γαλάζια με 3 λεπίδες. Παίζει να κρατάνε μήνες αν τα ξεπλένεις καλά μόλις τελειώσεις. Πρέπει να μισείς τον εαυτό σου για να καταφέρεις να κοπείς επίσης, και το λέω ως κάποιος που κάνει πάντα στεγνό ξύρισμα. Ανάποδα τα λες φίλε μου. Η κοπέλα μου και η αδερφή μου μου καβατζωνουν συνέχεια λεπίδες max3 που ταιριάζουν στις μηχανές τους γιατί διαρκούν πολύ περισσότερο από τις δικές τους
The_Judas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Τα gillete mach3 είναι ακριβά αλλά οι λεπίδες τους δεν χαλάνε εύκολα. Εγώ τα κρατάω για αρκετό καιρό χωρίς πρόβλημα. Να επισημάνω επίσης ότι έχω αρκετή τριχοφυΐα στο πρόσωπο και ότι ξυρίζομαι γύρω στις 2 φορές την εβδομάδα. Τα καινούργια gillete fusion είναι απαράδεκτα. Έχουν 5 λεπίδες και είναι μεγάλα σε επιφάνεια με αποτέλεσμα να μην μπορείς να γυριστείς στα δύσκολα σημεία. Τις πρώτες 1-2 φορές είναι καλά, μέχρι ωσότου να φθαρεί το προστατευτικό τζελ που έχει πάνω...
aris1986 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Τετοια λετε και η gillete εχει μειωση κερδων 34%. Καπου το διαβασα. Παλευει να αλλάξει το στυλ του αξυριστου αρενωπου αντρα οπως στα αμερικανικα σηριαλ που ειναι ξυρισμενοι ολοι κοντρα και με πουδρα! Σε αυτο παιζει ρολο και η ανεργια φυσικα. Δεν μπορεις να πηγαίνεις στη δουλεια αξυριστος πρεπει να εχεις πενθος. Καποιες δουλειες προυποθέτουν μουσια ομως!
qsis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Βασικά αν δεν είσαι σε τίποτα σώματα ασφαλείας δεν υπάρχει λόγος για συνεχές ξύρισμα Ακόμα κι αν δεν είσαι μουσιας (σχετικά περιποιημένος εννοείται) δε χρειάζεται να ξυριζεσαι καθημερινά Εγώ προσωπικά πάντως κάθε Κυριακή τα παίρνω (και άλλοι φίλοι μου που δεν αφήνουν γένια και δουλεύουν) και δεν έχω θέμα. Η λεπίδα μου βγάζει σίγουρα δίμηνο οπότε το κόστος δεν είναι τόσο τραγικό Ο αφρός από την άλλη κρατάει σχεδόν χρόνο, επίσης δεν είναι τίποτα.Ακόμα και στο στρατό ο αφρός της Gillette μου κράτησε σίγουρα 5 με 6 μήνες Τα πιο φθηνιαρικα ξυραφάκια πάντως πέρα από το ότι δεν έχουν αντοχή μου κάνουν και τη μούρη κιμά, γιατί ξυριζομαι και τελείως ατσούμπαλα και απροσεκτα οπότε γίνομαι χάλια οπότε έχω δοκιμάσει με τέτοια
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 κ για όσους έχουν δέρμα που πετάει κοκκινίλες (συνήθως μετά από βιαστικό πρωινό ξύρισμα στη περιπτωσή μου λίγο πριν τη δουλειά) τσιμπήστε κ το πιο σούπερ αντρικό concealer έβερ.Γαμεί http://www.themenpen.co.uk/ 1
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 κ για τρανς να είναι,το θέμα είναι πως κάνει δουλειά.Είμαστε στην εποχή του μετροσέξουαλ αρσενικού.Μη γίνεστε μικροαστικές κόμπλες.
insomniaK Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 πρέπει να δεις που δουλεύω, αν σκάσω μύτη με concealer, θα είναι η πιο γρήγορη απόφαση που θα έχει πάρει διευθυντής για πάρτη μου. 2
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 ε ναι,ειδικά αν είσαι γίδι κ δε ξέρεις πως να το βάλεις φαντάζομαι θα τον διευκολύνεις.Ευκολάκι είναι όμως provided ότι έχεις IQ λίγο πιο πάνω από πιθήκι. 1
Swimmer21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Για τους κυκλους κατω απο τα ματια, εχουμε κατι?
Pablo_Hasan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Τι είναι concealer; μακιγιαζ ειναι, μου είχε βάλει μια γκομενα που μου ειχε κάνει πιπιλια στον λαιμο και ντρεπομουν να βγω έξω 1
g_alkis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Όπου να'ναι θα ρωτήσει κανείς και για eyeliner 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα