Giannis25 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Έχω μια κάπως περίεργη ερώτηση... Είμαι 25, Δεν έχω κανένα πρόβλημα όρασης, αλλά επειδή μου αρέσουν τα γυαλιά οράσεως. Θα ήθελα να επιδιώξω να αποκτήσω λίγη μυωπία. Θα μου πείτε σίγουρα να πάρω γυαλιά με καθαρό τζάμι αλλά το θέμα μου είναι ότι θέλω την πραγματική αίσθηση της εξάρτησης για γυαλιά και εδώ θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να δημιουργήσω μυωπία, παράδειγμα φορώντας γυαλιά με κάποιο μικρό βαθμό ώστε συνηθίζοντας το μάτι να αποκτήσει μυωπία η με άλλο τρόπο... αν υπάρχει κάποιος που να έχει κάποιες γνώσεις να μου απαντήσει, αν και είναι λίγο παράξενη η ερώτηση μου θα το εκτιμήσω... Ευχαριστώ!
DrLo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Έχω μια κάπως περίεργη ερώτηση... Είμαι 25, Δεν έχω κανένα πρόβλημα όρασης, αλλά επειδή μου αρέσουν τα γυαλιά οράσεως. Θα ήθελα να επιδιώξω να αποκτήσω λίγη μυωπία. Θα μου πείτε σίγουρα να πάρω γυαλιά με καθαρό τζάμι αλλά το θέμα μου είναι ότι θέλω την πραγματική αίσθηση της εξάρτησης για γυαλιά και εδώ θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να δημιουργήσω μυωπία, παράδειγμα φορώντας γυαλιά με κάποιο μικρό βαθμό ώστε συνηθίζοντας το μάτι να αποκτήσει μυωπία η με άλλο τρόπο... αν υπάρχει κάποιος που να έχει κάποιες γνώσεις να μου απαντήσει, αν και είναι λίγο παράξενη η ερώτηση μου θα το εκτιμήσω... Ευχαριστώ! Να οι συνέπειες των φετιχιστικών πορνό .... σε λίγο θα δούμε post ... "πως μπορώ να μεγαλώσω τις πατούσες μου" ... Τι άλλο θα διαβάσω ? 4
funbreaker Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Ευτυχώς που δεν του αρέσουν τα αναπηρικα καροτσάκια. Είναι και 25 εν τω μεταξύ, η βλακεία δεν έχει όρια. 8
kage Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 περα απο ban καποιος να μπορει να τους αφαιρει την δυνατοτητα ψηφου σε εκλογες 9
funbreaker Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 μπορει να τους αφαιρει την δυνατοτητα ψηφου σε εκλογες ήταν από τα πρώτα που σκέφτηκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις