Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

www.skroutz.gr/s/3862238/Asus-G10AC-i7-4770-16GB-1TB.html

Ram = 16 !

Χρειάζομαι ένα pc κυρίως για επεξεργασία hd βίντεο.

Το παραπάνω μου κάνει άραγε?

Δε με ενδιαφέρει να φτιάξω κομμάτι κομμάτι κάποιο μόνος μου.

Απλά θέλω την άποψη σας για τα asus είναι καλύτερα π.χ από τα dell?

Γιατί είμαι ανάμεσα σ αυτό και σε dell

Δειτε βιντεακι του υπολογιστη

www.youtube.com/watch?v=BwQz4fRBeYY

Επεξ/σία από pcmant
  • Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

www.skroutz.gr/s/3862238/Asus-G10AC-i7-4770-16GB-1TB.html

Ram = 16 !

Χρειάζομαι ένα pc κυρίως για επεξεργασία hd βίντεο.

Το παραπάνω μου κάνει άραγε?

Δε με ενδιαφέρει να φτιάξω κομμάτι κομμάτι κάποιο μόνος μου.

Απλά θέλω την άποψη σας για τα asus είναι καλύτερα π.χ από τα dell?

Γιατί είμαι ανάμεσα σ αυτό και σε dell

Mπα δεν αξιζει!!Αν θες να φτιαξεις pc με 1200ευρο καλυτερο θα βγει απο αυτο που δειχνεις

Δημοσ.

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας ολους - διαπιστωνω πως ολοι σας ειστε υπερ του φτιαχνω υπολογιστη κομματι κομματι.

Οσον αφορα σε καποιον ετοιμο εχετε να μου προτεινετε καποιον?

Δημοσ.

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας ολους - διαπιστωνω πως ολοι σας ειστε υπερ του φτιαχνω υπολογιστη κομματι κομματι.

Troll detected  :P

• Like 5
Δημοσ.

Και αυτό που θα πάρεις κομμάτι-κομμάτι ουσιαστικά θα είναι έτοιμο γιατί θα στο έχει συναρμολογήσει το κατάστημα και θα έχεις γλυτώσει και χρήματα + οτι θα ξέρεις τι έχεις βάλει μέσα, εγγυήσεις κλπ οπότε δεν καταλαβαίνω που κολλάς..

Δημοσ.

Και αυτό που θα πάρεις κομμάτι-κομμάτι ουσιαστικά θα είναι έτοιμο γιατί θα στο έχει συναρμολογήσει το κατάστημα και θα έχεις γλυτώσει και χρήματα + οτι θα ξέρεις τι έχεις βάλει μέσα, εγγυήσεις κλπ οπότε δεν καταλαβαίνω που κολλάς..

Δημοσ.

ειμαι απλα αντιθετος στο να χτισω εγω εναν υπολογιστη κομματι κομματι γιατι θεωρω πως οι ειδικοι π.χ της dell θα χτισουν στο εργοστασιο εναν καλυτερο υπολογιστη.Ολα τ άλλα είναι μπακαλίστικοι μεθόδοι και για να οικονομάνε οι διάφοροι.

Γι αυτο και οπως παρατηρω στο φορουμ ολοι σχεδον εχουν προβληματα (επειδη εχτισαν τον υπολογιστη απο μονοι τους).

Εχω εναν dell pentium 4  ο οποιος δε μου εχει παθει τιποτα και λειτουργει περιπου 20 ωρες το 24 ωρο με χρηση επεξεργασια βιντεο!

Τον εχω 5 χρονια και δεν εχει παθει τιποτα! Απλα θελω πλεον ν ασχοληθω με hd βιντεο  γι αυτο και θελω να τον αλλαξω.

Εχω φιλους που εχτισαν υπολογιστες και εχουν συνεχως προβληματα.

Αν εσυ νομιζεις πως το χτισιμο ενος υπολογιστη απο εναν τεχνικο του ταδε καταστηματος ειναι καλυτερος απο τους επιστημονες τεχνικους μιας μεγαλης εταιριας καλα κανε κ πιστεψε το αλλά εχω άλλη άποψη.

Γιατι για τα mac δεν ακους ποτέ για προβληματα (πλην της οθονης του προηγουμενου μοντελου?) Επειδη ειναι ετοιμα μηχανηματα απο μια μεγαλη ποιοτικη εταιρια.

Δημοσ.

Το ίδιο αξιόπιστοι είναι φίλε μου (εκτός και αν τον παίρνεις έτοιμο από κάνα Πλαίσιο πχ).

Τα παιδιά στο λένε για να σου έρθει φτηνότερα και να ξέρεις τι έχεις, αν δε θες μεγιά σου με χαρά σου. Για τα mac ξέρεις πόσα προβλήματα λένε τα παιδιά εδώ; Για ψάξε λίγο, μια οι οθόνες, μια οι ssd τους....

Δημοσ.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...