cthulhucarbide Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Για τους κυκλους κατω απο τα ματια, εχουμε κατι? Κονσίλερ
Liverpool89 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Βλεπω ολα τα ξερουμε.. Μωρε μπραβο.....
zeniath Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Σιγά μη γίνουμε κλαρινογαμπροί ρε. Μούσια και σε όποιον αρέσει αρκεί να μην είναι neckbeard, να τα κουρεύετε, προσέχετε κλπ. Τώρα για eyeliner κονσίλερ και πούδρες αυτά είναι τζιτζί αν θες να βρεις γκόμενο οπότε αν ενδιαφέρεστε κάντε τα
haris_216 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μηπως δοκιμασες καποια μηχανη με αρκετα ανοιχτη κεφαλη ή οπως ειπες το ξυραφι.Τι ξυραφι χρησημοποιουσες; Η αληθεια ειναι παντως οτι θελει λιγο παραπανω υπομονη ιδιαιτερα μεχρι να του παρεις τον αερα. η αλήθεια είναι ότι το έχω δοκιμάσει αρκετές φορές και με διάφορες μάρκες ξυραφάκια (εντάξει δεν είναι και πολλές πλέον). και μάλιστα και με διαστήματα μεταξύ του. δηλαδή να το χρησιμοποιώ, να βλέπω ότι δεν μου κάνει, να το παρατάω για 2-3 χρόνια και μετά να λέω "ας το ξαναδώ". δυστυχώς τίποτα. κι έτσι μένει η μηχανή ως διακοσμητική λεπτομέρεια (retro lover όπως είπα)
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 τζιτζί αν θες να βρεις γκόμενο οπότε αν ενδιαφέρεστε κάντε τα το 29% των στρέητ ανδρών χρησιμοποιεί συστηματικά κάποιας μορφής make up ειδικά σχεδιασμένο για άνδρες.Το δε 79% των στρέητ ανδρών στη σόουμπιζ.Από έρευνα του 2012 ΗΠΑ. 1
zeniath Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Το 99% των straight ανδρών στη σοου μπιζ όπως είπε κάποιος πιο πριν, είναι όλοι κόντρα ξύρισμα για να προωθήσουν αυτό το look μιας και η Gillete και άλλες χάνουν λεφτά worldwide. Για να είσαι στην σόου μπιζ πρέπει να έχεις ή να φαίνεται ότι έχεις άψογα χαρακτηριστικά (εκτός από κάποιες εξαιρέσεις) και ο μόνος τρόπος για να έχεις καλύτερα χαρακτηριστικά είναι να βάλεις είτε κονσίλερ (το λέει και η λέξη ότι δουλεία του είναι να κρύβει ατέλειες), make up (το ίδιο με πριν), οπότε λογικό είναι το 79% των straight αντρών στην σόου μπιζ να τα χρησιμοποιεί αυτά. Βέβαια μην ξεχνάμε 3 πολύ σημαντικά γεγονότα: 1ον) Δεν είναι κανένας από εμάς στην σόου μπιζ (για να μας νοιάζει) 2ον) Δεν υπάρχουν straight στην σόου μπιζ (εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων) 3ον) Μην ακούτε συμβουλές από gay για γυναίκες (το τι λένε στους άλλους με το τι κάνουν οι γυναίκες απέχει χιλιόμετρα) Αυτό δε πάει να πει ότι πρέπει να είστε σαν λέτσοι και αλλάζετε βρακί κάθε 15ήμερο και μούσια δάσος. 3
g_alkis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Και βασικά δεν μας νοιάζει τι κάνουν οι αμερικάνοι
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 2ον) Δεν υπάρχουν straight στην σόου μπιζ Ε,ναι σαφώς.Πως θα βγείς μετά στο κενωνία να είσαι σωστό σερνικό βαρβατίλα αν είσαι στη σοουμπιζ
gavros10 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Χρησιμοποιω ξυραφακια της gillete. Κοντρα ξυρισμα και ετσι και μετα βγαινω σαν μωρο. Μεχρι τωρα δεν αλλαζα πολλα ξυραφακια μιας και ξυριζομουν 1 φορα την εβδομαδα και αυτα τα ξυραφακια ειναι αρκετα ανθεκτικα. Θελω να αρχισω να χρησιμοποιω το σφαγιαστηρι double razor. Φοβαμαι ομως μην κοπω ασχημα μιας και ειναι πολυ πιθανο. Δυστυχως τα γενια μου δεν φαινονται ωραια για να μπορω να τα αφησω αξυριστα
zeniath Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Ε,ναι σαφώς.Πως θα βγείς μετά στο κενωνία να είσαι σωστό σερνικό βαρβατίλα αν είσαι στη σοουμπιζ Η κοινωνία και η βαρβατίλα δεν κολλάνε πουθενά σε ότι έγραψα αλλά τα κόμπλεξ μάλλον είναι too stronk. edit: Τι παθαίνει ο straight που ακολουθεί τις οδηγίες του Toxo https://www.youtube.com/watch?v=UEXQQ2uHx4A
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Η κοινωνία και η βαρβατίλα δεν κολλάνε πουθενά σε ότι έγραψα αλλά τα κόμπλεξ μάλλον είναι too stronk.Κάτσε,όταν αποκτήσω γυναίκα κολλητή θα λέω στα φιλαράκια μου όλες τις λάθος συμβουλές για να τους σαμποτάρω ως κακό στάκι που είμαι.Δεν επιτρέπεται ολόκληρος γκέτσης να μην λέω συμβουλές στους στρέητ φίλους μου για γκομενέτα. Με κομπλάρεις μάγκα,σε το λέω.
zeniath Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μάθε να μιλάς για αρχή και μετά κάνε ότι θες
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μάθε να μιλάς για αρχή και μετά κάνε ότι θεςσχώρα με,θα φταίει το gay lisp που λογικά πρέπει να έχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα